Το πιο υποτιμημένο anime?
+5
falconara90
Red Forever
plousmike
XameR_GT
Green Rider
9 απαντήσεις
Απ: Το πιο υποτιμημένο anime?
Τρι Απρ 24, 2012 12:37 pm
Δεν εχω δει καποια που να μην μου τα εχουν προτεινει και να ειναι αγνωστα ή υποτιτμημενα.Θα ξανασκεφτω και θα απαντησω.
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Τρι Απρ 24, 2012 12:46 pm
χμ...άλλη δύσκολη επιλογή! Βασικά ότι έχω δει προσωπικά το έχω εκτιμήσει, αλλά δεν ξέρω τι βλέπει και εκτιμάει ο άλλος κόσμος. Για μένα π.χ ένα από τα top είναι το Tekkaman Blade, και δεν νομίζω ότι το ξέρει πάρα πολύς κόσμος τουλάχιστον Ελλάδα...
Τρι Απρ 24, 2012 11:00 pm
Τα άνιμε της Tatsunoko δυστυχώς παρ’ότι είναι άριστα και είναι αρκετά δημοφιλή,περνάνε στην αφάνεια πολύ γρήγορα δυστυχώς...Tekkaman[o πρώτος άνιμε ήρωας α λα Kamen Rider],οι Gatchaman[η πρώτη ομάδα που ήταν η άνιμε εκδοχή των Goranger και ήταν και νίντζα από πάνω],ο Tekkaman Blade[η φοβερή διαστημική οδύσσεια],ο Casshern[ο Mega Man είναι πρακτικά ο Casshern με μπλέ χρώμα και πολυβόλο],ο Karas και πολλά άλλα από την ίδια δυστυχώς.
Επίσης,το κακόμοιρο το Gundam X,ο Tobikage,το αρχικό Dancouga,ο Guyver και ο βασιλιάς;Το Getter Robo Go...,ε τίποτε δεν αξίζει όλο αυτό το μίσος και την υποτίμηση.
Επίσης,το κακόμοιρο το Gundam X,ο Tobikage,το αρχικό Dancouga,ο Guyver και ο βασιλιάς;Το Getter Robo Go...,ε τίποτε δεν αξίζει όλο αυτό το μίσος και την υποτίμηση.
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Τετ Απρ 25, 2012 1:39 am
για να βρεις το πιο υποτιμημένο θέλει πολύ ψάξιμο και εγώ δε το διαθέτω.
Τρι Ιουν 04, 2013 2:46 pm
θα πω τα digimon.Σε πολλους εχω προτεινει να τα δουν αλλα ολοι αρνηθηκαν γιατι τα θεωρουν αρκετα παιδικα.Αν δουν ολες τις σεζονς,θα δουν οτι δεν ειναι τοσο παιδικο...
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Σαβ Μάης 09, 2015 12:29 am
Λοιπόν, τόσο καιρό δεν έγγραφα γιατί δεν μπορούσα να σκεφτώ κάποιο ανιμε που να ταιριάζει καλύτερα στο θέμα.
Και δεν βρήκα. Αλλά θα πω το Air Master επειδή είναι λίγο άγνωστο και σας προτρέπω όλους να δείτε, είναι πολύ καλό αλλά έχει βεβιασμένο και ηλίθιο τελευταίο επεισόδιο, όμως δείτε το αξίζει.
Και το δεύτερο είναι το Claymore επειδή είναι υποτιμημένο ανιμε στην Ιαπωνία.
Και δεν βρήκα. Αλλά θα πω το Air Master επειδή είναι λίγο άγνωστο και σας προτρέπω όλους να δείτε, είναι πολύ καλό αλλά έχει βεβιασμένο και ηλίθιο τελευταίο επεισόδιο, όμως δείτε το αξίζει.
Και το δεύτερο είναι το Claymore επειδή είναι υποτιμημένο ανιμε στην Ιαπωνία.
- GravekeeperPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 200
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2014
Δευ Αυγ 24, 2015 2:28 am
Το area no kishi
- MASTERSOTPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 146
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2015
Τρι Μαρ 07, 2017 12:14 am
Digimon, πολυ το θεωρουν υπερβολικα παιδικο με αποτελεσμα πολυ που τους προτινω δεν το βλεπουν για αυτον τον λογο
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Σεπ 03, 2017 2:12 pm
Συμφωνώ με τον MASTERSOT αλλά θα προσθετα και το Αβαταρ που είναι φοβερή σειρά αλλά όλοι το θεωρούν παιδικό επειδή το παίζει το nickelodeon... Και μόλις τους το προτείνεις: "Ακόμα μικυ μάου βλέπεις;"
Κυρ Σεπ 03, 2017 6:58 pm
Το Dragonball GT καθαρά τώρα που το ξανασκέφτομαι. Επειδή δεν είναι canon το θάβουν. Ειδικά άτομα που έχουν δει μόνο Ζ στη ζώη τους από Dragonball και δεν μεγάλωσαν με το πρώτο κύκλο που ήταν μικρός ο Γκόκου. Για μένα το GT συνδύασε τέλεια τη φιλοσοφία και των δύο και ξενερώνω που το Super δεν είναι συνέχεια του...
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης