ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ POWER RANGERS
+26
CMPunk
GEOHERO
aoraris
General_Steve_93
Dr_SLUMP
chrys97
plousmike
rainbow_326
AwakenedPRO
chrys
Obiwan88
antonito91
tasos5488
John-Ranger
grvaggelis
redgoldjason
tsou13
MCygo13
Blue Ranger
DRAGONGOD
red4ever1988
Zeo45
gantonis
XameR_GT
Green Rider
BnsGoldRanger
30 απαντήσεις
Σελίδα 21 από 21 • 1 ... 12 ... 19, 20, 21
Απ: ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ POWER RANGERS
Τρι Ιουλ 21, 2015 2:07 am
Οχι και μετανιώνω που δεν πήρα μικρός. Ο Ryan Steele είναι ο πιο αγαπημένος μου χαρακτήρας μαζί με τον Τόμμυ. Τεράστια λατρεία αυτή η σειρά. Την εκτίμησα πολύ περισσότερο όταν την ξαναείδα πριν μερικά χρόνια. Πολύ μπροστά για την εποχή της
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Τρι Ιουλ 21, 2015 5:16 am
τζοννι εχω τον ραιαν και την κειτλιν νομιζω εχω και τον τζει μπι αλλα δεν ειμαι σιγουρος , αα εχω και εναν κακο επισης .johnny_salonica έγραψε:Καλοκαιρινά ρετρό-ευρήματα! Τα βρήκα την περασμένη εβδομάδα σε παλιατζίδικο σε σχετικά προσιτές τιμές. Από 6 ευρώ οι VR Troopers και 1 ευρώ ο χιλιοταλαιπωρημένος κόκκινος Ranger. Για να πω την αλήθεια οι VR Troopers δεν μου άρεσαν όταν ήμουν μικρός, αλλά λίγο η νοσταλγία, λίγο η Saban, με έκαναν να τα πάρω. Έχει κανείς συλλογή με VR Troopers;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
μπραβο παντως, εχεις κιαλλα στον νου σου να παμε καμια βολτα? απορω που τα βρισκεις ρε ατοιμε
Τετ Ιουλ 22, 2015 4:06 pm
Θέλει υπομονή και επίσης λίγο θάρρος να ψάξεις στα πιο απίθανα σημεία όπου μπορεί να έχει μείνει στοκ. Εκτός από αυτά που παίρνω κατά καιρούς από ebay, ότι βρίσκω στην Ελλάδα είναι από καθαρή τύχη και το γεγονός ότι η συλλογή Power Rangers στην Ελλάδα αφορά πάρα πολύ λίγα άτομα. Έτσι υπάρχει το στοκ και μένει μόνο η όρεξη του καθενός να βρει και να παζαρέψει κάποια κομμάτια.
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Τρι Ιουλ 28, 2015 8:02 pm
αν αναλογιστείς τις τιμές που παίζουν στο ebay μαζί με τα μεταφορικά, τότε μπορώ να πω ότι τα πήρες σε πολύ καλή τιμή.
Δευ Οκτ 12, 2015 12:24 am
Φθινοπωρινά ψώνια! Βρήκα 3 Thundersaurus Morphers σε υπερ-άριστη κατάσταση, στην τιμή "χώμα" των 11 ευρώ ο καθένας. Και όλα αυτά σε παιχνιδάδικο στην Βέροια. Δεν γινόταν να τους αφήσω σε αυτήν την τιμή, καθώς οι μοναδικοί καινούργιοι στο ebay φτάνουν τα 130 ευρώ από κάποιους Έλληνες πωλητές.
Δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη παικτική αξία, αλλά είναι πανέμορφοι για display.
Δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη παικτική αξία, αλλά είναι πανέμορφοι για display.
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Δευ Οκτ 12, 2015 2:14 am
μπραβο τζονναρα , κ εγω εχω αυτο το μορφερ αλλα μονο με του κοκκινου τα αλλα τα εχω χασει απο παλια.
Τετ Δεκ 16, 2015 3:44 pm
Γεια χαρά, παιδιά. Ένα quick update κι από μένα όσον αφορά την MMPR Legacy Line κυρίως. Παραθέτω τις παρακάτω φωτό. Σε μεταγενέστερο χρόνο, όποιος φίλος χρειαστεί περαιτέρω ανάλυση σε κάποιο αντικείμενο, μπορώ να στείλω περισσότερες in depth photos με mini review!!!
Μια συγκεντρωτική haul photo με τις εως τώρα προσθήκες. Έχουμε και λέμε:
S.H. Figuarts Mighty Morphin' complete 1st season team (και οι έξι!)
Super Robot Chogokin Daizyujin (Η μικρή highly articulated μεταλλική φιγούρα του Dino Megazord)
MMPR Legacy Dragon Dagger
MMPR Legacy Power Morpher (silver edition)
MMPR Legacy Green & White Power Morpher (gold edition)
MMPR Legacy Megazord
MMPR Legacy DRagonzord
MMPR Legacy Titanus
MMPR Legacy White Tigerzord
(εν αναμονή του Legacy Thunderzord...μόλις κυκλοφορήσει από Φεβρουάριο του 2016, θα μπει κι αυτό με το υπόλοιπο team)
Updated προσθήκες
MMPR Legacy Blade Blaster (Περίμενα πως και πως την κυκλοφορία του. Για την ακρίβεια, το συγκεκριμένο είναι ένα από τα 90 πρώτα κομμάτια παγκοσμίως, που κυκλοφόρησαν σαν αποκλειστικότητα στο MCM Comic Con του Λονδίνου τον περασμένο Οκτώβρη από την Bandai UK, πριν την επίσημη κυκλοφορία του στα Toys R Us της Αμερικής. Μαζί και το αποκλειστικό t-shirt που έδινε η Bandai με την αγορά του Blade Blaster. Μου έκατσε κουτί η συγκεκριμένη αγορά, μιας και πρόλαβα να το έχω μαζί μου στην Athenscon τον Νοέμβριο, ως βασικό accessory του cosplay μου σαν MMPR Red Ranger!). Unboxing και comparison photos με το original '93 Blade Blaster (μετατροπή σε Zyuranger Rangerstick).
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Και το ομορφότερο όλων, για το τέλος. Το αγαπημένο μου Zord ever στις διαστάσεις που πάντα επιθυμούσα. O Tyrannosaurus Dinozord της Imaginext με τον κόκκινο ranger. Του έκανα και ένα custom repaint για μεγαλύτερη πιστότητα στο show. Λατρεία μεγάλη τούτο το θηρίο, λέμε!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μια συγκεντρωτική haul photo με τις εως τώρα προσθήκες. Έχουμε και λέμε:
S.H. Figuarts Mighty Morphin' complete 1st season team (και οι έξι!)
Super Robot Chogokin Daizyujin (Η μικρή highly articulated μεταλλική φιγούρα του Dino Megazord)
MMPR Legacy Dragon Dagger
MMPR Legacy Power Morpher (silver edition)
MMPR Legacy Green & White Power Morpher (gold edition)
MMPR Legacy Megazord
MMPR Legacy DRagonzord
MMPR Legacy Titanus
MMPR Legacy White Tigerzord
(εν αναμονή του Legacy Thunderzord...μόλις κυκλοφορήσει από Φεβρουάριο του 2016, θα μπει κι αυτό με το υπόλοιπο team)
Updated προσθήκες
MMPR Legacy Blade Blaster (Περίμενα πως και πως την κυκλοφορία του. Για την ακρίβεια, το συγκεκριμένο είναι ένα από τα 90 πρώτα κομμάτια παγκοσμίως, που κυκλοφόρησαν σαν αποκλειστικότητα στο MCM Comic Con του Λονδίνου τον περασμένο Οκτώβρη από την Bandai UK, πριν την επίσημη κυκλοφορία του στα Toys R Us της Αμερικής. Μαζί και το αποκλειστικό t-shirt που έδινε η Bandai με την αγορά του Blade Blaster. Μου έκατσε κουτί η συγκεκριμένη αγορά, μιας και πρόλαβα να το έχω μαζί μου στην Athenscon τον Νοέμβριο, ως βασικό accessory του cosplay μου σαν MMPR Red Ranger!). Unboxing και comparison photos με το original '93 Blade Blaster (μετατροπή σε Zyuranger Rangerstick).
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Και το ομορφότερο όλων, για το τέλος. Το αγαπημένο μου Zord ever στις διαστάσεις που πάντα επιθυμούσα. O Tyrannosaurus Dinozord της Imaginext με τον κόκκινο ranger. Του έκανα και ένα custom repaint για μεγαλύτερη πιστότητα στο show. Λατρεία μεγάλη τούτο το θηρίο, λέμε!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τρι Μάης 03, 2016 3:20 pm
Πολύ ωραία η συλλογή 'Αρη! Κάθε φορά και μεγαλύτερη με ωραία κομμάτια!
Στην δικιά μου συλλογή τώρα, προστέθηκε το Gosei Great Megazord των Power Rangers Megaforce ή το Tensou Gattai Gosei Great των Tensou Sentai Goseiger αν προτιμάτε, καθώς πρόκειται για Αμερικάνικη εισαγωγή της Ιαπωνικής έκδοσης από την Bandai Αμερικής. Βρέθηκε ανέλπιστα σε μαγαζί με κινηματογραφικά(!) προϊόντα τα Χριστούγεννα. Το κουτί έχει πανέμορφο box art (όπως πάντα με τα Ιαπωνικά κουτιά) και τόνους πληροφοριών σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τους πιθανούς συνδιασμούς των zords. Επίσης υπάρχει και ένα έξτρα χαρτί γύρω από το κουτί που εξηγεί πως πρόκειται για την Ιαπωνική έκδοση και ως εκ τούτου δεν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με άλλα Αμερικάνικα zords (ZordBuilder system). Παράδοξο πως δεν υπάρχει η κάρτα του Megazord όπως υπάρχει στην Ιαπωνία (το μοναδικό μείον για εμένα). Τα zords τώρα, έχουν κάποιες διαφορές από την Αμερικάνικη έκδοση (ανοίγουν τα στόματα, είναι πιο στιβαρά, το σπαθί κουμπώνει στην πλάτη του Megazord και άλλες μικροδιαφορές στα καλούπια). Γενικά πρόκειται για μια πολύ καλή φιγούρα για display και προορίζεται για συλλέκτες και όχι για παιδικό παιχνίδι καθώς στοιχίζει 100 ευρώ.
Στην δικιά μου συλλογή τώρα, προστέθηκε το Gosei Great Megazord των Power Rangers Megaforce ή το Tensou Gattai Gosei Great των Tensou Sentai Goseiger αν προτιμάτε, καθώς πρόκειται για Αμερικάνικη εισαγωγή της Ιαπωνικής έκδοσης από την Bandai Αμερικής. Βρέθηκε ανέλπιστα σε μαγαζί με κινηματογραφικά(!) προϊόντα τα Χριστούγεννα. Το κουτί έχει πανέμορφο box art (όπως πάντα με τα Ιαπωνικά κουτιά) και τόνους πληροφοριών σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τους πιθανούς συνδιασμούς των zords. Επίσης υπάρχει και ένα έξτρα χαρτί γύρω από το κουτί που εξηγεί πως πρόκειται για την Ιαπωνική έκδοση και ως εκ τούτου δεν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με άλλα Αμερικάνικα zords (ZordBuilder system). Παράδοξο πως δεν υπάρχει η κάρτα του Megazord όπως υπάρχει στην Ιαπωνία (το μοναδικό μείον για εμένα). Τα zords τώρα, έχουν κάποιες διαφορές από την Αμερικάνικη έκδοση (ανοίγουν τα στόματα, είναι πιο στιβαρά, το σπαθί κουμπώνει στην πλάτη του Megazord και άλλες μικροδιαφορές στα καλούπια). Γενικά πρόκειται για μια πολύ καλή φιγούρα για display και προορίζεται για συλλέκτες και όχι για παιδικό παιχνίδι καθώς στοιχίζει 100 ευρώ.
Σελίδα 21 από 21 • 1 ... 12 ... 19, 20, 21
- Η Συλλογή μου από φιγούρες Power Rangers
- Παρουσιασει του 1ου τευχους απο την συλλογη "Power Rangers σε dvd"
- Συλλογή Power Rangers Φωτογραφιών για κατέβασμα
- Πωλητήριο παιχνιδιών Power Rangers και VR Troopers
- Τι ωραία να δημιουργούνταν κάποτε μια νεα σειρα που να συνδύαζε όλα τα στοιχεία που αγαπήσαμε απο τους Power Rangers κ το Beverly Hills 90210 , κτλ, δηλαδη μια νέα, big budget κ επιτέλους κανονική σειρά ''Power Rangers'' !!!!!!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης