- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Power rangers samurai επεισόδια????
Παρ Ιουν 02, 2017 2:26 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αιώνες πριν, στην Ιαπωνία, μια σκοτεινή Δύναμη απείλησε να οδηγήσει τον πολιτισμό στην καταστροφή μέχρι που μια ομάδα από πολεμιστές Σαμουράι χρησιμοποιώντας τη δύναμη
αρχαίων ενεργειακών συμβόλων έβαλε τέλος στα σχέδια της. Όμως, η σκοτεινή Δύναμη επέστρεψε με σκοπό να πλημμυρίσει κυριολεκτικά τη Γη. Το μέλλον της ανθρωπότητας βρίσκεται στα χέρια 5 εφήβων, τους οποίους ενώνει μια κοινή, ξεχωριστή μοίρα. Είναι οι Samurai Rangers!
Το έδειχνε το nickelodeon
Δεν το βρίσκω πουθενά!
Απ: Power rangers samurai επεισόδια????
Παρ Ιουν 02, 2017 7:30 pm
Τα έχουμε όλα εμείς φίλε μου μεταγλωττισμένα. Τσέκαρε αυτό [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Ιουν 03, 2017 8:45 pm
Green Rider έγραψε:Τα έχουμε όλα εμείς φίλε μου μεταγλωττισμένα. Τσέκαρε αυτό [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
είσαι σίγουρος πως τα έχετε όλα?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Ιουν 03, 2017 11:13 pm
Από samurai ότι έχει μεταγλωττιστει υπάρχει.teliosmetonma έγραψε:Green Rider έγραψε:Τα έχουμε όλα εμείς φίλε μου μεταγλωττισμένα. Τσέκαρε αυτό [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
είσαι σίγουρος πως τα έχετε όλα?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Ιουν 04, 2017 8:23 pm
Είναι ανεβασμένα σε mega.nz?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Ιουν 04, 2017 8:38 pm
Ναιteliosmetonma έγραψε:Είναι ανεβασμένα σε mega.nz?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Ιουν 06, 2017 3:34 pm
Παιδιά, αυτά είναι τα power rangers σας?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Ιουν 06, 2017 3:39 pm
Αν εννοείς αν είναι ριπς από μέλη του φόρουμ, τότε ναι. Ότι έχει ανέβει εδώ πέρα προέρχεται είτε από εγγραφές ή από dvd rips που έχουν κάνει τα ίδια τα μέλη.teliosmetonma έγραψε:Παιδιά, αυτά είναι τα power rangers σας?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Ιουν 06, 2017 4:02 pm
θα μου δώσετε τη σειρα, εκενα 100 μηνυματα
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Ιουν 06, 2017 4:31 pm
Ναι θα σου στείλω τους κωδικούς σε πμteliosmetonma έγραψε:θα μου δώσετε τη σειρα, εκενα 100 μηνυματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης