Τι λετε?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Ποδοσφαιρο vs Μπασκετ!
Πεμ Αυγ 17, 2017 1:20 pm
Ποιο σας αρεσει περισσοτερο? Εγω ποδοσφαιρο, το μπασκετ το βαριεμαι
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Ποδοσφαιρο vs Μπασκετ!
Πεμ Αυγ 17, 2017 1:21 pm
Edit: ακομα κι αν μου αρεσουν παραπανω τα παιχνιδια με μπασκετ οπως το mario slam basketball
- mckon12Power Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 374
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2016
Τόπος : Αθήνα
Πεμ Αυγ 17, 2017 2:31 pm
Και εμένα το ποδόσφαιρο μου αρέσει..
Μπάσκετ δύσκολα θα κάτσω να δω ολόκληρο το παιχνίδι. Μόνο να παίζω μου αρέσει μπάσκετ...
Μπάσκετ δύσκολα θα κάτσω να δω ολόκληρο το παιχνίδι. Μόνο να παίζω μου αρέσει μπάσκετ...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Αυγ 17, 2017 2:34 pm
Εμενα σχεδον καθολου δεν μου αρεσει το μπασκετ, μονο λιγα παιχνιδια οπως το nba
Σαβ Σεπ 09, 2017 4:04 pm
Περισσότερο το ποδόσφαιρο μου αρέσει αλλά λατρεύω και το μπάσκετ. Δεν χάνω ματς ΠΑΟ/ΟΣΦΠ στην Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια. Ελληνικό πρωτάθλημα στο μπάσκετ μόνο πλέι οφ βλέπω ωστόσο. Κάποτε όλα τα ματς που δεν ήταν μόνο υπόθεση των δύο το πρωτάθλημα. NBA έχω να δω από εποχή Τζόρνταν, 90s δηλαδή στον ΑΝΤ1. Ποδόσφαιρο δεν χάνω ματς από τους μεγάλους του ελληνικού πρωταθλήματος συνήθως. Champions League μόνο αν δείχνει η ΝΕΤ κάτι πλέον ή αν παίζει ελληνική ομάδα. Τα ίδια και Europa League. Καλά για ευρωπαικά και μουντιάλ δεν χάνω αγώνα στο ποδόσφαιρο ειδικά. Βλέπω πολύ περισσότερο ποδόσφαιρο με λίγα λόγια. Μην ξεχνάμε πως ήμουν και γραμματέας αθλητικού συλλόγου για 5 χρόνια οπότε λατρεύω τον ομαδικό αθλητισμό. Επαιζα και τα δύο κιόλας μικρός αλλά στο ποδόσφαιρο ήμουν καλύτερος και έχω μετανιώσει που δεν συνέχισα να παίζω ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Σεπ 09, 2017 4:06 pm
Και γω ήμουν πάντα καλύτερος στο ποδόσφαιρο ακομα κι αν δεν πήγα ποτε να μάθω. Ήσουν αλήθεια 5 χρόνια γραμματέας αθλητικού συλλόγου? Μωρε μπραβο
Παρ Ιαν 25, 2019 2:21 am
Αν είχα λίγο ύψος παραπάνω θα μπορούσα να παίξω τόσο καλό μπάσκετ όσο και ποδόσφαιρο.
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Κυρ Ιαν 27, 2019 8:13 pm
εγω μπασκετ
Κυρ Ιαν 27, 2019 11:49 pm
Αν μπω στη ρακέτα θα με κατασπαράξουν τα πεντάρια.
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Πεμ Ιαν 31, 2019 11:42 pm
Ποδόσφαιρο ξεκάθαρα. Απ' τα 6 μας παίζουμε αλίμονο ;P
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης