- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Paypal
Πεμ Ιαν 28, 2016 3:00 am
Καλησπέρα παιδια , επειδη εχω ενα θεματάκι υπάρχει κάποιος που γνωρίζει απο paypal ?
Απ: Paypal
Πεμ Ιαν 28, 2016 1:55 pm
Και γω είχα θεματάκι με δαύτο. Στο steam δεν δουλεύει με τίποτα. Αντίθετα σε ελληνικό site δούλεψε. Εχω συνδέσει virtual mastercard της εθνικής σε αυτό. Στο steam και το Humble Bundle μόνο με απευθείας χρήση της κάρτας μπορώ να ψωνίζω
Πεμ Ιαν 28, 2016 3:01 pm
εγω τζιμ πουλησα κατι στο ebay εχουν μπει τα χρηματα ( ασχετα που περιμενα 20 μερες) αλλα μπηκαν..
και τωρα θελω να τα τραβηξω και ζηταει iban απο λογαριασμο σε τραπεζα , εχει ο κολλητος μου στην εθνικη .. βαζω αυτο και λεει ''try later'' και τετοια δεν ξερω τι να κανω..
Λιγη βοηθεια παιδια οποιος γνωριζει κατι ..
και τωρα θελω να τα τραβηξω και ζηταει iban απο λογαριασμο σε τραπεζα , εχει ο κολλητος μου στην εθνικη .. βαζω αυτο και λεει ''try later'' και τετοια δεν ξερω τι να κανω..
Λιγη βοηθεια παιδια οποιος γνωριζει κατι ..
Παρ Ιαν 29, 2016 1:23 am
Και άλλους έχω ακούσει να έχουν το ίδιο πρόβλημα και λύση δεν έχουν βρει ειδικά για αγορές εκτός Ελλάδος [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Τσέκαρε και αυτό [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Τσέκαρε και αυτό [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Παρ Ιαν 29, 2016 2:10 am
οποτε λες να κανω λογαριασμο στην πειραιως για να τραβηξω μετα τα λευτα με την καρτα? ppfGreen Rider έγραψε:Και άλλους έχω ακούσει να έχουν το ίδιο πρόβλημα και λύση δεν έχουν βρει ειδικά για αγορές εκτός Ελλάδος [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Παρ Ιαν 29, 2016 7:21 pm
Εγώ με Πειραιώς δεν έχω κανένα πρόβλημα. Λογικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Αν μπορείς δοκίμασε να συνδέσεις κάποιον άλλο λογαριασμό (αν το επιτρέπουν πλέον τα capital controls) στο Paypal και να ξαναδοκιμάσεις. Άλλη λύση είναι να μεταφέρεις τα χρήματα σε άλλον Paypal λογαριασμό και να τα τραβήξεις από εκεί. Τρίτη λύση, μπορείς να ξοδέψεις τα λεφτά στο ebay.
Παρ Ιαν 29, 2016 11:24 pm
Σε έστειλα μηνημα τζον απάντησε να τα βρούμε
- haikostasPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 101
Ημερομηνία εγγραφής : 06/09/2010
Τετ Φεβ 03, 2016 11:18 am
Παιδια ανοιξε νομιζω και για ευρη χρηση ξανα το paypal
Πεμ Φεβ 11, 2016 8:18 pm
εβγαλα καινουρια καρτα πειραιως ρε παιδια εκανα καινουριο λογαριασμο με τον πατερα μου ..
την καρτα την δεχτηκε .. ολα καλα ( γιατι ειχε ληξει η προηγουμενη που ειχα )
παω να βαλω και το IBAN και παντα μου βγαζει αυτην την μ@λ@κια
με εχει σπασει τα νευρα ποια ''
Sorry, we are not able to process your request. Please try again later.''
την καρτα την δεχτηκε .. ολα καλα ( γιατι ειχε ληξει η προηγουμενη που ειχα )
παω να βαλω και το IBAN και παντα μου βγαζει αυτην την μ@λ@κια
με εχει σπασει τα νευρα ποια ''
Sorry, we are not able to process your request. Please try again later.''
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης