- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Πρόγραμμα υπότιτλων
Πεμ Οκτ 15, 2015 12:27 am
Κύριοι, χρειάζομαι τη βοήθεια σας.
Μέχρι πρότεινως χρησιμοποιούσα το Media Subtitler για όλες μου τις ανάγκες όσων αφορά τους υπότιτλους. Όμως πρόσφατα έκανα format στον υπολογιστή μου και πλέον δε μπορώ να κάνω σωστή εγκατάσταση του προγράμματος. Οπότε, όποιος από εσάς ξέρει και μπορεί να βοηθήσει, να με κατευθύνει να λύσω το πρόβλημα της εγκατάστασης ή όποιος ξέρει να μου πει ένα πρόγραμμα που:
α) να φτιάχνει υπότιτλους
β) να δύναται για μετάφραση υπότιτλων
γ) να είναι κατάλληλο για συγχρονισμό υποτίτλων
δ) να έχει τη δυνατότητα hardsub ενσωμάτωσης υποτίτλων σε αρχείο .avi
Το πρόβλημα χρίζει άμεσης επίλυσης και θεωρείται εξαιρετικά επείγον. Όποιος βοηθήσει θα έχει την αιώνια ευγνωμοσύνη μου.
Μέχρι πρότεινως χρησιμοποιούσα το Media Subtitler για όλες μου τις ανάγκες όσων αφορά τους υπότιτλους. Όμως πρόσφατα έκανα format στον υπολογιστή μου και πλέον δε μπορώ να κάνω σωστή εγκατάσταση του προγράμματος. Οπότε, όποιος από εσάς ξέρει και μπορεί να βοηθήσει, να με κατευθύνει να λύσω το πρόβλημα της εγκατάστασης ή όποιος ξέρει να μου πει ένα πρόγραμμα που:
α) να φτιάχνει υπότιτλους
β) να δύναται για μετάφραση υπότιτλων
γ) να είναι κατάλληλο για συγχρονισμό υποτίτλων
δ) να έχει τη δυνατότητα hardsub ενσωμάτωσης υποτίτλων σε αρχείο .avi
Το πρόβλημα χρίζει άμεσης επίλυσης και θεωρείται εξαιρετικά επείγον. Όποιος βοηθήσει θα έχει την αιώνια ευγνωμοσύνη μου.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Πρόγραμμα υπότιτλων
Πεμ Οκτ 15, 2015 6:35 pm
Εγω χρησιμοποιώ το subtitle edit, τα τρία πρώτα τα κάνει, για το 4ο δεν είμαι σίγουρος.
Δευ Οκτ 19, 2015 2:39 pm
Το πρόβλημα λύθηκε μετά από ημέρες εκνευρισμού και πειραματισμών!
Δευ Οκτ 19, 2015 11:46 pm
μπορείς να πεις με ποιο πρόγραμμα το κάνεις τελικά? Το subtitle workshop μου κρασάρει όποτε προσπαθήσω να διορθώσω ασυγχρόνιστους υπότιτλους
Τρι Οκτ 20, 2015 2:02 pm
Media Subtitler. Το λατρεύω σαν πρόγραμμα, αλλά μου έβγαλε τη πίστη μέχρι να το εγκαταστήσω και να διορθώσω όσα bugs μπορούσα για να το κάνω usable. Όλα δε τα έχω διορθώσει, αλλά ακόμα δεν έχω θέμα.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης