Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πήγαινε κάτω
MCygo13
MCygo13
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena

Yu-Gi-Oh 5D's Empty Yu-Gi-Oh 5D's

Τετ Σεπ 30, 2015 8:52 pm
Πρόκειται για την 3η σειρά Yu-Gi-Oh. Διαδραματίζεται στο μέλλον,όπου οι μονομαχίες έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο,καθώς μπορείς πλέον να μονομαχήσεις ενώ οδηγείς μηχανές.Πρωταγωνιστής ο Γιουσέι Φούντο,ένας νεαρός με μεγάλη του φιλοδοξία να περάσει από τον Satellite,την κακόφημη περιοχή στη Neo Domino City,την πόλη όπου μπορείς να κάνεις οτιδήποτε!Μεγάλος του αντίπαλος ο Τζακ Άτλας,με τον οποίο έχει ένα πολύ μεγάλο παρελθόν...

Ο πρώτος κύκλος ξεκινάει με τον Γιουσέι να προσπαθεί να περάσει στην πόλη,όποτε και τα καταφέρνει.Μονομαχεί με τον Τζακ νικώντας,αλλά κι οι 2 θα αποκτήσουν 2 σημμάδια. Έπειτα πιάνεται από την αστυνομία και συμμαδεύεται ως κακοποιός. Προσκαλείται για το Fortune Cup,μια στημένη διοργάνωση με στόχο να φανερωθούν οι Signers,άτομα δηλαδή που έχουν σημμάδια σαν αυτά του Γιουσέι και του Τζακ,κάτι που στέφεται με απόλυτη επιτυχία,καθώς εντοπίζεται ένα μικρό κορίτσι,η Λούνα,που έχει έναν δίδυμο αδερφό τον Λίο,αλλά και η Ακίζα,η οποία έχει μυστικά και μεγάλες δυνάμεις! Ο τελικός βρίσκει αντιμέτωπους τους 2 βασικούς χαρακτήρες της σειράς,με τον Γιουσέι να στέφεται Βασιλιάς των Αναβατικών Μονομαχιών. Αμέσως μετά εμφανίζονται άτομα με σκοτεινά σημάδια παρόμοια με αυτά των πρωταγωνιστών,οι Dark Signers. Στόχος τους να κερδίσουν όλους τους Signers για να αναστήσουν τον 'θεό' τους. Μεγάλο τους κοινό πως ο κάθε κακός έχει δεσμούς με τον κάθε Signer,ενώ κάθε Signer έχει έναν θρυλικό δράκο,σε αντίθεση με τους Dark Signers που έχουν θρυλικά τέρατα σφραγισμένα στις Nazca Lines. Πολλά αποκαλύπτονται για το παρελθόν τον χαρακτήρων,εμφανίζεται ένας νέος πρωταγωνιστής,ο Κρόου,ο οποίος στο τέλος γίνεται και Signer.

Στον δεύτερο κύκλο τα πράγματα ζορίζουν για τους πρωταγωνιστές μας.Αρχικά θα εμφανιστούν νέες κάρτες οι οποίες έχουν την ικανότητα να απορροφούν τα synchro τέρατα(τα οποία θεωρούνται τα δυνατότερα). Η Ακίζα μαθαίνει να μονομαχεί σε μηχανή,ενώ εμφανίζεται ένας χαρακτήρας ο οποίος μονομαχόντας με τον Γιουσέι θέλει να του μάθει μια τεχνική να κερδίζει αυτά τα τέρατα. Αργότερα ο Γιουσέι πάει στην Crash Town,μια πόλη που θυμίζει westerns με στόχο να σώσει τον πρώην φίλο του Κάλιν.Έπειτα ξεκινάει το WRGP στο οποίο συμμετέχουν ομάδες για αναβατικές μονομαχίες,και μια ομάδα έχουν οι πρωταγωνιστές μας!Αφού ξεπεράσουν κάποιους γύρους,μια ξαφνική εισβολή από ρομπότ μονομάχους διακόπτει το τουρνουά σκορπόντας τρόμο.Ο Γιουσέι θα βρει την μια πηγή αυτού του κακού,τον Πλασίντο,και θα τον νικήσει.Αυτό που δεν ξέρει όμως είναι ότι υπάρχουν άλλα 2 άτομα σαν κ αυτόν,ο Λουτσιάνο κι ο Χοσέ,μαζί με μια οργάνωση,που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο!(Και ο Τζακ μάλιστα θα αποκτήσει παρόμοια κάρτα μ αυτή του Γιουσέι)Η τριάδα αυτή αλλάζει το φάσμα της ιστορίας,εισβάλλοντας στο τουρνουά κι αντικαθιστόντας μια άλλη ομάδα,κάτι που μόνο οι πρωταγωνιστές μας θα καταλάβουν,καθώς και μια ομάδα με κάρτες εμπνευσμένες από την μυθολογία της Σκανδιναβίας,οι οποίες έχουν ειδικές ικανότητες.Παιρνόντας το εμπόδιο κ αυτής της ομάδας,αντιμετωπίζουν πλέον την τριάδα ενωμένη κυριολεκτικά!Στη συνέχεια πάνε στο Arc Cradle,όπου βρίσκονται αντιμέτωποι με διάφορες προκλήσεις,θα μάθουν πολλά πράγματα για το παρελθόν,το παρόν και το μέλλον,ενώ ένας νέος Signer μαζί με τον δράκο του θα αποκαλυφθεί(παρότι σίγουρα αν είστε παρατηρητικοί τον δράκο θα τον βρείτε στα πρώτα επεισόδια).Ο τελικός κακός είναι ουσιαστικά κάτι σαν προσωποποίηση του Γιουσέι(ειλικρινά το χω δει 3 φορές και δεν το χω καταλάβει και θα πάω σε 4η)που θα προσπαθεί απλά με λάθος τρόπο,να αλλάξει τον κόσμο και την ανθρωπότητα.
Το τέλος της ιστορίας θα δείξει το μέλλον των χαρακτήρων αλλά και μια τελευταία μάχη ανάμεσα στον Γιουσέι και τον Τζακ,προκειμένου να αναδειχθεί ο καλύτερος μονομάχος.Για την ιστορία,νίκησε ο ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΤΡΑΒΑΤΕ ΔΕΙΤΕ Razz

Αυτάααα,πάντως πρόκειται για μένα για πιο dark και ευφάνταση ιστορία απ αυτή του πρώτου yugioh,οι αναβατικές μονομαχίες με χάλασαν λίγο αλλά στη συνέχεια τις συνηθίζεις,γενικά είναι αρκετά ώριμη σαν σειρά με πολύ καλό σενάριο,συνεχή εξελισσόμενη ροή και θεωρώ πως δεν αφήνει τίποτα ανεξήγητο...αν σαν παιδί άλλης γενιάς πάντως είχα δει πρώτα το 5D's και μετά το πρώτο ορίτζιναλ,τότε θα αγαπούσα περισσότερο το 5D's,τα υπόλοιπα τα αφήνω στην κρίση σας...
Neo-RedRanger
Neo-RedRanger
Super Ranger
Super Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 728
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2012
Τόπος : Inside my Deck
https://www.youtube.com/user/TheNeoRedRanger

Yu-Gi-Oh 5D's Empty Απ: Yu-Gi-Oh 5D's

Σαβ Οκτ 10, 2015 10:41 pm
Το 5d's κέρδισε πολλούς πόντους. Φυσικά το original είναι κλασικό αλλά αυτό είναι κάτι άλλο και δίκαια κατέχει περίοπτη θέση στις καρδιές των fans. Για να μην ξεχάσω το γεγονός ότι η κυριαρχία των Αιγύπτιων Θεών αμφησβητείται για πρώτη φορά
MCygo13
MCygo13
Συντονιστής
Συντονιστής

Κυρ Οκτ 11, 2015 10:55 am
Γενικά ήταν κάτι πολύ διαφορετικό από τα άλλα 2 και νομίζω γι αυτό κέρδισε πολλούς fans,τώρα όσον αφορά τα επόμενα,νομίζω ότι το τερμάτισαν με το θέμα μέλλον,για μένα...
JasonRed
JasonRed
New Ranger
New Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 43
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2015

Σαβ Ιουν 25, 2016 9:21 pm
Ο χαρακτήρας του Yusei θυμίζει πολύ Yami Yugi, όπως και του Jack τον Kaiba. Γενικά, σε αντίθεση με το GX, φαίνεται να πρωτοτυπεί και στην ταινία (που δυστυχώς δεν κυκλοφόρησε ποτέ στην Ελλάδα), το "Yu-Gi-Oh! 3D Bonds Beyond Time", φαίνεται ακόμα και να ηγείται των δύο προηγούμενων, αφού στην ουσία ο Yusei με τη βοήθεια του Crimson Dragon είναι αυτός που συγκεντρώνει τους πρωταγωνιστές των δύο άλλων σειρών.
MCygo13
MCygo13
Συντονιστής
Συντονιστής

Κυρ Ιουν 26, 2016 12:09 am
Το κλίμα κι όχι μόνο στο 5D's ήταν διαφορετικό.... riding duels,signers,πρωταγωνιστής αναδύεται από τους φτωχούς,φυλακές και γενικότερα πολύ διαφορετικό dark σκηνικό
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Κυρ Ιουν 26, 2016 10:55 am
Δεν το τελείωσα ποτέ αυτό, πάντα γινόταν κάτι και το παρατουαα,  όχι επειδή δε μου άρεσε, αλλά επειδή το ξεχνούσα για κάποιο λόγο. 
Γενικά όπως είπατε, είναι πιο dark από τα προηγούμενα και πολύ πιο διαφορετικό. Το ότι μάχονται πάνω σε μηχανές ούτε με τρέλανε, αλλά ούτε το μισό, πάντως ίσως θα ήταν καλύτερα να μονομαχουσαν κανονικά.
Επίσης από αυτή τη σεζόν και μετά έχω μείνει πολύ πίσω στους κανόνες κλπ (εννοώ sycno και τέτοια) .
MCygo13
MCygo13
Συντονιστής
Συντονιστής

Κυρ Ιουν 26, 2016 4:08 pm
Τα synchro είναι το λιγότερο...γενικά θεώρησαν προφανώς οι δημιουργοί του yugioh ότι σε κάθε νέο ανιμε πρέπει να προσθέτουμε ένα νέο είδος κάρτας για να αυξηθεί το ενδιαφέρον,γι'αυτό και μετά εμφανίστηκαν τα xyz και τα pendulum(στο οποίο τελευταίο ανιμε κάτι παίζει με διαστάσεις και χρησιμοποιούν όλοι κυριολεκτικά ΟΛΑ τα είδη καρτών,πράγμα που μπερδεύει αρκετά.)

Θεωρώ πως αξίζει να την τελειώσεις πάντως
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Κυρ Ιουν 04, 2017 7:46 pm
MCygo13 έγραψε:Τα synchro είναι το λιγότερο...γενικά θεώρησαν προφανώς οι δημιουργοί του yugioh ότι σε κάθε νέο ανιμε πρέπει να προσθέτουμε ένα νέο είδος κάρτας για να αυξηθεί το ενδιαφέρον,γι'αυτό και μετά εμφανίστηκαν τα xyz και τα pendulum(στο οποίο τελευταίο ανιμε κάτι παίζει με διαστάσεις και χρησιμοποιούν όλοι κυριολεκτικά ΟΛΑ τα είδη καρτών,πράγμα που μπερδεύει αρκετά.)

Εμένα μου αρέσουν τα synchro και τα xyz. Τα pendulums μισώ και το link summon  Mad
MCygo13
MCygo13
Συντονιστής
Συντονιστής

Δευ Ιουν 26, 2017 1:30 am
teliosmetonma έγραψε:
MCygo13 έγραψε:Τα synchro είναι το λιγότερο...γενικά θεώρησαν προφανώς οι δημιουργοί του yugioh ότι σε κάθε νέο ανιμε πρέπει να προσθέτουμε ένα νέο είδος κάρτας για να αυξηθεί το ενδιαφέρον,γι'αυτό και μετά εμφανίστηκαν τα xyz και τα pendulum(στο οποίο τελευταίο ανιμε κάτι παίζει με διαστάσεις και χρησιμοποιούν όλοι κυριολεκτικά ΟΛΑ τα είδη καρτών,πράγμα που μπερδεύει αρκετά.)

Εμένα μου αρέσουν τα synchro και τα xyz. Τα pendulums μισώ και το link summon  Mad
Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ασχοληθεί με τα άλλα,περισσότερο εμένα τα synchros γιατί τα xyz έχουν περιορισμένες δυνατότητες....τεσπα νομίζω για να συνεχίσω να παρακολουθώ κιόλας μεγάλωσα,οπότε για εκεί που το έχω αφήσει είναι μια χαρά
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Σαβ Ιουλ 08, 2017 1:58 am
MCygo13 έγραψε:
teliosmetonma έγραψε:

Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ασχοληθεί με τα άλλα,περισσότερο εμένα τα synchros γιατί τα xyz έχουν περιορισμένες δυνατότητες....τεσπα νομίζω για να συνεχίσω να παρακολουθώ κιόλας μεγάλωσα,οπότε για εκεί που το έχω αφήσει είναι μια χαρά

Ο,τι ειπες. Θελεις πραγματικα να χαλασεις την παιδικη σου ηλικα με τα καινουργια? Ασε καλυτερα το yugioh στο μυαλο σου ετσι οπως το θυμασαι απο παιδι και ασε τι εχει γινει τωρα στο arc-v γτ παρακολουθω. Θα μας βγει και νεα σειρα αποτι ακουσα... Ζορικα τα πραγματα...
MCygo13
MCygo13
Συντονιστής
Συντονιστής

Δευ Ιουλ 10, 2017 2:28 am
teliosmetonma έγραψε:
MCygo13 έγραψε:
teliosmetonma έγραψε:

Ο,τι ειπες. Θελεις πραγματικα να χαλασεις την παιδικη σου ηλικα με τα καινουργια? Ασε καλυτερα το yugioh στο μυαλο σου ετσι οπως το θυμασαι απο παιδι και ασε τι εχει γινει τωρα στο arc-v γτ παρακολουθω. Θα μας βγει και νεα σειρα αποτι ακουσα... Ζορικα τα πραγματα...
Μπορώ να πω ότι το zexal αν και έχει περίεργα σκηνικά,είναι ναι μεν ευφάνταστο όπως το 5d's αλλά νομίζω ο Γιούμα το μαμάει,γενικά πολύ πιο χαζοχαρούμενος απ'τον Τζέιντεν!

Fun Fact: Η σειρά ονομαζόταν 5d's άρα 5 δράκοι. Ο 5ος signer αναμενόταν να γίνει ο Λίο,και ο Κρόου θα γινόταν ο τελευταίος κακός του κύκλου!Λόγω της απήχησής του όμως,καθώς και της απήχησης του deck του σε τουρνουά,ο Κρόου διατηρήθηκε και τελευταίος κακός έγινε ο Ρέξ Γκόντγουιν!

Edit: Μόλις τελειώσω το Ζέξαλ θα κάνω μια θεματική συζήτηση και γι αυτό...
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δευ Ιουλ 10, 2017 8:59 am
Οκ αλλα νμζ πως καλυτερο ειναι το ζεξαλ γιατι προσωπικα δεν μου αρεσει να παιζουν synchro αλλα xyz. Μου φαινονται απλα πιο μυστηρια.
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης