- kakosPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 110
Ημερομηνία εγγραφής : 25/11/2015
Το Silent Hill κλείνει 18 χρόνια ζωής
Σαβ Φεβ 25, 2017 1:08 pm
Σαν σήμερα, στις 31-01-1999 κυκλοφόρησε το αγαπημένο μας βιντεοπαιχνίδι, Silent Hill από την KONAMI.
Εξελίχθηκε ως ένα από τα πιο θρυλικά παιχνίδια τρόμου και κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών horror gamer lovers από το 1999.
Αναμφίβολα η εμπειρία της εν λόγω σειράς επιβάλλεται για οποιοδήποτε λάτρη του είδους.
Το Silent Hill, διαδραματίζεται στο αμερικάνικο χωριό με την ονομασία ‘Silent Hill’ όπου ο πρωταγωνιστής του, αναζητά την αγνοούμενη υιοθετημένη του κόρη. Η αναφερόμενη σειρά παιχνιδιών ξεχωρίζει για την ερημική πόλη ‘SILENT HILL’ η οποία βυθίζεται σε πέπλο ομίχλης μαζί τα σκοτεινά του τέρατα, τα οποία αναμφίβολα θα σου μείνουν αξέχαστα.
Εξελίχθηκε ως ένα από τα πιο θρυλικά παιχνίδια τρόμου και κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών horror gamer lovers από το 1999.
Αναμφίβολα η εμπειρία της εν λόγω σειράς επιβάλλεται για οποιοδήποτε λάτρη του είδους.
Το Silent Hill, διαδραματίζεται στο αμερικάνικο χωριό με την ονομασία ‘Silent Hill’ όπου ο πρωταγωνιστής του, αναζητά την αγνοούμενη υιοθετημένη του κόρη. Η αναφερόμενη σειρά παιχνιδιών ξεχωρίζει για την ερημική πόλη ‘SILENT HILL’ η οποία βυθίζεται σε πέπλο ομίχλης μαζί τα σκοτεινά του τέρατα, τα οποία αναμφίβολα θα σου μείνουν αξέχαστα.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Το Silent Hill κλείνει 18 χρόνια ζωής
Σαβ Φεβ 25, 2017 9:54 pm
Έχω παίξει μόνο το origins στο psp και ήταν πολύ καλό.
Χαίρομαι που η σειρά άντεξε τόσο χρόνια, δυστυχώς τελείωσε άδοξα με την αποχώρηση του kojima.
Ευελπιστώ να έχω χρόνια μόλις τελείωσει το σχολείο να παίξω και τα υπόλοιπα, αν και λογικά θα καθυστερήσω λόγω άλλων προτεραιοτητων
Χαίρομαι που η σειρά άντεξε τόσο χρόνια, δυστυχώς τελείωσε άδοξα με την αποχώρηση του kojima.
Ευελπιστώ να έχω χρόνια μόλις τελείωσει το σχολείο να παίξω και τα υπόλοιπα, αν και λογικά θα καθυστερήσω λόγω άλλων προτεραιοτητων
Κυρ Φεβ 26, 2017 11:28 am
Πόσο για κλωτσιές η Konami. Βγάλτε ένα remake του 1 ή ένα νέο παιχνίδι αφού γιορτάζετε. Τα έχω τερματίσει όλα προσωπικά. Τεράστια λατρεία.
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Παρ Μαρ 10, 2017 8:01 pm
Δεν ξέρω αν το διαβάσατε, η Konami ανακοίνωσε ότι δεν θα ξαναβγάλει άλλο Silent Hill (μετά την ανακοίνωση της ακύρωσις του P.T., το οποίο ήταν τέλειο **), όμως έβγαλε Silent Hill pachinko
** "και το έφτιαχναν δυο ιδιοφυΐες σκηνοθέτες, ο Κόζιμα και ο Guillermo del Toro."
** "και το έφτιαχναν δυο ιδιοφυΐες σκηνοθέτες, ο Κόζιμα και ο Guillermo del Toro."
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης