Ανακοινώθηκαν 4η Σεζόν για Ultimate Spiderman και 3η για Avengers Assemble
Πεμ Ιουν 04, 2015 11:23 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Eιδικά για τον spiderman χαίρομαι πάρα πολύ γιατί η 3η σεζόν τα έσπασε στον υπέρτατο βαθμό. Η 4η αναμένεται το ίδιο γαμάτη με τέτοια ομάδα αραχνοειδών. Για το avengers assemble δεν μπορώ ακόμα. Εχω δει μόνο ένα επεισόδιο από τη 2η σεζόν καθώς μόλις πρόσφατα έμαθα πως υπήρχε 2η σεζόν
Η 1η δεν με είχε τρελάνει. Πολύ κατώτερη του earth's mightest heroes
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Digifiend @Rangercrew έγραψε:Series 4 announced! It's going to be called Ultimate Spider-Man vs the Sinister 6, and like season 3 has a team of Spider-Men: Spider-Man, Iron Spider, Scarlet Spider, Miles Morales, and Agent Venom. Avengers Assemble has also been renewed and is renamed Avengers: Ultron Revolution.
Eιδικά για τον spiderman χαίρομαι πάρα πολύ γιατί η 3η σεζόν τα έσπασε στον υπέρτατο βαθμό. Η 4η αναμένεται το ίδιο γαμάτη με τέτοια ομάδα αραχνοειδών. Για το avengers assemble δεν μπορώ ακόμα. Εχω δει μόνο ένα επεισόδιο από τη 2η σεζόν καθώς μόλις πρόσφατα έμαθα πως υπήρχε 2η σεζόν
Η 1η δεν με είχε τρελάνει. Πολύ κατώτερη του earth's mightest heroes
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Ανακοινώθηκαν 4η Σεζόν για Ultimate Spiderman και 3η για Avengers Assemble
Πεμ Ιουν 25, 2015 5:29 pm
Τέλεια!! για το spiderman και εγώ ποιο πολύ χαίρομαι, το έχω αφήσει ως τώρα στην 2η στη μέση, θα το ξανα πιάσω αμέσως!!
Όποιος ενδιαφέρετε και οι δυο σειρές ανεβαίνουν μεταγλωτισμένες στο greek toons με άψογη ποιότητα
Όποιος ενδιαφέρετε και οι δυο σειρές ανεβαίνουν μεταγλωτισμένες στο greek toons με άψογη ποιότητα
Πεμ Ιουν 25, 2015 10:38 pm
ελπίζω και για το Hulk & The Agents of SMASH να βγει 3η σεζόν. Τα σπάει
- spidey90Power Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 205
Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2015
Τετ Δεκ 30, 2015 7:58 pm
Τελεια για το spiderman χαιρομαι ιδιαιτερα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης