- DimsilverPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 235
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2017
Βοηθεια στη λιστα μεταγλωττιστων
Δευ Φεβ 20, 2017 3:35 pm
Παιδια φτιαχνω την πληρη λιστα μεταγλωττιστων για ολες τις σεζον pr...θα πρεπει να την αναρτησω ως νεο θεμα η ως απαντηση στο προηγουμενο? :p
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Βοηθεια στη λιστα μεταγλωττιστων
Δευ Φεβ 20, 2017 3:42 pm
Μπορείς να την στείλεις σε κάποιον διαχειριστή, ώστε να την προσθέσει στην προηγούμενη για να δείχνει πιο τακτοποιημενο, αλλά και ως απάντηση να την αφήσεις δε νομίζω ότι θα υπάρχει ιδιαίτερο θέμα.
(αν και για να είμαι ειλικρινής μόλις κάποιος ευκαιρεσει θα την συγχωνεύσει με την προηγούμενη )
(αν και για να είμαι ειλικρινής μόλις κάποιος ευκαιρεσει θα την συγχωνεύσει με την προηγούμενη )
- DimsilverPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 235
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2017
Δευ Φεβ 20, 2017 3:45 pm
Ωραια...βεβαια εχω δουλιτσα ακομη..ειναι πολυυ δυσκολο να τους βρω ολους(κυριως τους παλιους)..αλλα χθες εκανα μεγααλη προοδο^^
Τρι Φεβ 21, 2017 10:42 pm
Η' απλά να γράψει εδώ τη λίστα την ολοκληρωμένη και το άλλο να κλειδώσειredlegend έγραψε:Μπορείς να την στείλεις σε κάποιον διαχειριστή, ώστε να την προσθέσει στην προηγούμενη για να δείχνει πιο τακτοποιημενο, αλλά και ως απάντηση να την αφήσεις δε νομίζω ότι θα υπάρχει ιδιαίτερο θέμα.
(αν και για να είμαι ειλικρινής μόλις κάποιος ευκαιρεσει θα την συγχωνεύσει με την προηγούμενη
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης