Η Square Enix πήρε το Tomb Raider
+3
XameR_GT
Red Forever
Green Rider
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Η Square Enix πήρε το Tomb Raider
Παρ Ιαν 07, 2011 1:03 pm
Πραγματικά καταπληκτικό νέο. Θα γίνω πάλι φαν της σειράς(σταμάτησα να είμαι μετά το 5)
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Απ: Η Square Enix πήρε το Tomb Raider
Παρ Ιαν 07, 2011 1:47 pm
Η Square έχει τα δικαιώματα της Lara εδώ και δυό χρόνια +.Το πιο τελευταίο παιχνίδι της Lara,το Protector of Light...κάπως έτσι είναι από την Sqiare και την Eidos μαζί.Και τώρα αυτό που βγαίνει.
Παρ Ιαν 07, 2011 3:40 pm
πραγματι jim αυτο δεν ειναι ειδηση αλλα "ιστορια" ποια
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Κυρ Ιαν 09, 2011 12:27 am
Lara Croft and the Guardian of Light, όχι Protector! Όσο για τη νέα Λάρα, τι να πω... δε βλέπω ταινίες που έχουν πολλή βία, αν με πιάσουν οι γονείς μου να παίζω αυτό... τι λέω, μόνο και μόνο που θα δουν το εξώφυλλο...
«Πράσινε» Δημήτρη, από το έκτο παιχνίδι η σειρά άρχισε να έχει πιο πολύ ενδιαφέρον, ειδικά το 6ο (Angel of Darkness), όπου καταζητείται για το φόvο του Von Croy!
«Πράσινε» Δημήτρη, από το έκτο παιχνίδι η σειρά άρχισε να έχει πιο πολύ ενδιαφέρον, ειδικά το 6ο (Angel of Darkness), όπου καταζητείται για το φόvο του Von Croy!
Κυρ Ιαν 09, 2011 12:59 am
Δεν ξερω απο σεναριο αλλα απο αποψη gameplay το παιχνιδι ειναι το χειροτερο της σειρας και παγκωσμιος εχει κατακριθει απο περιοδικα και sites ειναι epic fail και ο λογος που αλλαξε η eidos την core για να αναλαβει η crystal dynamic την Lara.ειδικά το 6ο (Angel of Darkness), όπου καταζητείται για το φόvο του Von Croy!
Κυρ Ιαν 09, 2011 1:21 am
Το έχω το 6 αλλά δεν το έχω παίξει και πολύ. Είχα σπαστεί στο τέλος του 5 που είχε bug δεν μπορούσα να το τερματήσω και ξενέρωσα γενικά με τη σειρά.
- just reaperΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 641
Ημερομηνία εγγραφής : 23/05/2010
Κυρ Ιαν 09, 2011 2:50 am
Μην ξύνεις πληγές!!!
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Δευ Ιαν 10, 2011 8:34 pm
Nαι... παρότι τα γραφικά είναι πολύ ωραία, όπως και το σενάριο, το παιχνίδι υστερεί σε αυτό. Λείπουν και τα «κλασικά» πιστόλια, υπάρχει και αυτός ο τρόπος που κουνιέται η Λάρα και πρέπει να προσέχεις μη σκοτωθείς από κανένα «λάθος βήμα» και πρέπει να γλυτώσεις και από την αστυνομία που σε κυνηγάει... Εγώ έμεινα στη δεύτερη πίστα, όπου η Λάρα μπαίνει σε ένα κ΄τιριο με τοξικά αέρια, η αστυνομία βρίσκεται κάτω και εγώ πρέπει να ανέβω το ασανσέρ για να βγω... Δεν προλαβαίνω, δηλητηριάζομαι!xamergt έγραψε:Δεν ξερω απο σεναριο αλλα απο αποψη gameplay το παιχνιδι ειναι το χειροτερο της σειρας και παγκωσμιος εχει κατακριθει απο περιοδικα και sites ειναι epic fail και ο λογος που αλλαξε η eidos την core για να αναλαβει η crystal dynamic την Lara.ειδικά το 6ο (Angel of Darkness), όπου καταζητείται για το φόvο του Von Croy!
Δευ Ιαν 10, 2011 9:48 pm
ekei kolisa kai to paratisa kai egwΕγώ έμεινα στη δεύτερη πίστα, όπου η Λάρα μπαίνει σε ένα κ΄τιριο με τοξικά αέρια, η αστυνομία βρίσκεται κάτω και εγώ πρέπει να ανέβω το ασανσέρ για να βγω... Δεν προλαβαίνω, δηλητηριάζομαι!
Δευ Φεβ 07, 2011 2:01 am
Το ξερω τα εχω, τα ps1 games αν και τα κατεβασα δεν μου αρεσουν
Δευ Φεβ 07, 2011 4:55 pm
Αν τα παιζες τότε θα σου λεγα τι πώρωση θα είχες, όπως εγώ
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης