ποια ηταν η αγαπημενη σας σειρα στο yugioh?
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
- hikrosPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 100
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2014
ποια ηταν η αγαπημενη σας σειρα στο yugioh?
Δευ Ιουν 27, 2016 11:29 am
εμενα ολες μου αρεσαν αλλα ιδιαιτερα η τελευταια που ο φαραω μαθαινει το πραγματικο ονομα του και μαθαινουμε για τον μπακουρα οτι ηταν ο ζορκ..
- JokerPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 114
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2011
Τόπος : Thessaloniki
Απ: ποια ηταν η αγαπημενη σας σειρα στο yugioh?
Τετ Ιουν 29, 2016 11:21 am
εμενα μου αρεσαν ολες παρα πολυ ΕΚΤΟΣ απο τη σεζον με τους 3 δρακους και την ατλαντιδα(Dartz και Ορειχαλκος)-αν και μου αρεσε το τελευταιο duel που ο Dartz επαιξε το Divine Serpent με απειρους ποντους επιθεσης και περισσοτερο απο ολες το Battle City και φυσικα η τελευταια που διαδραματιζεται στην Αρχαια Αιγυπτο,με κουρφαιο το σημειο που ο Simon ελευθερωνει τον Exodia-ποσο δυνατος πια αυτος ο Simon να εχει σαν πνευμα τον Exodia !!!!
Κυρ Ιουλ 10, 2016 1:21 am
Αν εννοείς αγαπημένη σεζόν, προτιμώ πρώτα τη σεζόν με την ΆΙγυπτο όπου βλέπουμε την αληθινή εκδοχή του παιχνιδιού και μετά τη σεζόν με τη Σφραγίδα του Ορείχαλκου.
- Mahad7Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 805
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2014
Τόπος : Κυπρος
Κυρ Ιουλ 10, 2016 8:45 am
Και μένα η αγαπημενη μου ηταν η σεζον που ηταν στην Αίγυπτο... Νομιζω οτι υπαρχει αυτο το θεμα..θυμάται κανεις;
Κυρ Ιουλ 10, 2016 11:47 am
Το συγκεκριμένο δε νομίζω, είχα κάνει εγώ ένα αλλά αναφερόταν στην αγαπημένη εποχή από όλο το yu-gi-oh κι όχι σε κάτι συγκεκριμένο.
- Mahad7Συντονιστής
Κυρ Ιουλ 10, 2016 9:15 pm
Σε αυτο το θεμα δλδ ειναι μονο απο τον original Yugioh οχι τα αλλα gc κλπ, αν ειναι ετσι τοτε και γω δεν θυμαμαι να υπαρχει καποιο αλλο θεμα σαν κι αυτο.
Δευ Ιουλ 11, 2016 3:14 pm
Στη δική μου θεματική ενότητα ήθελα να βάλω και το ARC-V αλλά δεν είχε βγει τότε και τώρα δεν έχω την εξουσία να το βάλω.
- Mahad7Συντονιστής
Δευ Ιουλ 11, 2016 5:11 pm
Αν θελεις στειλε μου πμ με το λινκ του θέματος και τι ακριβως να προσθέσω και θα το κανω εγω
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Ιουν 04, 2017 7:41 pm
Η 4η σεζόν δεν είναι με τον ορίχαλκο? Τεσπα η αγαπημένη μου είναι η 1η σεζόν από παιδικές στιγμές και συναισθήματα που έχω περάσει και η 2η επειδή είχε πολλές μάχες!
Η 5η (μιλάω για το β' μέρος) ήταν η πιο μισητή ακόμα κι αν ήταν όλο το ζουμί, κάθε φορά που ξύπναγα τα πρωινά (τα παλιά) για να δώ σταρ και εβλεπα αυτή τη σεζον ξαναέπεφτα για ύπνο
Η 5η (μιλάω για το β' μέρος) ήταν η πιο μισητή ακόμα κι αν ήταν όλο το ζουμί, κάθε φορά που ξύπναγα τα πρωινά (τα παλιά) για να δώ σταρ και εβλεπα αυτή τη σεζον ξαναέπεφτα για ύπνο
- Mahad7Συντονιστής
Κυρ Ιουν 04, 2017 8:41 pm
Σοβαρά? εμενα η 5η (β μερος) ειναι ο λόγος που ξαναείδα ολες τις σεζον 2 φορες.. Πιο μισητή θα έλεγα οτι ειναι η σεζον με τον ορίχαλκο.. Ολα τα επεισοδια ειναι πανω κατω τα ιδια...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Ιουν 04, 2017 8:50 pm
κοίτα συμφωνώ με τον ορίχαλκο αλλά η 5η σεζόν (β μέρος) είναι όλη την ώρα με τον zorc και αίγυπτο. Εγώ θέλω μονομαχίες να βλέπω. Γι' αυτό μου αρέσει και το gx. Τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά
- Mahad7Συντονιστής
Κυρ Ιουν 04, 2017 9:38 pm
Εγω παλι απολαμβανα πολυ περισσοτερο την ιστορια της σειρας, με τα 7 αντικειμενα της χιλιετιας, τον Μαρικ, την Ισιζου, τον Σαντι.
Ενας απο τους λογους που μου αρεσε η season 0 ειναι επδ δεν εστιαζε 100% στις τερατομονομαχιες.. Ειχε ενα πιο σκοτεινο τονο και αυτο μου αρεσε αρκετα. Βεβαια και τα παιχνιδια της τιμωριας πολλες φορες γίνονταν κουραστικα..
Ενας απο τους λογους που μου αρεσε η season 0 ειναι επδ δεν εστιαζε 100% στις τερατομονομαχιες.. Ειχε ενα πιο σκοτεινο τονο και αυτο μου αρεσε αρκετα. Βεβαια και τα παιχνιδια της τιμωριας πολλες φορες γίνονταν κουραστικα..
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Ιουν 04, 2017 9:42 pm
Πιο πολυ season 0 ή 5β μερος?
- Mahad7Συντονιστής
Κυρ Ιουν 04, 2017 10:48 pm
5β χωρις αμφιβολία!
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
- Αγαπημένη σειρά Yu-Gi-Oh!
- Αγαπημενη σειρα dragonball
- Αγαπημένη σειρά από Power Rangers/Super Sentai/Kamen Rider
- Πείτε άνιμε που αν ήταν λίγο διαφορετικά θα ήταν ωραία
- Τι ωραία να δημιουργούνταν κάποτε μια νεα σειρα που να συνδύαζε όλα τα στοιχεία που αγαπήσαμε απο τους Power Rangers κ το Beverly Hills 90210 , κτλ, δηλαδη μια νέα, big budget κ επιτέλους κανονική σειρά ''Power Rangers'' !!!!!!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης