Το παλιό μου ντοσιέ με αυτοκόλλητα MMPR από γλυφιτζούρια!
+16
redranger
siston
chrys
tomy.is
gogeta
don mpertas
redgoldjason
DRAGONGOD
menes
Skyranger
elvis
John-Ranger
BnsGoldRanger
ninetales
XameR_GT
Green Rider
20 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Το παλιό μου ντοσιέ με αυτοκόλλητα MMPR από γλυφιτζούρια!
Πεμ Νοε 04, 2010 8:51 pm
Φυσικά. Οπώς θυμάσαι ήταν ότι πιο Hot υπήρχε τότε. Το έβλεπα πάλι πριν 1-2 χρόνια που το έδειχνε το Alpha
- SkyrangerSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 610
Ημερομηνία εγγραφής : 13/02/2011
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Τρι Μαρ 22, 2011 5:09 am
Green Ranger έγραψε:Φυσικά. Οπώς θυμάσαι ήταν ότι πιο Hot υπήρχε τότε. Το έβλεπα πάλι πριν 1-2 χρόνια που το έδειχνε το Alpha
Υπεροχα τα αυτοκολλητα με τα γλυφιτζουρια!!!! Δυστυχως μονο 5 τετοια αυτοκολλητα ειχα παρει, τα χω ακομα, τα χει κ ο Jim σε αυτα που ποσταρε.
Mκρος δεν εβλεπα ποτε το Beverly, δεν μου αρεζε, αλλά προπερσι που το χε σε επαναληψη, το ξεσκισα, υπεροχο !!!!!!!!
[Eπειδη μου αρεσε πολυ αυτο το θεμα, εκανα ολο το παρακατω κειμενο μου copy-paste σε νεο, ειδικο θεμα. Οποτε μη το διαβαζετε εδω, αλλά στο νεο ξεχωριστο θεμα.] :
Πειτε μου οτι κ σε σας, οταν το βλεπατε τωρα στην επαναληψη, σας ηρθε η ιδεα, τι ωραια να υπηρχε μια μιξη , να δημιουργούνταν καποτε μια νεα σειρα, κατι σαν Beverly και Rangers μαζί, δηλ. κατι σε Mighty Morphin (εφηβικη κ νεανικη ζωη κ Rangers) , αλλά πολυ καλυτερο, big budget , κανονικη σειρα, με πολυ ηθοποια, γεγονοτα, καταστασεις, εφηβοι κτλ κτλ !!!!!!!!!! Κ περα απ τα προσωπικα τους κτλ, να καλουνταν να υπερασπιστουν τον κοσμο ως Power Rangers !!!!!!!! Υπεροχη σειρα, 2 σε 1 !!!!! Βεβαια θα κοστιζε πολυ κ θα χανοταν κ το marketing
απ τα πιτσιρικια, κ δεν θα φταναν οι σκηνες των Sentai, αλλά θα χρειαζοταν κατι παραπανω μαλλον. Ουτε καν η Saban μαλλον... Αλλά σκεφτειτε τα θετικα, θα δημιουργουσε απειρους Ενηλικες φανς !!!!! (αλλά κ καθε ηλικιας κ φυλου). Κ κυριως, θα ηταν η καλυτερη σειρα ολων των εποχων, μιας κ δεν θα ηταν μονο επιστημονικη φαντασια κ πολεμικες τεχνες, αλλά θα ειχε κ ολα τα στοιχεια του Beverly Hills !!!!!!! Κοινωνικο-πολεμικο-φαντασια. Νεανικες ανησυχιες κ περιπετειες, αλλά κ μαχητες κ υπερασπιση του πλανητη !!!! 2 αστερια σε ενα !!!!!! Αλλά απιαστο ονειρο μαλλον !!!! Μπορει καποιο στουντιο καποτε μετα απο πολλα πολλα χρονια, αν δεν υπαρχουν πια οι Rangers. Ή παραλληλα με τους Rangers, μια εταιρια να το αναλαβει, κ να αλλαξει τις στολες κ την ιδεα λιγο, για να μη πληρωνει δικαιωματα κ στην Toei κ Saban κ κατηγορηθει κ για αντιγραφη. Aπ την εποχη μας λειπει μια καλη κοινωνικη σειρα κ κυριως νεανικη, πανε οι δοξες του Beverly. Aλλα λειπει κ μια καλη σειρα επιστημονικης φαντασιας. Τι καλα καποιος φωτισμενος παραγωγος να πραγματοποιουσε καποτε αυτη τη συνενωση κ τη γεννηση της καλυτερης σειρας ever !!!!!!!!!!!!!! Κ οι ήρωες να ειναι μαθητες, ή φοιτητες, ή νεαροι Ενηλικες, ή να δουλευουν, τα πρωτα βηματα στη νεα εφηβική ή ενήλικη ζωη κ κοινωνια κ παραλληλα, go go Power Rangers !!!!
- menesNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 65
Ημερομηνία εγγραφής : 13/07/2011
Τόπος : θεσσαλονικη
Παρ Ιουλ 15, 2011 9:31 pm
hmoun polu mikros tote kai dn skeftomoun na ta mazepso....polu krima...
Παρ Ιουλ 15, 2011 11:30 pm
popo ti mou thimisate . taxa alaksi ta fota . thimame pou sto kedrotous ta glifitsouria eixan tsixla kai ta aftokolita eitan kolimena esoterika ths siskebasias . popo ksana
Σαβ Σεπ 03, 2011 8:56 pm
Απ'ότι βλέπω στο ντοσιέ μου είχα και VR Troopers τέτοια αυτοκόλλητα, αλλά είχαν βγει χώρια τα γλυφιτζούρια τους αδυνατώ να θυμηθώ
Σαβ Σεπ 03, 2011 9:31 pm
oi vr troopers odos prepei naxan bgi prin tous pr . giati kai ego tous thimame naxan bgi , alla malon pio prin , giati gia pio meta 100% oxi .
Κυρ Σεπ 04, 2011 12:48 am
To ότι παίχτηκαν πιο μετά ναι όντως, για τα γλυφιτζούρια όμως δεν είμαι σίγουρος αν βγήκαν πριν ή μετά των mmpr
- redgoldjasonPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 126
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2011
Τόπος : Zedd's Palace
Κυρ Νοε 06, 2011 4:51 am
kala thimamai oti i proti mou epafi me lefko ranger itan sta glifitzouria!!! akoma epeze o protos kiklos se epanalipsi otan vgikan!!!!
- redgoldjasonPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 126
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2011
Τόπος : Zedd's Palace
Τρι Νοε 08, 2011 1:40 am
a kai oi vr troopers στην ελλαδα ξεκινησαν την εποχη που ξεκινησε και ο 2ος κυκλος των pr. ειχε προηγηθει ο πρωτος και σε επαναληψη και μετα ξεκινησε ο δευτερος μαζι με vrtroopers οποτε οι pr ειχαν ξεκινησει το λιγοτερο 1 χρονο πριν(λιγο παραπανω απο χρονο βασικα )!!!!
- don mpertasPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 162
Ημερομηνία εγγραφής : 21/12/2011
Τόπος : thes
Τετ Δεκ 21, 2011 10:57 pm
hahahahaha pwpwpw ti thimithika twra egw eixa apo sokofretes
- gogetaNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 93
Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2011
Πεμ Ιαν 05, 2012 4:52 pm
ωραία αυτοκόλλητα
- tomy.isNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 63
Ημερομηνία εγγραφής : 12/06/2012
Τόπος : Αθηνα
Δευ Ιουν 18, 2012 6:51 pm
πωπω τι μου θυμισατε... μου ρχεται η αισθηση του ξεκολληματος απ την εσωτερικη μερια...σε ασημι περιτυληγμα, κ η γευση γλειφιτζουριου...
- chrysBanned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2644
Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
Τόπος : Κύπρος
Πεμ Ιουν 21, 2012 11:28 pm
ωραια τα αυτοκολλητα.
- sistonΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 576
Ημερομηνία εγγραφής : 10/05/2013
Τόπος : Νεα Φιλαδέλφεια
Σαβ Μάης 11, 2013 12:06 am
χααχχα εξαλιαρικο
- redrangerPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 335
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Δευ Ιουλ 22, 2013 9:31 pm
ωραιο αλμπουμ... αναμνησεις
- jimavrasΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 167
Ημερομηνία εγγραφής : 05/06/2014
Τρι Μαρ 17, 2015 1:37 pm
Σαν τρελός τα μάζευα τότε.Έπρεπε να είχαν βγάλει άλμπουμ για αυτά
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης