- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Rocket power, hey arnold, ακαδημια τερατων, οικογενεια θορνμπερις, μπομπ σφουγγαρακης
Πεμ Ιουλ 13, 2017 9:59 am
Ποιος τα εβλεπε ολα αυτα? Εγω παντως τα εβλεπα τρελα...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Rocket power, hey arnold, ακαδημια τερατων, οικογενεια θορνμπερις, μπομπ σφουγγαρακης
Πεμ Ιουλ 13, 2017 1:28 pm
Τα έβλεπα όλα αυτά, όπως και γατοσκυλο, απίθανα μωρά και τα στοιχεία της blue από τότε που τα έδειχνε σε αυτό το κανάλι με το μπλε λογότυπο (δε θυμάμαι όνομα) που μετά έγινε polis και τελικά channel 9.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Rocket power, hey arnold, ακαδημια τερατων, οικογενεια θορνμπερις, μπομπ σφουγγαρακης
Πεμ Ιουλ 13, 2017 1:57 pm
εννοεις το TVCosmopolis?
- The TokutakuΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 295
Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2016
Τόπος : Morphin Grid
Πεμ Ιουλ 13, 2017 3:13 pm
Τα έβλεπα...ουαου πάει πάνω από δεκαετία,τα χρόνια περνάνε τόσο γρήγορα .
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Ιουλ 13, 2017 3:24 pm
Το ξέρω... Μακάρι να υπάρχει ένα τέτοιο κανάλι που να τα δειχνει όλα αυτά... Κάτι προσπαθώ να φτιάξω στο greektoons με 7 μερες από το παλιο nickelodeon. Μόλις το φτιάξω θα σας το πω. Έχει ξεκινήσει εδώ: wacigtv.blogspot.gr
Παρ Ιουλ 14, 2017 6:36 pm
Kαμιά φορά μόνο Bob. Τα άλλα δεν έτυχε γιατί είναι και μεταγενέστερα. Γατόσκυλο που αναφέρθηκε το έβλεπα ανελλειπώς πριν τους Ατρόμητους παλιά στην ΕΡΤ
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Ιουλ 14, 2017 6:39 pm
Το γατοσκυλο m2
- terrorPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 125
Ημερομηνία εγγραφής : 04/06/2017
Τόπος : Παράδεισος
Σαβ Ιουλ 15, 2017 12:06 pm
ειχα δει καποια επεισοδια από την οικογενεια θορνμπερις
από τις άλλες σειρες δεν εχω δει
από τις άλλες σειρες δεν εχω δει
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Ιουλ 15, 2017 1:23 pm
Θορνμπερις δεν μου αρεσε τοσο οσο ο μπομπ και η ακαδημια τερατων και το rocket power...
- ap-99New Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 51
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2019
Παρ Μάης 27, 2022 8:05 am
Πολύ ωραίες σειρές όλες, μακάρι να τις ξαναέδειχνε
- SardanabalosPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 201
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2019
Τρι Οκτ 29, 2024 9:50 am
Τα εβλεπα και εγω
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης