Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

power rangers του ΑΝΤ1

+23
MCygo13
Dimsilver
tsironick
gt1993
fatebylfs
BnsGoldRanger
powerranger
johnny_salonica
Dr_SLUMP
Zer0
CMPunk
chrys97
PAULKAP98
falconara90
lapo
chrys
ninetales
John-Ranger
Green Rider
Zeo45
antonito91
XameR_GT
DRAGONGOD
27 απαντήσεις
Πήγαινε κάτω
tsironick
Power Ranger
Power Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 222
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2011

power rangers του ΑΝΤ1 - Σελίδα 11 Empty Απ: power rangers του ΑΝΤ1

Κυρ Μαρ 15, 2015 10:54 am
Η μονη λυση ειναι να βρουμε καποιο παλικαρι που δουλευει εκει και να μας τα περασει σε ενα δισκο!
Dimsilver
Dimsilver
Power Ranger
Power Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 235
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2017

Σαβ Νοε 25, 2017 12:52 pm
Παιδια ειχα σκεφτει και εγω να ρωτησουμε σε καποιο στουντιο..το καλυτερο που μπορει να γινει ειναι η να πανε δυο τρια ατομα(καλυτερα ανω των 18 ωστε να μας υπολογισουν στα σοβαρα) και να εξηγησουν την φαση,ακομα και το γεγονος οτι θα ειναι μεσα σε ενα κλειστο site και οχι στο yt πχ.. οποτε μην τρελενονται για δικαιωματα, η να μαζευτουμε ΟΛΟΙ εξω απο τα γραφεια εκει για να δουν οτι ειμαστε πολλοι(κομματι δυσκολο αλλα ως τελευταια λυση γινεται).παντως μην την αφησουμε την ιδεα ακομα και ακυρο να φαμε τωρα...σκεφτειται οτι μπορουμε να ολοκληρωσουμε τις σεζον με ελληνικο ηχο..καποιες απο τις παλιες αγαπημενες μας...θα πεθαινα να δω ολοκληρη την σεζον τον time force μεταγλωττισμενη και παλι^^
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Σαβ Νοε 25, 2017 1:45 pm
Ωπ, αυτό το τοπικ δεν το ειχα δει. Θα ηταν ωραίο όντως να μας τα εδινε καποιος από το ΑΝΤ1... Καλό θα ήταν γενικα να μην λεγαμε πως θα μπουν στο ιντερνετ γιατι τοτε ήταν που δεν προκειται να μας τα εδειναν...
BnsGoldRanger
BnsGoldRanger
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά

Κυρ Νοε 26, 2017 1:30 am
Πρεπει να εχεις γνωστο που δουλευει η δουλευε στο καναλι για να μας πει τι μπορουμε να κανουμε
και πως θα το κανουμε
MCygo13
MCygo13
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena

Κυρ Νοε 26, 2017 1:23 pm
Παιδιά μη λέμε ότι θέλουμε πάντως, είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να γίνει δουλειά χωρίς λεφτά ειδικά στην Ελλάδα, σιγά μη κάτσουν να πουν ότι πιστεύουμε πως δε θα τα δώσετε κι είναι για κλειστή κοινότητα ενώ κακά τα ψέματα ακόμα κι έτσι μπορούν να διαρρεύσουν... δε χαίρομαι που το λέω κιόλας γιατί κι εγώ εννοείται σεζόν όπως οι tf ή οι space που ήταν επικοί και δεν έχουμε επεισόδια θα γούσταρα να δω αλλά δε θεωρώ πως γίνεται
BnsGoldRanger
BnsGoldRanger
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά

Τετ Δεκ 20, 2017 11:41 am
Για να μην  ανοιγω τσαμπα καινουριο τοπικ θα ηθελα να το πω σε αυτο το τοπικ μιας και ταιριαζει..
παιδια .. εδω εμεις στο φορουμ, οσοι ειμαστε ενεργοι τουλαχιστον ειμαστε σιγουροι οτι δεν εχουμε κανενα μα κανενα επεισοδιο απο αυτα που θελουμε? εχουμε ψαξει πολυ καλα στα '' παλια μας αρχεια ''
εγω ακομα κ σημερα ψαχνω και προσπαθω να νρω εστω και το παραμικρο . μπορει να εχουμε κατι ξεχασμενο ειστε σιγουροι οτι δεν εχετε τιποτα μα τιποτα απο τα τοτε επεισοδια που ψαχνουμε?
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τετ Δεκ 20, 2017 1:29 pm
Εγω τίποτα ο,τι που τα μελη που είχαν ανεβασει τα ριπς του ANT1 στο gameland... Αα επισης αν τα εχουν θα τους παρακαλούσα να τα ανεβασουν  thumbs up
Dr_SLUMP
Dr_SLUMP
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 135
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2012
Τόπος : UK/Greece

Πεμ Ιαν 11, 2018 5:06 pm
Προσωπικά εξάντλησα ό,τι απέμεινε από τις κασέτες μου (σχεδόν όλες είχαν πεταχτεί από τη μάνα μου την περασμένη δεκαετία όταν σπούδαζα).

Όσον αφορά τον Ant1, να ξέρετε πως εγώ ήμουν εργαζόμενος-εξωτερικός συνεργάτης στο κανάλι από το 2003 μέχρι το 2005. Δυστυχώς από τότε, δεν έχει μείνει ούτε ένας συνεργάτης ή εργοδότης. Είναι λες και έχει αλλάξει τελείως το προσωπικό, εκτός από δύο αχώνευτα άτομα που περιέργως παρέμειναν.

Πάντως σε επικοινωνία μου ως απλός πολίτης με το κανάλι, τις λίγες φορές που μου απάντησαν, επιβεβαίωσαν πως υπάρχουν τα πάντα στο αρχείο τους αλλά δεν είχαν καμία διάθεση να βάλουν επαναλήψεις με τη λογική του «μα ποιος ενδιαφέρεται να δει παλιά παιδικά;»

Δεν καταλαβαίνουν ότι σήμερα έχουμε εμείς παιδιά και θέλουμε να τα δούμε μαζί τους...
MCygo13
MCygo13
Συντονιστής
Συντονιστής

Πεμ Ιαν 11, 2018 7:32 pm
Dr_SLUMP έγραψε:Προσωπικά εξάντλησα ό,τι απέμεινε από τις κασέτες μου (σχεδόν όλες είχαν πεταχτεί από τη μάνα μου την περασμένη δεκαετία όταν σπούδαζα).

Όσον αφορά τον Ant1, να ξέρετε πως εγώ ήμουν εργαζόμενος-εξωτερικός συνεργάτης στο κανάλι από το 2003 μέχρι το 2005. Δυστυχώς από τότε, δεν έχει μείνει ούτε ένας συνεργάτης ή εργοδότης. Είναι λες και έχει αλλάξει τελείως το προσωπικό, εκτός από δύο αχώνευτα άτομα που περιέργως παρέμειναν.

Πάντως σε επικοινωνία μου ως απλός πολίτης με το κανάλι, τις λίγες φορές που μου απάντησαν, επιβεβαίωσαν πως υπάρχουν τα πάντα στο αρχείο τους αλλά δεν είχαν καμία διάθεση να βάλουν επαναλήψεις με τη λογική του «μα ποιος ενδιαφέρεται να δει παλιά παιδικά;»

Δεν καταλαβαίνουν ότι σήμερα έχουμε εμείς παιδιά και θέλουμε να τα δούμε μαζί τους...
Δεν είναι μόνο το θέμα ότι μπορεί εσύ φίλε μου να θες να δεις αυτά τα παιδικά μαζί με τα παιδιά σου...
Προσωπικά, γνωρίζοντας και άτομα που ασχολούνται έντονα με animation,κόμικς κλπ στην Αμερική, θεωρείται πως στην Ελλάδα τα παιδιά δεν έχουν ποιοτικό υλικό να δουν! 
Δεν αντιλέγω ναι μεν ότι κυρίως ως παιδιά των 90s εμείς βλέπαμε προγράμματα με αρκετή δόση βίας, χωρίς να υπονοώ ότι αυτό μας έκανε βίαιους, αλλά αυτά τα προγράμματα, μαζί με άλλα, πέρναγαν τα δικά τους μηνύματα. Οι Power Rangers ήταν γεμάτοι μηνύματα για τη φιλία, το περιβάλλον, ότι οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει ήρωας, και άλλα πολλά...   ποιο παιδάκι δε θα προτιμούσε να δει Power Rangers, Thundercats, Dexter,Yugioh, Justice League, Scooby Doo κλπ από τα ελεϊνά remakes ορισμένων εξ' αυτών, συν κάποια άλλα που είναι μόνο για νήπια; Όπως η ελληνική τηλεόραση κατεβαίνει όλο και περισσότερο, και δυστυχώς δε βρίσκει πάτο να καταστραφεί, μιας και θα ναι ο μόνος τρόπος να ανέβει, έτσι και παιδικά δεν υπάρχουν. Και δηλώνω τρομερά τυχερός που έζησα την τηλεόραση τουλάχιστον στον τομέα αυτών των προγραμμάτων στα καλύτερά της. Κι αν ακόμα τα έδειχνε, ακόμα θα τα έβλεπα. 
Επίσης δεν είναι καθόλου περίεργο που όλο και περισσότερα παιδιά καταφεύγουν στο να δουν anime σε ξένα site αντί άλλων στην ελληνική τηλεόραση. Αν και δεν είναι τόσο του γούστου μου η όλη αισθητική για να 'μαι ειλικρινής, καλύπτουν κάθε θεματολογία και υπάρχουν για οποιοδήποτε είδος ζητάει ο καθένας, απευθύνονται σε διαφορετικά ηλικιακά κοινά, η ανακύκλωση παλαιών σειρών σε remake είναι ελάχιστη κι ορισμένες φορές έχει και την επιτυχία της(πχ Digimon Adventure Tri), ενώ κάθε χρόνο βγαίνουν όλο και περισσότερα. Δε θα ξεχάσω ποτέ μια καταθλιψάρα που είχα πάθει, μιας κι είχα διαλύσει το γόνατό μου στο ποδόσφαιρο, τη ξεπέρασα χριστουγεννιάτικα έχοντας ξεκινήσει το One Piece(είχα δει ένα επεισόδιο όταν ήταν στις φυλακές ο Luffy σπίτι ενός φίλου ευκαιριακά)το οποίο το θυμόμουν λίγο απ' όταν το είχε βιάσει το Άλτερ...
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Πεμ Ιαν 11, 2018 8:14 pm
Έγραψες [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] ... thumbs up

Και γω συμφωνώ στο γεγονός πως τώρα πια δεν υπάρχουν καθόλου καλά παιδικά... Κριμα που τα εβγαλαν. Για το one piece δεν μπορώ να καταλαβω ποιο επεισόδιο λες αλλά ναι, το alter εδειχνε φοβερά παιδικα.. Ελάχιστα τα πρόλαβα...
MCygo13
MCygo13
Συντονιστής
Συντονιστής

Παρ Ιαν 12, 2018 1:56 am
teliosmetonma έγραψε:Έγραψες [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]  ... thumbs up

Και γω συμφωνώ στο γεγονός πως τώρα πια δεν υπάρχουν καθόλου καλά παιδικά... Κριμα που τα εβγαλαν. Για το one piece δεν μπορώ να καταλαβω ποιο επεισόδιο λες αλλά ναι, το alter εδειχνε φοβερά παιδικα.. Ελάχιστα τα πρόλαβα...
Ήταν ένα επεισόδιο στο impel down, πριν τον πιάσουν που έτρεχε πέρα δώθε με Buggy κλπ... και το άλτερ και το σταρ έδειχναν πολύ καλά και ποιοτικά παιδικά, τώρα μόνο σκουπίδια...
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Παρ Ιαν 12, 2018 7:25 am
Κάτσε το αλτερ εδειχνε impel down?? Νομιζα πως σταματησε στον crocodile...
Zetto
Zetto
Power Ranger
Power Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 101
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2010

Τετ Ιαν 31, 2018 2:56 pm
Δεν έδειξε πέρα από την Αλαμπάστα, εκεί στα 100 κάτι σταμάτησε.
Neo-RedRanger
Neo-RedRanger
Super Ranger
Super Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 728
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2012
Τόπος : Inside my Deck
https://www.youtube.com/user/TheNeoRedRanger

Δευ Μαρ 26, 2018 11:29 pm
Δυστυχώς τέτοιο σενάριο δεν παίζει πια...
Jim88
Jim88
Power Ranger
Power Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 205
Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2020

Κυρ Οκτ 18, 2020 8:00 pm
Εγώ δηλαδή που θέλω όλα τα επεισόδια Λάμψη και Καλημέρα Ζωή πρέπει να κερδίσω 3-4 λαχεία, έτσι;
Geodude
Geodude
Power Ranger
Power Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 251
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2020

Τετ Οκτ 28, 2020 12:47 am
Jim88 έγραψε:Εγώ δηλαδή που θέλω όλα τα επεισόδια Λάμψη και Καλημέρα Ζωή πρέπει να κερδίσω 3-4 λαχεία, έτσι;
Κλαίω μωρέ 😂
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης