Μου φάνηκε...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πως σας φανηκε το 7ο επεισοδιο?
Τετ Ιουλ 12, 2017 2:05 pm
Naoi joins the SSS, and Yuri asks him to use hypnosis to regain Otonashi's memories. His life focused on his chronically hospitalized younger sister, Hatsune; her death; his fresh goal of medical school; and his premature accidental death. After some reflection with his renewed memories, he laments over the timing of his death and resumes his SSS membership with newly found motivation. With a shortage of meal tickets, Yuri orders a [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] expedition to catch the Monster Stream, a gigantic monster fish. Along the way, Otonashi invites Kanade, who is credited with catching Monster Stream, which produced excess fish. While serving the excess to the NPCs, Kanade and Otonashi promise to be together with the SSS. Instead of food service, a wounded Yuri had been fighting against Angel, and immediately after she collapses, a second Angel appears with glaring red eyes.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Πως σας φανηκε το 7ο επεισοδιο?
Τετ Ιουλ 12, 2017 2:06 pm
στην λιστα των καλύτερών μου, μου έκανε εντύπωση με τον yuri
- geoclopNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 21
Ημερομηνία εγγραφής : 15/09/2021
Τόπος : ΚΩΣ
Απ: Πως σας φανηκε το 7ο επεισοδιο?
Σαβ Ιουλ 06, 2024 7:23 pm
Με κάθε επεισόδιο γίνεται και καλύτερο αυτό το anime. Λυπηρή η ιστορία του Οτονάσι και της αδερφής τους, στο τέλος δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει το όνειρό του αν και βλέπουμε να υπογράφει μια κάρτα για δωρητής οργάνων και βοήθησε τους ανθρώπους που είχαν παγιδευτεί στην συντριβή.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης