Η Square Enix πήρε το Tomb Raider
+3
XameR_GT
Red Forever
Green Rider
7 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Η Square Enix πήρε το Tomb Raider
Δευ Φεβ 07, 2011 4:55 pm
Αν τα παιζες τότε θα σου λεγα τι πώρωση θα είχες, όπως εγώ
- SkyrangerSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 610
Ημερομηνία εγγραφής : 13/02/2011
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Δευ Μαρ 21, 2011 5:35 am
Green Ranger έγραψε:Πραγματικά καταπληκτικό νέο. Θα γίνω πάλι φαν της σειράς(σταμάτησα να είμαι μετά το 5)
/
K γω !!!!! Ημουν τεραστιος φαν καποτε. Βασικα, εχω ολα τα Tomb Raider (εκτος του 1) στο PC, αλλά το 5 ειναι το τελευταιο μου. Δεν ετυχε ποτε να παιξω τα επομενα. Θα το ηθελα πολυ ομως. Αλλά ποιος τα βρισκει ολα αυτα τωρα, θα ναι δυσευρετα ακομα κ για download... Καλυτερα, θα μου ετρωγαν απειρες ωρες, εχουν κ αυξημενο βαθμο δυσκολιας κ οχι ευχαριστο gameplay , το ακουσα κ απ αλλου κ απο εσας. Το μονο νεοτερο που εχω ειναι το anniversary (που ειναι remake του 1). Πολυ ωραιο, κ η Λαρα πολυ ομορφη κ ρεαλιστικη (θυμαμαι οτι σε οσα παιχνιδια εχω μου αρεζε πολυ, αλλά οταν την αλλάξαν σε φωτο που ειδα απ το 6 κτλ, δεν μου αρεσε καθολου. Απ το Legends κ μετα ομορφυνε, αλλά οπως ειπα δεν ξερω ακριβως, μιας κ δεν τα επαιξα). Αλλά το παρατησα προς το παρον το anniversary, φανταστηκα γραφικα αλλά βαρεθηκα το gameplay κ βασικα τη δυσκολια κ το χρονο να τελειωσει μια πιστα, δεν εχω ορεξη να παιζω game πια στο pc, σε αντιθεση με την εφηβεια μου, τωρα προτιμω τις κονσολες οπως στο Δημοτικο !!!
Jim δεν τελειωσες το 5 (Tomb Rider Chronicles) ? Περιεργο , δεν θυμαμαι κανενα bug. Φαινεται θα το χεις στο playstation. Εγω στο pc. H τελευταια πιστα δεν θυμαμαι να με δυσκολεψε ιδιαιτερα, πιο πολυ μου σπασαν τα νευρα εκεινες στο υποβρυχειο !!!!
Πρωτη φορα ειχα παιξει Tomb Rider σε ενα φιλο μου, το 1, στο Sega Saturn. Ομολογω οτι με ειχε μαγεψει. Δεν ειχα τοτε 3d κονσολα, ουτε pc, μετα μολις πηρα pc απεκτησα Τομπ Ραιντερ, αλλά οχι το ενα, δεν το βρηκα ποτε! Θυμαμαι με νοσταλγια πως ηταν τοτε τριγωνικο, κόνος, το στηθος της Λαρα! Ειχε πολυ πλακα !!!! Ε ρε πως περασαν τα χρονια !!! Κ η ειρωνια ειναι οτι φτιαχνουν τα γραφικα αλλά χαλαν το gameplay! Ισως φταιει η πολυπλοκοτητα κ το μεγεθος του παιχνιδιου, αλλά κανονικα δεν πρεπει.
Ωραια κ η Λάρα στη φωτο του καινουριου παιχνιδιου (στην αρχη μολις ειδα για ριμέικ σε μια σελιδα στο Νετ, νομισα ταινια, τοσο αληθοφανης ειναι η εικονα! Κ μολις διαβασα το κειμενο που ακολουθουσε καταλαβα οτι προκειται για game). Αλλά η πιο ομορφη Λαρα ολων των εποχων, για μενα ειναι αυτη του anniversary, δηλαδη η προτελευταια στη φωτο που ποσταρατε με ολες τις μορφες τις.
Κ μη ξεχνατε, Λαρα=Κουκλαρα ! Κανει κ ομοιοκαταληξια... (Οπως κ πολλα άλλα, αλλά δεν ειναι πρεπον να τα αναφερουμε εδω! )
Εχω στο pc το Indiana Jones and the infernal machine (το πρωτο Ιντιανα Τζοουνς 3d, όταν ημουν γυμνασιο,1999 ) και, αν και ειναι ''κλωνος'' του Τομπ Ράιντερ, ειναι πολυ καλυτερο !!! Ειμαι σιγουρος οτι ολοι οι φανς του Τομπ Ράιντερ θα το λατρεψετε! Δεν το λεω επειδη ειμαι φαν του Ιντυ. Πολυ πιο καλοσχεδιασμενες πιστες κ ομορφα γραφικα, σε πιανει δεος απ τις περιοχες που επισκεφτεσαι, υπεροχοι κοσμοι,
κ αληθινοι κ φανταστικοι, ακομα πιο ωραιοι απο αυτους των ταινιων. Κ μεταφυσικο σεναριο, γυρνας ολο τον πλανητη για να βρεις 5 αντικειμενα , (τα οποια στη πορεια σε κανουν αορατο ή να πετας ΄κτλ...) για να τα ενωσεις στο τελος κ να κλεισεις μια χωροχρονικη πυλη που θα επιτρεψει εισβολη οντων απο αλλους κοσμους...
Κ το gameplay του ειναι καλυτερο ακομα κ απ των Tomb rider. Εχεις παρομοιες κινησεις, αλλά βαρας κ με τις μπουνιες σου περα απ τα οπλα, μαχη σωμα με σωμα, εχεις κ το μαστιγιο κ ή μαστιγωνεις τους στρατιωτες που φωναζουν () ή τους αφοπλιζεις. Εχεις κ αναπτηρα κ βαζεις φωτιες, εχεις κ κιμωλια κ γραφεις στους τοιχους για σινιάλα αλλά κ κωμικά ! Οδηγας κ τανκς, ελικοπτερα κτλ, κ κυριως, μεγαλη ποικιλια οπλων ,ακομα κ μπαζουκα !!!! Εχουν βγει κ άλλα 2 ή 3 Ιντιανα Τζοουνς απο τοτε, αλλά δεν ξερω αν ειναι καλά, μακαρι καποτε να τα επαιρνα κ αυτα, αλλά δεν εχω πια υπομονη κ χρονο για τοσο τεραστια game, προτιμω κατι πιο γρηγορο. Ομως καποτε πρεπει να κανω review γι αυτο το game, αξιζει πραγματικα, απ τα καλυτερα ολων των εποχων. Το μονο μειον του ειναι μερικοι πολυ δυσκολοι γριφοι. Μικρος ειχα κολησει, τωρα μεγαλος το προχωρησα πολυ αλλά το αφησα γιατι μετα εβαλα adsl Ιντερνετ στο σπιτι, κ οπως καταλαβαινετε.... Που χρονος για games... Aκομα κ το ps2 κ wii εχω παραμελησει...
Να κ ενα trailer αυτου του παλιου game. Δυστυχως ειναι πολυ θολο κ ξεθωριασμενο το συγκεκριμενο video (καμια σχεση με τα αληθινα γραφικα του παιχνιδιου, που ειναι καλυτερα απ το Tomb Rider 5, αλλά κ πολυ πλουσια κ ζωντανα χρωματα). Aλλά το επέλεξα γιατι περιεχει πολλες σκηνες του παιχνιδιου.
Να κ ενα δευτερο, καθαρο (αλλά λιγο αργό φαινεται το game εδω στη κινηση, σαν να ''κολάει'' , δεν ειναι ετσι στα αληθεια, φαινεται δεν θα χε καλό PC o τυπος, κ αυτο το game ηταν πολυ απαιτητικό).
Δευ Μαρ 21, 2011 11:42 am
^^Mενελαε εισαι λαθος στο οτι τα tomb raider μετα του 5 ειναι δυσευρετα.Ανετα βρισκεις τα legend,aniversary,underworld στο wii.
- SkyrangerSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 610
Ημερομηνία εγγραφής : 13/02/2011
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Δευ Μαρ 21, 2011 11:41 pm
Τρι Μαρ 22, 2011 6:38 pm
Το έχω και γω το indiana μενέλαε, παιχνιδάρα. Επαιξα το tomb raider anniversary στο psp, πολύ καλό. Το παιχνίδι έχει γυρίσει στις ρίζες του θα έλεγα
- xxxristosssPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 220
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2018
Τόπος : Αθήνα
Σαβ Μαρ 09, 2019 8:27 pm
Προσωπικα πιστευω πως τα καλυτερα tomb raider ever ειναι τα 5 πρωτα για ps1.
Κυρ Μαρ 10, 2019 11:16 pm
Μέχρι εκεί είχα παίξει και γω. Συμφωνώ πως μετά χάλασαν. Αν και θεωρώ πως τα παιχνίδια που έβγαλε η SE είναι χαλαρά από τα καλύτερα ever γενικότερα σαν παιχνίδια. Ειδικά το 2ο το λάτρεψα, έφυγαν 50 ώρες στο χαλαρό και είχε απίστευτα DLC. Το 3ο ακόμα δεν το έχω πάρει
- xxxristosssPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 220
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2018
Τόπος : Αθήνα
Τετ Μαρ 13, 2019 5:57 pm
ναι παιζονται ανετα.απλα δεν εχουν τη δυσκολια και την ατμοσφαιρα των 5 πρωτων.και γω το shadow of the tomb raider μου μενει να παρω και ειμαι updated
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης