Digimon vs. Monsuno
- The TokutakuΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 295
Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2016
Τόπος : Morphin Grid
Απ: Digimon vs. Monsuno
Σαβ Ιουν 17, 2017 12:55 pm
Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ digimon(πάνε αρκετά χρόνια)αλλά πιστεύω πως ''γενικά''είναι καλύτερα.Είναι λίγο άδικο για τα Μonsuno ξέρεις,έχουν τελειώσει επίσημα και δεν κράτησαν ούτε 5 χρόνια συνολικά.Αντιθέτως τα Digimon πρέπει να είναι τουλάχιστον 19 χρόνια και συνεχίζονται ακόμη,δεν νομίζω πως γίνεται να μην είναι καλύτερα τόσα χρόνια τώρα(για να είμαι ειλικρινής νόμιζα πως θα ήταν poll digimon vs pokemon)
Σαβ Ιουν 17, 2017 12:55 pm
Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ digimon(πάνε αρκετά χρόνια)αλλά πιστεύω πως ''γενικά''είναι καλύτερα.Είναι λίγο άδικο για τα Μonsuno ξέρεις,έχουν τελειώσει επίσημα και δεν κράτησαν ούτε 5 χρόνια συνολικά.Αντιθέτως τα Digimon πρέπει να είναι τουλάχιστον 19 χρόνια και συνεχίζονται ακόμη,δεν νομίζω πως γίνεται να μην είναι καλύτερα τόσα χρόνια τώρα(για να είμαι ειλικρινής νόμιζα πως θα ήταν poll digimon vs pokemon)
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Ιουν 17, 2017 1:32 pm
Ναι αλλα με ποκεμον πρωτον υπαρχει ηδη και δευτερον ολοι ποκεμον θα ψηφιζαν. Οποτε ειπα κατι διαφορετικο, digimon vs monsuno
Δευ Ιουν 19, 2017 1:34 pm
Δεν είπα ότι δεν υπάρχει και όσο για pokemon vs. digimon αναλόγος με ποια έννοια το λες.Προσωπικά δεν νομίζω ότι τα Pokemon είναι καλύτερα τα θεωρώ εξίσου καλά και τα δύο ασχέτος που ασχολούμαι με Pokemon πάνω από μια δεκαετία ενώ με digimon σχεδόν καθόλου.Θα πω αυτό Pokemon>Digimon σε παιχνίδια,Digimon>Pokemon σε anime ,πιστεύω αυτό το υποστηρίζουν οι περισσότεροι.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Ιουν 19, 2017 4:13 pm
Επιτέλους βρήκα ένα άτομο που συμφωνεί ακριβώς . Κι εμένα μου αρέσει πιο πολύ το digimon σαν σειρά αλλά στα παιχνίδια νικάει το pokemon και το αγαπημένο μου είναι το black version
Δευ Ιουν 19, 2017 6:33 pm
Το αγαπημένο σου είναι το black?Χαίρομαι που κάποιος εκτιμάει την πέμπτη γενιά.Ξέρεις δεν έχει και πολλούς fans ενώ το αξίζει κατά την γνώμη μου :/,εξαιρετικά παιχνίδια αυτές οι εκδόσεις.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Ιουν 19, 2017 8:10 pm
Ναι... Νομιζω το nintendo εκανε τα καλυτερα παιχνιδια...
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης