How i met your mother
+8
haikostas
plousmike
LunaWoD
tsou13
red4ever1988
gantonis
Green Rider
XameR_GT
12 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
How i met your mother
Σαβ Οκτ 09, 2010 11:43 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Η σειρα ξεκινησε το 2005 και συνεχιζει ακαθεκτη.Η εκτη σεζον εκανε πρεμιερα αμερικη 20 σεπτεμβριου.Την σειρα την ειδα κατα τυχη στο laptop της αδερφης μου .Εχει και τους 5 κυκλους κατεβασμενους ουτε εγω ξερω απο που!Τα επεισοδια του πρωτου κυκλου ξεκινησε να τα βαζει ο αντ1 τα σαββατοκυριακα.Η σειρα αποτελειται απο 5 πρωταγωνιστες τον Ted, τον Marshall ,την Λιλι που τα εχει με τον Marshall ,την Robin που αγαπιεται με τον Ted αλλα ενω στην αρχη τα ειχαν μετα χωρισαν και τωρα ειναι φιλοι παρολου που φαινεται οτι αγαπιουνται ακομη και τελος ο ξεκαρδιστικος Barney που παιζει τον ρολο του χαρακτηρα που θα πει την ατακα,θα λεει τα αστεια και ειναι και γυναικας.Ο Neil Patrick Harris που υποδυεται τον Barney ειναι τοσο πειστικος στον ρολο που επαθα λιγο σοκ οταν εμαθα οτι ειναι γκει αλλα χωρις αμφιβολια χωρις αυτον η σειρα δεν θα ηταν η ιδια.Δεν εχω καποιο βιντεο της σειρας με ελληνικους υποτιτλους να σας δειξω αλλα δειτε την αξιζει.
Η σειρα ξεκινησε το 2005 και συνεχιζει ακαθεκτη.Η εκτη σεζον εκανε πρεμιερα αμερικη 20 σεπτεμβριου.Την σειρα την ειδα κατα τυχη στο laptop της αδερφης μου .Εχει και τους 5 κυκλους κατεβασμενους ουτε εγω ξερω απο που!Τα επεισοδια του πρωτου κυκλου ξεκινησε να τα βαζει ο αντ1 τα σαββατοκυριακα.Η σειρα αποτελειται απο 5 πρωταγωνιστες τον Ted, τον Marshall ,την Λιλι που τα εχει με τον Marshall ,την Robin που αγαπιεται με τον Ted αλλα ενω στην αρχη τα ειχαν μετα χωρισαν και τωρα ειναι φιλοι παρολου που φαινεται οτι αγαπιουνται ακομη και τελος ο ξεκαρδιστικος Barney που παιζει τον ρολο του χαρακτηρα που θα πει την ατακα,θα λεει τα αστεια και ειναι και γυναικας.Ο Neil Patrick Harris που υποδυεται τον Barney ειναι τοσο πειστικος στον ρολο που επαθα λιγο σοκ οταν εμαθα οτι ειναι γκει αλλα χωρις αμφιβολια χωρις αυτον η σειρα δεν θα ηταν η ιδια.Δεν εχω καποιο βιντεο της σειρας με ελληνικους υποτιτλους να σας δειξω αλλα δειτε την αξιζει.
Απ: How i met your mother
Κυρ Οκτ 10, 2010 12:13 am
Εχώ ακούσει πολλά καλά, το δείχνει και το fox στο nova αλλά δεν έχει τύχει να το δω ποτέ
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Σαβ Οκτ 16, 2010 1:38 pm
Νόβα; Το δείχνει στο Σταρ κάθε Σαββατοκύριακο! Βέβαια, ποτέ δεν έτυχε να το δω γιατί δεν θέλω να δοκιμάσω καινούργιες σειρές. Ήδη, βλέω αρκετές: Power Rangers, Super Sentai, Binbir Gece (Χίλιες και μία νύχτες), Η Ζωή της Άλλης.
Σαβ Οκτ 16, 2010 4:42 pm
Από πότε;;!!!! Εγώ τη διαφήμιση στο Σταρ τη θυμάμαι!
Σαβ Οκτ 16, 2010 7:03 pm
Ναι, ναι... άκυρο. Ο Αντ1 το βάζει, το έχει και στο web tv.
Κυρ Οκτ 17, 2010 11:28 am
- red4ever1988New Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 58
Ημερομηνία εγγραφής : 17/07/2011
Τόπος : athens
Κυρ Ιουλ 17, 2011 10:43 pm
παιδια απλα τελειοοο!!τρελο γελιο!!!περιμενω πως και πως τον Σεπτεμβριο για την 7η season!!
- tsou13Power Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 109
Ημερομηνία εγγραφής : 21/02/2010
Τόπος : Αθήνα
Πεμ Αυγ 25, 2011 2:11 am
robin i nora?poia les na einai?
- tsou13Power Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 109
Ημερομηνία εγγραφής : 21/02/2010
Τόπος : Αθήνα
Πεμ Οκτ 13, 2011 3:03 pm
7 season apla ta spaei....
Τρι Ιαν 24, 2012 1:58 am
Υπερ φανταστική σειρά! Αγαπώ Barney!!
To αγαπημένο μου επεισόδιο:
To αγαπημένο μου επεισόδιο:
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Τρι Ιαν 24, 2012 7:27 pm
δεν έτυχε να την δω...είναι πράγματι τόσο καλή? σε τί στυλ είναι? σαν τα φιλαράκια?
Τρι Ιαν 24, 2012 7:42 pm
Για μένα τα Φιλαράκια είναι κορυφαία.
Έχει αρκετή πλάκα και αυτή η σειρά όμως.
Κάτι ξεχωριστό που έχει και μου έκανε εντύπωση είναι κάποια σεναριακά δεσίματα που γίνονται. πχ βλέπουμε σε ένα επεισόδιο μια σκηνή (σαν flash back ) και σε κάποιο επεισόδιο μετά βλέπουμε τι είχε γίνει σε εκείνο το flash back. Προσωπικά μου άρεσε πολύ αυτό!
Έχει αρκετή πλάκα και αυτή η σειρά όμως.
Κάτι ξεχωριστό που έχει και μου έκανε εντύπωση είναι κάποια σεναριακά δεσίματα που γίνονται. πχ βλέπουμε σε ένα επεισόδιο μια σκηνή (σαν flash back ) και σε κάποιο επεισόδιο μετά βλέπουμε τι είχε γίνει σε εκείνο το flash back. Προσωπικά μου άρεσε πολύ αυτό!
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Τρι Ιαν 24, 2012 7:45 pm
δεν μπορώ να πω ότι θα την βάλω στην κορυφή της λίστας μου, πάντως ίσως την δω κάποια στιγμή...
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης