Anime που δεν θυμάμαι πως το λένε
+2
XameR_GT
Green Rider
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Anime που δεν θυμάμαι πως το λένε
Δευ Οκτ 25, 2010 2:05 am
Θύμαμαι έδειχνε κάποτε το ΑΝΤ1 ένα anime με κάτι νίντζα που εκπαιδεύονταν και ήταν πιτσιρίκια. Σας λέει κάτι αυτό? Εποχή 1995-1997 νομίζω
Απ: Anime που δεν θυμάμαι πως το λένε
Δευ Οκτ 25, 2010 2:15 am
Ξερω σε πιο αναφερεσαι αλλα δεν θυμαμαι το ονομα
Δευ Οκτ 25, 2010 4:08 pm
Αν έχετε και σεις άλλα που δεν θυμάστε πείτε τα εδώ μπας και τα βρούμε
Δευ Οκτ 25, 2010 4:19 pm
Εγω αυτο που θα ελεγα μου το βρηκε ο red forever .Το ninja robots
Δευ Οκτ 25, 2010 4:52 pm
Νομίζω οτι αυτό με τους πιτσιρικάδες νίντζα λεγόταν Ακαδημία των Νίντζα στα ελληνικά αλλά ο ιαπωνικός τίτλος είναι πολλύ διαφορετικός...η ειρωνία είναι οτι χοντρικά 8 χρόνια μετά,στη ιαπωνία βγήκε μια σειρά που λεγόταν Ninja Academy.
PS : Ο δημιουργός του 2Χ2 Shinobuden[η μικρή νίντζα Σινόμπου] ήταν και δημιουργός του άνιμε με του πιτσιρικάδες.
PS : Ο δημιουργός του 2Χ2 Shinobuden[η μικρή νίντζα Σινόμπου] ήταν και δημιουργός του άνιμε με του πιτσιρικάδες.
Δευ Οκτ 25, 2010 11:06 pm
αυτό είναι που λες και τώρα που το θυμίθηκα φόραγαν όλοι μπλε στολές. Ομως πως λέγονταν κανονικά? Δεν το βρίσκω
Δευ Οκτ 25, 2010 11:20 pm
Ναι,δεν ξέρω καν τον Ιαπωνικό τίτλο και έχω ψάξει παντού...είναι και παλιό παναθεμά το οπότε θα είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί.
Τρι Οκτ 26, 2010 12:35 am
Tην βρηκα την μ... μου πηρε πολυ χρονο και νευριασα.Λεγεται Ninja boy Rantaro
Τρι Οκτ 26, 2010 1:58 am
Aπ'ότι είδα εδώ 683 επεισόδια και δεν υπάρχουν κιόλας
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Τρι Οκτ 26, 2010 2:13 am
Παντως για ανιμε ή οτι αλλο ειναι το θυμομουν αλλιως,αυτο μου φαινεται λες και ειναι απο τα καινουργια που βγαινουν τωρα.
Τρι Οκτ 26, 2010 2:54 am
Είσαι θέος Δημήτρη[Xamergt]. Ορίστε και η wiki σελίδα του....αυτό είναι!Πάνω από 1000 επισόδεια...τύφλα να΄έχει ο Doraemon και οι Simpsons.
Είσαι θέος Δημήτρη[Xamergt]. Ορίστε και η wiki σελίδα του....αυτό είναι!Πάνω από 1000 επισόδεια...τύφλα να΄έχει ο Doraemon και οι Simpsons.
Τρι Οκτ 26, 2010 10:43 am
Για να το βρω ειδα ενα τεραστιο καταλογο με ολα τα ανιμε της ελλαδας και κοιταγα αυτα του αντ1.
Aπο το 1993 και ειναι ongoing;Πολυ εμπνευση επεσε
Aπο το 1993 και ειναι ongoing;Πολυ εμπνευση επεσε
Τρι Οκτ 26, 2010 3:38 pm
Και παλι δεν μου αρεσει δεν θα το κατεβασω.Ασε που θα μου παρει 1 αιωνα
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης