power rangers του ΑΝΤ1
+23
MCygo13
Dimsilver
tsironick
gt1993
fatebylfs
BnsGoldRanger
powerranger
johnny_salonica
Dr_SLUMP
Zer0
CMPunk
chrys97
PAULKAP98
falconara90
lapo
chrys
ninetales
John-Ranger
Green Rider
Zeo45
antonito91
XameR_GT
DRAGONGOD
27 απαντήσεις
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Απ: power rangers του ΑΝΤ1
Πεμ Ιαν 16, 2014 4:20 pm
ρωτα τον ποοιες σεζον εχει.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Ιαν 16, 2014 5:51 pm
Ατό το εύχομαι και εγω ετσι και αλιως τις καινουργιες λιγο πολυ τις έχουμε
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Τρι Ιαν 21, 2014 4:32 pm
των ρωτισες ποιες σεζον εχει?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Ιαν 21, 2014 5:07 pm
Τον είχα ρωτήσει και μου είχε απαντήσει αόριστα π.χ. τον είχα ρωτήσει αν έχει άλλες σεζόν και αυτός με ρώτησε αν έχουν βγάλει και άλλη σεζόν οι jungle fury ή κατι τέτοιο του εξήγησα οτι εννοούσα για time force mighty morphin wild force κλπ και να με ενημερώσει όταν τα ανεβάσει μου είπε οτι έχει αλλά όχι ακριβώς ποιές και συμφώνησε να με ενημερώσει ως τώρα τίποτα
Τρι Ιαν 21, 2014 5:28 pm
μαλλον δεν ηξερε οτι υπαρχουν κι αλλες σεζον εκτος απο jungle fury
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Ιαν 21, 2014 5:46 pm
Πάντως ειπε οτι ειχε τωρα τι να σου πω και εγω δεν εβγαλα άκρη
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Τρι Ιαν 21, 2014 7:37 pm
ρωτα τον μια αν τελειωσε με τους jungle fury
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Ιαν 22, 2014 9:34 pm
Θα τον ρωτήσω αν και δεν νομίζω να εχει αρχίσει καν δεν ειδα να εχει ανεβάσει τίποτα εχτες που κοιταξα αν θες σου δινω τον κωδικό απο το email για να δεις την συζήτηση ετσι και αλλιώς το συγκεκριμένο μονο για το youtube το εχω
- fatebylfsPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 160
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2013
Κυρ Δεκ 28, 2014 7:18 pm
ισως ειναι ειδεα μου γιατι power rangers εβλεπα μονο στη nova αλλα νομιω οτι ο αντ1 εδεχνε time force που νομιζω θπαρχουν ιδι στο forum !!!
PS παιδια ειμαι κενουριος στο site και θελω βοηθεια με 3 πραγαμτα ! αρχικα μια ερωτηση...επιτρεπονται τα greeklish ? δευτερων που μπορω να δω οια επεισοδια υπαρχουν στο φορθμ μεταγλωτισμενα και τριτων πως θα γινει να μοθ παρει καποιος μια σινεντεφξη ? θα το εκτιμουσα οπιος εχει την καλοσινι να μοθ απαντησει να το κανει με προσοπικο μηνυμα !!! ευχαριστω εκ των πρωτερων και καλες γιωρτες !!!
PS παιδια ειμαι κενουριος στο site και θελω βοηθεια με 3 πραγαμτα ! αρχικα μια ερωτηση...επιτρεπονται τα greeklish ? δευτερων που μπορω να δω οια επεισοδια υπαρχουν στο φορθμ μεταγλωτισμενα και τριτων πως θα γινει να μοθ παρει καποιος μια σινεντεφξη ? θα το εκτιμουσα οπιος εχει την καλοσινι να μοθ απαντησει να το κανει με προσοπικο μηνυμα !!! ευχαριστω εκ των πρωτερων και καλες γιωρτες !!!
Κυρ Δεκ 28, 2014 8:24 pm
Καλώς ήρθες στο φόρουμ μας fatebylfs και καλή διαμονή. Τα βάρβαρα greeklish ΔΕΝ επιτρέπονται. Για να δεις επεισόδια να ζητήσεις συνέντευξη αλλά και να διαβάσεις τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ, ρίξε μια ματιά εδώ: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]. Ελπίζουμε να το διασκεδάσεις και να περάσεις καλά!
- fatebylfsPower Ranger
Κυρ Δεκ 28, 2014 8:31 pm
me sigxoreis den enoousa na dw-katevasw epeisodia enoousa na dw pia iparxoun mexri twra diathesima kai metaglotismena !
kai epeidi to "varavara" einai kapos ipokimeniko etsi opws grafw twra epitrepetai ?
kai epeidi to "varavara" einai kapos ipokimeniko etsi opws grafw twra epitrepetai ?
Κυρ Δεκ 28, 2014 8:43 pm
Ρίξε μια ματιά εδώ: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] και εδώ: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]. Όσων αφορά τα greeklish, απαγορεύονται σε κάθε μορφή.
- fatebylfsPower Ranger
Δευ Δεκ 29, 2014 9:38 pm
φιλε σοβαρα τωρα ? δηλαδη λες να γινεται κατι αντιστιχο με το σταρ και καποια αλλη σειρα ?chrys έγραψε:Ρε παιδια εγω που ειχα στειλει email και πηρα τηλεφωνο στο alter για τα digimon μου ειχαν πει για 20 επεισοδια 100 ευρω και μου ειπαν οτι αν εβρησκα κι αλλους θα γινονταν διαπραγματεθσεις.Εγω βρηκα περιπου 50 ατομα και ειχαμε μαζεψει περιπου 300 ευρω. Και τοτε τους ειχα κανει προσφορα 25 επεισοδια 100 ευρω και την δεχτηκαν.Αλλα οταν ημουν ετοιμος να στειλω τα λεφτα ειχαν αρχισει να ανεβαζουν επεισοδια στο animegreek και τους ακυρωσα την προσφορα.Δεν νομιζω στον αντ1 να σας ειπαν 1000 ευρω το επεισοδιο,ειναι εξωφρενικο ποσο
- gt1993Power Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 218
Ημερομηνία εγγραφής : 18/12/2013
Τόπος : Κυπρος
Δευ Μαρ 09, 2015 6:27 pm
ΤΕΛΕΙΟ
- tsironickPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 222
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2011
Κυρ Μαρ 15, 2015 10:54 am
Η μονη λυση ειναι να βρουμε καποιο παλικαρι που δουλευει εκει και να μας τα περασει σε ενα δισκο!
- Τι ωραία να δημιουργούνταν κάποτε μια νεα σειρα που να συνδύαζε όλα τα στοιχεία που αγαπήσαμε απο τους Power Rangers κ το Beverly Hills 90210 , κτλ, δηλαδη μια νέα, big budget κ επιτέλους κανονική σειρά ''Power Rangers'' !!!!!!!
- Οι Rangers στην ελληνική τηλεόραση (ΑΝΤ1, Alter, STAR, Smile και Νickelodeon)
- Θα θέλατε οι Power Rangers Samurai να γινόντουσαν Megaforce Rangers?
- Power Rangers MEGA Flash Mob at Power Morphicon!
- Review - Power Rangers Dino Charge/Power Rangers Dino Super Charge
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης