Ραδιοφωνική εκπομπή με θέμα τις Toku και Power Rangers σειρές
+2
The Tokutaku
pasxalis
6 απαντήσεις
- pasxalisBoηθός Διαχειριστή
- Αριθμός μηνυμάτων : 200
Ημερομηνία εγγραφής : 25/03/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Ραδιοφωνική εκπομπή με θέμα τις Toku και Power Rangers σειρές
Κυρ Φεβ 19, 2017 2:55 pm
Αγαπητά μέλη!
Είμαι ο Πασχάλης και κάθε Κυριακή 18:00 με 20:00 έχω την δική μου ραδιφωνική εκπομπή με τίτλο It's Henshin Time στο Greek Otaku Radio. Πλέον έχουμε την ευκαιρία να ακούμε ζωντανά τις αγαπημένες μας superhero μουσικές να ακούμε reviews των αγαπημένον μας σειρών και ταινίες όπως Super Sentai, Kamen Rider, Metal Heroes και Power Rangers και να μαθαίνουμε όλα τα Hot News των αγαπημένων μας σειρών!
Το official site του σταθμού: http://goradio.gr/
Ή
Μπορείτε να μας ακούτε και μέσω του Facebook: https://www.facebook.com/GreekOtakuRadio/?fref=ts
όπου υπάρχει και live chat ώστε να συζητάμε ζωντανά παρέα! Κάνετε like στην σελίδα του σταθμού και στα αριστερα υπάρχει μία στήλη που γράφει Greek Otaku Radio Live κλικάρετε εκεί και μπορείτε να ακούσετε ζωντανά και να συμμετέχετε στο live chat!
Σας περιμένω όλους κάθε Κυριακή 18:00 με 20:00 να γίνουμε μία μεγάλη παρέα!
Είμαι ο Πασχάλης και κάθε Κυριακή 18:00 με 20:00 έχω την δική μου ραδιφωνική εκπομπή με τίτλο It's Henshin Time στο Greek Otaku Radio. Πλέον έχουμε την ευκαιρία να ακούμε ζωντανά τις αγαπημένες μας superhero μουσικές να ακούμε reviews των αγαπημένον μας σειρών και ταινίες όπως Super Sentai, Kamen Rider, Metal Heroes και Power Rangers και να μαθαίνουμε όλα τα Hot News των αγαπημένων μας σειρών!
Το official site του σταθμού: http://goradio.gr/
Ή
Μπορείτε να μας ακούτε και μέσω του Facebook: https://www.facebook.com/GreekOtakuRadio/?fref=ts
όπου υπάρχει και live chat ώστε να συζητάμε ζωντανά παρέα! Κάνετε like στην σελίδα του σταθμού και στα αριστερα υπάρχει μία στήλη που γράφει Greek Otaku Radio Live κλικάρετε εκεί και μπορείτε να ακούσετε ζωντανά και να συμμετέχετε στο live chat!
Σας περιμένω όλους κάθε Κυριακή 18:00 με 20:00 να γίνουμε μία μεγάλη παρέα!
- The TokutakuΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 295
Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2016
Τόπος : Morphin Grid
Απ: Ραδιοφωνική εκπομπή με θέμα τις Toku και Power Rangers σειρές
Κυρ Φεβ 19, 2017 3:43 pm
Ενδιαφέρων μου φαίνεται,εάν έχω χρόνο θα το τσεκάρω.
Παρ Μάης 05, 2017 8:38 pm
Πασχάλη, κάνεις ακόμη την εκπομπή; Μόλις το μυρίστηκα το θέμα.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Αυγ 18, 2017 1:25 am
Ωραιο το greek otaku radio αλλα θα ηθελα να μαθω, τα anime τραγουδια μπαινουν live ή τα εχουν βαλει σε μια ασταματητη playlist?
- ZettoPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 101
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
Τετ Ιαν 31, 2018 2:54 pm
Τι συζητείται σε αυτή την εκπομπή;
Πεμ Φεβ 01, 2018 2:04 am
Πασχάλη με συγχωρείς που δεν έχω ξανα συμμετάσχει αλλη φορά πέρα από τότε που μιλήσαμε στο αφιέρωμα σου για τους gobusters αλλά η ώρα δεν με βολεύει καθόλου. Συνήθως τέτοια ώρα έχει αγώνα ποδοσφαίρου. Επειδή ίσως πολλοί ακόμα να χάνουν τις εκπομπές θα ήταν τέλειο όπως σου είπα πει να τις ανέβαζες και στο soundcloud τις εκπομπές ή στο youtube. Αν και για το 2ο χλωμό μου φαίνεται να έμεναν λόγω πνευματικών δικαιωμάτων υποθέτω. Κάθε εκπομπή θα γίνονταν ξεχωριστό θέμα εδώ και θα μπορούσαν άπαντες να σχολιάζουν εύκολα σε αυτή τη περίπτωση. Θα ζωντάνευε και το φόρουμ θέλω να πιστεύω και θα βοηθούσε και το radio γενικότερα κάτι τέτοιο κατά τη γνώμη μου
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Φεβ 01, 2018 8:14 pm
Ωραιος. Συμφωνώ κι εγώ. Κάνετε και συνεντεύξεις?
- AELISTASPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 116
Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2018
Παρ Μαρ 16, 2018 12:35 pm
ωρεα ραντευου την κυριακη λιπον
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης