Και οι Kakuranger έγιναν licenced από Shout Factory!
Κυρ Ιαν 24, 2016 6:23 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μετά την τεράστια επιτυχία των dvds/blue rays των Zyuranger & Dairanger παίρνουν σειρά και οι Kakuranger λοιπόν [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]. Οπότε όσοι δεν έχετε μπει στo κόπο να δείτε την κατά τη γνώμη μου καλύτερη super sentai σειρά όλων εποχών, κατεβάστε τη από το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] προτού κατέβουν τα links.
Μετά την τεράστια επιτυχία των dvds/blue rays των Zyuranger & Dairanger παίρνουν σειρά και οι Kakuranger λοιπόν [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]. Οπότε όσοι δεν έχετε μπει στo κόπο να δείτε την κατά τη γνώμη μου καλύτερη super sentai σειρά όλων εποχών, κατεβάστε τη από το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] προτού κατέβουν τα links.
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Απ: Και οι Kakuranger έγιναν licenced από Shout Factory!
Κυρ Ιαν 24, 2016 7:54 pm
Πάλι καλά που πρόλαβα και την είδα δηλαδή...και δεν έκανα την βλακεία να την αφήσω στη μέση όπως τους dairanger...
Απ: Και οι Kakuranger έγιναν licenced από Shout Factory!
Δευ Ιαν 25, 2016 9:22 pm
Θα συμφωνήσω με τον Green Rider. Οι Kakuranger είναι ίσως η καλύτερη σεζόν Super Sentai (εγώ βάζω και τους Dairanger) και όσοι δεν έχουν ασχοληθεί καλό θα ήταν να το κάνουν πριν εξαφανιστούν τα επεισόδια. Δεν θα χάσουν!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης