Resident Evil 6
4 απαντήσεις
- lelouchPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 493
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
Τόπος : athens
Απ: Resident Evil 6
Τρι Νοε 02, 2010 9:20 pm
o leon:cheers:
- AwakenedPRONew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 71
Ημερομηνία εγγραφής : 20/05/2012
Τόπος : Rhodes
Κυρ Οκτ 07, 2012 3:21 pm
Παιδιά παίζεται διπλό? Το αγοράσαμε τις προάλλες με τον κολλητό μου και δεν βρίσκουμε πως παίζεται διπλό.
Κυρ Σεπ 28, 2014 1:31 pm
Παιδια καταρχην που πηγαν οι κατηγοριες παιχνιδιων πχ resident evil series,το κανατε αχταρμα τωρα που απλα το χωρισατε σε ειδος παιχνιδιου.Δεν ειναι ευκολο να βρεις τπτ.
Κατα 2ον πηρα αυθεντικο το resi 6 για χ360, ως τωρα το τερματησα με το leon και ειμαι προς το τελος του campain με τον κρις.Εινα πολυ πλουσιο παιχνιδι αλλα ισως παραεχει πολλα πραγματα μεσα,Παντος απο το ψευτοhorror campain tou leon πηγα στο action 3d person shooter του Κρις ειναι οτι πρεπει, μου αρεσει που ειναι ολο δραση.Βεβαια εχει παναθλιο cover system πρακτικα εντελως αθλιο που ειναι αχρηστο ενς στο κρις κανονικα το χρειαζεσαι.
Κατα 2ον πηρα αυθεντικο το resi 6 για χ360, ως τωρα το τερματησα με το leon και ειμαι προς το τελος του campain με τον κρις.Εινα πολυ πλουσιο παιχνιδι αλλα ισως παραεχει πολλα πραγματα μεσα,Παντος απο το ψευτοhorror campain tou leon πηγα στο action 3d person shooter του Κρις ειναι οτι πρεπει, μου αρεσει που ειναι ολο δραση.Βεβαια εχει παναθλιο cover system πρακτικα εντελως αθλιο που ειναι αχρηστο ενς στο κρις κανονικα το χρειαζεσαι.
Τρι Σεπ 30, 2014 12:47 pm
χωρίσαμε κατά είδος τα παιχνίδια γιατί ήταν ανούσιο και δυσλειτουργικό να υπάρχουν τόσες υποκατηγορίες με την πλειονότητα τους να μην έχουν κανένα θέμα μέσα. Κανένας αχταρμάς δεν έχει γίνει. Τώρα έγινε σωστή δουλειά. Τα Resident Evil πήγαν στην κατηγορία Survival μαζί με τα Silent Hill, Amnesia, Dino Crisis κτλπ. Ο Σόλωνας έκατσε το παιδί και τα μετέφερε όλα μόνος του αφού του είπα να το κάνει έτσι. Βοηθήστε λοιπόν όσοι έχετε δικαιώματα διαχείρησης και ξέρετε τι σας γίνετε με το που ανήκει η κάθε σειρά παιχνιδιών να τα βολέψουμε αν του ξέφυγε και κάτι. Επίσης υπάρχει και αυτό με το οποίο βρίσκεις τσακ μπαμ όποιο θέμα ψάχνεις
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης