Το 15ο επεισόδιο μου φάνηκε
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Πως σας φάνηκε το 15ο επεισόδιο;
Κυρ Οκτ 25, 2015 11:38 am
Σ'αυτό το επεισόδιο ο πρίγκιπας Phillip προσπαθεί να δεθεί με το energem που βρήκε,κάνοντας πολλές καλές πράξεις,χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Έπειτα ο Koda του εξηγεί πως χρειάζεται να κάνεις καλά πράγματα μέσα από την καρδιά σου για να δεθείς μ ένα energem.
Ο Phillip τελικά έσωσε την μικρή αδερφή του Chase από μια μάχη που μπήκε η ίδια χωρίς να το θέλει,κι έτσι το energem γραφίτη τον επέλεξε.
Θα πω εξαιρετικό επεισόδιο,καμία σχέση φυσικά ο αντίστοιχος Ranger στους sentai,και πολύ ωραία δείχθηκε ο χαρακτήρας του πρίγκιπα.
Έπειτα ο Koda του εξηγεί πως χρειάζεται να κάνεις καλά πράγματα μέσα από την καρδιά σου για να δεθείς μ ένα energem.
Ο Phillip τελικά έσωσε την μικρή αδερφή του Chase από μια μάχη που μπήκε η ίδια χωρίς να το θέλει,κι έτσι το energem γραφίτη τον επέλεξε.
Θα πω εξαιρετικό επεισόδιο,καμία σχέση φυσικά ο αντίστοιχος Ranger στους sentai,και πολύ ωραία δείχθηκε ο χαρακτήρας του πρίγκιπα.
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Απ: Πως σας φάνηκε το 15ο επεισόδιο;
Παρ Οκτ 30, 2015 11:21 pm
πολυ καλο ! επιτελους ειδαμε ωραιο επεισοδιο !
μου αρεσε ο τροπος που δεθηκε με το ενερτζεμ ο πριγκιπας
και ωραιος ρειντζερ !
μου αρεσε ο τροπος που δεθηκε με το ενερτζεμ ο πριγκιπας
και ωραιος ρειντζερ !
Σαβ Οκτ 31, 2015 3:53 pm
εξαιρετικό θα πω και γω. Πολύ μου άρεσε από κάθε άποψη
Τρι Μάης 03, 2016 3:40 pm
Εξαιρετικό όπως και κάθε επεισόδιο στο οποίο εμφανίζεται κάποιος καινούργιος Ranger. Όπως είπα και για το προηγούμενο επεισόδιο, αυτή η χρονιά έχει πολύ καλογραμμένο σενάριο.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης