ベルセルク無双
3 απαντήσεις
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: ベルセルク無双
Δευ Ιουν 13, 2016 7:52 pm
Δεν κατάλαβα και πολλά (τίποτα). Το σίγουρο είναι ότι δεν θα βγει Ευρώπη/Αμερική.
Τι είναι ακριβώς; Εννοώ σε ποια κατηγορία, αλλά για fighting/beat em up μου κάνει, αφού είναι από την ΚT.
Τι είναι ακριβώς; Εννοώ σε ποια κατηγορία, αλλά για fighting/beat em up μου κάνει, αφού είναι από την ΚT.
Τρι Ιουν 14, 2016 3:44 am
Καλά και το κάνανε musou? Βλαμμένοι είναι? Dark Souls φάση έπρεπε
Τρι Ιουν 14, 2016 9:57 am
Και σαν Dark Souls χάλια θα ήταν πάλι. Ο μόνος σωστός τρόπος να κάνεις το παιχνίδι είναι αυτός :
Τρι Ιουν 14, 2016 10:59 am
Δεν νομίζω. Ειδικά το ps2 παιχνίδι που δείχνεις είναι σαν προπάππους των dark souls. Απλά πιο DMC φάση. Το Lords of the Fallen επίσης έδειξε πως τέτοιου είδους ιστορίες είναι ταμάμ για dark souls style games
Τρι Ιουν 14, 2016 3:19 pm
Το παιχνίδι του PS2 μοιάζει σαν παππούς του Ys7 πιο πολύ, παρά των Dark Souls, από πλευρά μηχανισμών εώς και το πια πλήκτρα πατάς για να κάνεις τις αντίστοιχες δράσεις. Έχει ακόμα και τον τρόπο που το Ys7 χρησιμοποιεί ειδικές επιθέσεις.
Τρι Ιουν 14, 2016 9:30 pm
Έστω καλύτερα action rpg παρά musou που παίζουν μόνο οι Ιάπωνες. Πολύ βαρετό είδος. Θα πάει άπατο τώρα. Κρίμα. Ονειρευομουν να δω ένα souls style από το anime/manga που το δημιούργησε. Είναι τραγική ειρωνία πραγματικά...
Τετ Ιουν 15, 2016 12:54 pm
Είναι και το γεγονός του ότι έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα λίγοι έχουν το θράσος και το θάρρος να βγάλουν παιχνίδι με το Berserk χωρίς να τους καταραστεί το μισό σύμπαν και πρακτικά να ξαναμπούμε σε μια νέα εποχή του "τα βιντεοπαιχνίδια είναι δολοφόνοι και βιαστές" που είχαμε με τους καράβλαχους όπως ο Τζάκ Τόμσον.
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Τετ Ιουν 15, 2016 2:06 pm
Θα το δοκιμασω αν βγει στο Steam
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης