πως σας φανηκε το επεισοδειο 2
- ninetalesΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 997
Ημερομηνία εγγραφής : 01/11/2010
Τόπος : αθηνα
Πως σας φάνηκε το 2ο επεισόδιο?
Δευ Ιαν 30, 2017 12:51 am
- Κώδικας:
As Brody, Preston, and Sarah return to Brody's childhood home in an attempt to find his lost family, Hayley and Calvin come across a strange alien named Mick.
καλο φανηκε οχι ομως και τοσο τελειο
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Απ: Πως σας φάνηκε το 2ο επεισόδιο?
Τρι Ιαν 31, 2017 11:23 am
θα πω μετριο αυτο το επεισοδιο , το πρωτο ηταν καλυτερο
δεν ξερω κατι δεν μου αρεσε πολυ αναμενομενα ολα ..
ποσο μα ποσο με χαλαει αυτος ο χρυσος που θα βγει χαλαει ολη την σεζον πραγματικα απαισια στολη
διαβασα οτι στο 6ο κιολας επεισοδιο θα βγει και ο χρυσος .. παει σεζον μονο κ μονο απο αυτην την στολη.
δεν ξερω κατι δεν μου αρεσε πολυ αναμενομενα ολα ..
ποσο μα ποσο με χαλαει αυτος ο χρυσος που θα βγει χαλαει ολη την σεζον πραγματικα απαισια στολη
διαβασα οτι στο 6ο κιολας επεισοδιο θα βγει και ο χρυσος .. παει σεζον μονο κ μονο απο αυτην την στολη.
Κυρ Φεβ 12, 2017 2:54 pm
Σοβαρά ρε σε χαλάει η στολή του χρυσού? Πέφτω από σύννεφα με αυτό που λες. Από τις πιο γαμάτες στολές ever για μένα
Εξαιρετικό επεισόδιο και αυτό κατά τη γνώμη μου. Καταπληκτικό καστ. Αν προσέξατε για κάποιο λόγο ο κίτρινος ranger είναι διαφορετικός από αυτόν που είχαμε δει στη παρουσίαση τους. Και χαίρομαι γι'αυτό
Εξαιρετικό επεισόδιο και αυτό κατά τη γνώμη μου. Καταπληκτικό καστ. Αν προσέξατε για κάποιο λόγο ο κίτρινος ranger είναι διαφορετικός από αυτόν που είχαμε δει στη παρουσίαση τους. Και χαίρομαι γι'αυτό
- andreas2leniNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 63
Ημερομηνία εγγραφής : 12/08/2014
Τρι Φεβ 14, 2017 11:00 pm
καλό και αυτό το επεισόδιο, έχουμε σχεδόν όλο το casting, καλό και από άποψη υποκριτικής, ειδικά αν συγκρίνω με κάποια προιγούμενα season όπου η υποκριτική ήταν τραγική
Πεμ Φεβ 16, 2017 12:55 am
Συνεχίζει στα ίδια υψηλά επίπεδα με τη προηγούμενη σεζόν και χαίρομαι πολύ γι'αυτό προσωπικά. Μάλιστα γουστάρω πως έχουν διαλέξει και όμορφο καστ αυτή τη φορά και βρήκα εξαιρετική την ιδέα να βάλουν τον ηθοποιό που έκανε τον Boom στους SPD και πολλούς άλλους ρόλους σε άλλες σεζόν [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- andreas2leniNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 63
Ημερομηνία εγγραφής : 12/08/2014
Σαβ Φεβ 18, 2017 8:53 am
cool!! είναι και πολύ καλός ηθοποιός ο συγκεκριμένοςGreen Rider έγραψε:Συνεχίζει στα ίδια υψηλά επίπεδα με τη προηγούμενη σεζόν και χαίρομαι πολύ γι'αυτό προσωπικά. Μάλιστα γουστάρω πως έχουν διαλέξει και όμορφο καστ αυτή τη φορά και βρήκα εξαιρετική την ιδέα να βάλουν τον ηθοποιό που έκανε τον Boom στους SPD και πολλούς άλλους ρόλους σε άλλες σεζόν [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης