Suicide Squad (2016)
+3
MCygo13
Green Rider
BATNICK
7 απαντήσεις
Suicide Squad (2016)
Τρι Ιουλ 14, 2015 11:37 am
«Το Suicide Squad εστιάζει σε μια ομάδα υπερκακών που εργάζεται για την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, αναλαμβάνοντας επικίνδυνες μυστικές αποστολές με αντάλλαγμα μειωμένες ποινές φυλάκισης».
Η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους τον Αύγουστο του 2016.
Το πρώτο επίσημο trailer...
Η ομάδα αυτοκτονίας ποζάρει στον φακό...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ο Τζάρεντ Λέτο μας συστήνει τον νέο Τζόκερ...
Η Μάργκοτ Ρόμπι sexy κι όποιος αντέξει...
Στο ρόλο της Αμάντα Γουόλερ η εξαιρετική Βαϊόλα Ντέηβις...
Η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους τον Αύγουστο του 2016.
Το πρώτο επίσημο trailer...
Η ομάδα αυτοκτονίας ποζάρει στον φακό...
Ο Τζάρεντ Λέτο μας συστήνει τον νέο Τζόκερ...
Η Μάργκοτ Ρόμπι sexy κι όποιος αντέξει...
Στο ρόλο της Αμάντα Γουόλερ η εξαιρετική Βαϊόλα Ντέηβις...
Απ: Suicide Squad (2016)
Τρι Ιουλ 14, 2015 4:30 pm
ομολογώ πως δεν ήξερα την ομάδα αυτή καν, ενδιαφέρον
Τρι Ιουλ 14, 2015 4:39 pm
Green Rider έγραψε:ομολογώ πως δεν ήξερα την ομάδα αυτή καν, ενδιαφέρον
Εμφανίζεται και στη δεύτερη σεζόν του "Arrow", καθώς και στην animated ταινία "Batman: Assault on Arkham".
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Τρι Ιουλ 14, 2015 6:57 pm
Έχω διαβάσει αρκετά για την ταινία.
Ο Jared Leto δείχνει αρκετά καλός σαν Τζόκερ(δεν θυμίζει τον σοβαρό Λέτζερ στο σκοτεινό ιππότη αλλά νομίζω είναι πιο κοντά στον χαρακτήρα των κόμικ) κι εξίσου καλή φαίνεται η Margot Robbie
Γενικά είναι ένα πολύ ενδιαφέρον project κι ελπίζω να βγει κάτι αρκετά καλό,είναι κυρίως πρωτότυπο κι άμα βγει ωραίο κιόλας,σε συνδυασμό με Justice League νομίζω η Marvel θα μείνει πίσω αυτή τη φορά...θα δείξει
Ο Jared Leto δείχνει αρκετά καλός σαν Τζόκερ(δεν θυμίζει τον σοβαρό Λέτζερ στο σκοτεινό ιππότη αλλά νομίζω είναι πιο κοντά στον χαρακτήρα των κόμικ) κι εξίσου καλή φαίνεται η Margot Robbie
Γενικά είναι ένα πολύ ενδιαφέρον project κι ελπίζω να βγει κάτι αρκετά καλό,είναι κυρίως πρωτότυπο κι άμα βγει ωραίο κιόλας,σε συνδυασμό με Justice League νομίζω η Marvel θα μείνει πίσω αυτή τη φορά...θα δείξει
Τετ Ιουλ 15, 2015 2:22 am
BATNICK έγραψε:Green Rider έγραψε:ομολογώ πως δεν ήξερα την ομάδα αυτή καν, ενδιαφέρον
Εμφανίζεται και στη δεύτερη σεζόν του "Arrow", καθώς και στην animated ταινία "Batman: Assault on Arkham".
Α γι'αυτό δεν τους ξέρω. Δεν έχω τελειώσει ούτε τη πρώτη σεζόν του arrow. Αντε να δούμε πότε θα μπορέσω...
- andreas2leniNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 63
Ημερομηνία εγγραφής : 12/08/2014
Πεμ Ιουλ 23, 2015 2:59 pm
Συμφωνώ!! Φυσικά η υποκριτική του Ledger ήταν over the top, φένεται πως και ο Jared Leto έιναι επίσης πολύ ικανός σαν Joker. Πολύ ενδιαφέρον project indeed!MCygo13 έγραψε:Έχω διαβάσει αρκετά για την ταινία.
- MsterXgeoPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 273
Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2016
Τόπος : ΞΑΝΘΗ
Πεμ Μάης 19, 2016 12:50 pm
Για να δούμε πόσο καλή θα είναι ???
- Magna DefenderPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 236
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2015
Σαβ Μάης 21, 2016 10:55 pm
Jared Leto και Margot Robbie ως το αγαπημένο δίδυμο κακοποιών, Joker & Harley Quinn, o Will Smith ως Deadshot και φυσικά ο Ben Affleck ως Batman για να κλέψει και πάλι την παράσταση! Ποντάρω ότι η ταινία θα σπάσει τα ταμία!
Σαβ Σεπ 30, 2017 7:02 pm
Είδα επιτέλους τη ταινία χθες και τη λάτρεψα. Ολα τα λεφτά Μπεν Αφλεκ, Γουίλ Σμιθ και φυσικά η σουπερ σέξυ Μάργκορ Ρόμπι. Ενα 8/10 από μένα αν και θα ήθελα να είχαν περισσότερο character development οι υπόλοιποι. Οπως και να'χει ήταν πολύ διασκεδαστική η ταινία και δεν βαρέθηκα ούτε λεπτό!
- Jim88Power Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 205
Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2020
Σαβ Οκτ 17, 2020 10:47 am
Μία από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει γενικά. Το γεγονός ότι επέτρεψαν σε αυτό το έκτρωμα να βγει στο σινεμά με παραξενεύει ακόμα και τόσα χρόνια μετά.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης