Power Rangers 2017
+6
Xrysovalantis 2@@
MCygo13
johnny_salonica
falconara90
Zer0
BnsGoldRanger
10 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σε ποια σειρά προτιμάτε να είναι βασισμένη η επόμενη σεζόν των Power Rangers;
Power Rangers 2017
Παρ Απρ 17, 2015 11:54 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Εγινε παρόμοιο θέμα και στο Rangercrew και μάλιστα η Saban είπε πως θα λάβει υπόψιν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Για να έχετε πιο αντικειμενική άποψη το σωστό είναι να έχετε δει Toqger πάντως και να παρακαλουθείτε αυτό το καιρό τους Ninninger. Προσωπικά δεν θέλω να κάνουν πάλι παράκαμψη όπως έκαναν με τους Go-Busters γιατί αυτό πάει να πει πως θέλουν να κάνουν copy/paste. Ούτε να κοιτάνε αν πούλησαν τα παιχνίδια της σειράς στην Ιαπωνία. Ελεος δηλαδή. Οι Go-Busters μπορεί να μην ήταν τέλεια σειρά όντως αλλά είναι φοβερούς κακούς, τρομερά mecha battles και φοβερά δραματικό φινάλε. Πολύ κρίμα πραγματικά. Δεν θέλω να σκέφτομαι πως θα γίνει το ίδιο με τους Toqger απλά και μόνο επειδή οι στολές και τα mecha ήταν χάλια. Για πλάκα αυτή τη σειρά την ξανάβλεπα ξανά και ξανά με τη τόσο φανταστική και συγκηνητική ιστορία που είχε με τόσους αξιαγάπητους χαρακτήρες που σε έκαναν να νιώθεις πως είσαι ανάμεσα τους. Αμ ο Ζεντ τι γαμάτος κακός ήταν αυτός ρε παιδάκι μου, τι badass τύπος!
Saban το νου σου...μην κάνεις καμιά βλακεία πάλι
Εγινε παρόμοιο θέμα και στο Rangercrew και μάλιστα η Saban είπε πως θα λάβει υπόψιν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Για να έχετε πιο αντικειμενική άποψη το σωστό είναι να έχετε δει Toqger πάντως και να παρακαλουθείτε αυτό το καιρό τους Ninninger. Προσωπικά δεν θέλω να κάνουν πάλι παράκαμψη όπως έκαναν με τους Go-Busters γιατί αυτό πάει να πει πως θέλουν να κάνουν copy/paste. Ούτε να κοιτάνε αν πούλησαν τα παιχνίδια της σειράς στην Ιαπωνία. Ελεος δηλαδή. Οι Go-Busters μπορεί να μην ήταν τέλεια σειρά όντως αλλά είναι φοβερούς κακούς, τρομερά mecha battles και φοβερά δραματικό φινάλε. Πολύ κρίμα πραγματικά. Δεν θέλω να σκέφτομαι πως θα γίνει το ίδιο με τους Toqger απλά και μόνο επειδή οι στολές και τα mecha ήταν χάλια. Για πλάκα αυτή τη σειρά την ξανάβλεπα ξανά και ξανά με τη τόσο φανταστική και συγκηνητική ιστορία που είχε με τόσους αξιαγάπητους χαρακτήρες που σε έκαναν να νιώθεις πως είσαι ανάμεσα τους. Αμ ο Ζεντ τι γαμάτος κακός ήταν αυτός ρε παιδάκι μου, τι badass τύπος!
Saban το νου σου...μην κάνεις καμιά βλακεία πάλι
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Απ: Power Rangers 2017
Σαβ Απρ 18, 2015 1:15 am
αν και θελω ποιο πολυ τους νιντζα γιατι θα παει στην σαμπαν αυτη η σεζον , θα πω κανονικα ToQger ειναι πραγματι κρυμα να περνανε ετσι η σεζον. αλλα στην περιπτωση με τα ποκεμον ( gobusters) καλα κανανε
θα ηταν η πρωτη σεζον ρειντζερς που δεν θα εβλεπα.
θα ηταν η πρωτη σεζον ρειντζερς που δεν θα εβλεπα.
- Zer0Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Τόπος : ροδος
Σαβ Απρ 18, 2015 10:44 am
οι shuriken sentai θα ειναι οι power rangers γιατι οποιος το παρατηρηση ειναι πρωτα η σειρα με τους δεινοσαυρους και μετα η σειρα με θεμα νιντζα π.χ. mighty morphin-alien rangers (ενταξει ηταν στην ιδια σειρα μονο στο τελος 10 επεισοδια ηταν με αυτους), dino thunder-ninja storm, dino charge-(μαντεψτε)
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Σαβ Απρ 18, 2015 11:21 am
Και 'γω μάλλον θα προτιμήσω Ninninger.
Σαβ Απρ 18, 2015 3:34 pm
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει ToQger παρά μόνο κάποιες σκηνές. Τα Zords και οι στολές δεν μου άρεσαν καθόλου αλλά ίσως η ιστορία να είναι καλή. Ο λόγος που ψήφισα Shuriken Sentai Ninninger όμως δεν είναι αυτός. Απλά θα είχε συναισθηματική λογική αν μετά τους Dino Charge είχαμε ομάδα με νίντζα, όπως ακριβώς οι Mighty Morphin με τους Alien Rangers. Προσωπικά πιστεύω ότι η Saban δεν θα χρησιμοποιήσει τους ToQger.
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Σαβ Απρ 18, 2015 3:38 pm
έξυπνο αυτό που είπε ο Zer0...
θα προτιμούσα κι εγώ toQger,παρότι δεν έχω δει καμία απ τις σεζόν,γιατί όντως είναι κακό να παρακάμπτεις έτσι σειρές,αλλά το λέω και μ'έναν δισταγμό,γιατί αν κρίνω απ τις στολές κ λίγο πολύ αν θυμάμαι καλά ένα σενάριο με όνειρα κ κάτι τέτοιο,αν το αντιγράψουν πιθανότατα να γίνει χάλια και να το κάνουν πολύ παιδικό
θα προτιμούσα κι εγώ toQger,παρότι δεν έχω δει καμία απ τις σεζόν,γιατί όντως είναι κακό να παρακάμπτεις έτσι σειρές,αλλά το λέω και μ'έναν δισταγμό,γιατί αν κρίνω απ τις στολές κ λίγο πολύ αν θυμάμαι καλά ένα σενάριο με όνειρα κ κάτι τέτοιο,αν το αντιγράψουν πιθανότατα να γίνει χάλια και να το κάνουν πολύ παιδικό
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Απρ 18, 2015 6:50 pm
Πιστεύω οτι θα είναι οι toqger, αλλά αυτο που λέει ο Zer0 στέκει αρκετά
- Xrysovalantis 2@@Super Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 585
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2014
Κυρ Απρ 19, 2015 12:52 am
Επέλεξα το toqger.Μου αρέσει περισσότερο!!!
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Κυρ Απρ 19, 2015 4:25 pm
διαλεξα toqger
- Zer0Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Τόπος : ροδος
Κυρ Απρ 19, 2015 8:47 pm
υπαρχει μια λογικη σε αυτο που λεω αλλα εχω ενα ερωτημα πως θα συνδιασουν μια ιστορια με τρενα ?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Απρ 19, 2015 9:06 pm
^εδώ κατάφερν να κάνουν τους go onger την ποιο dark σεζόν των ranger, δε νομίζω να έχουν πρόβλημα, θα μου πεις άλλο saban άλλο Disney και οι toqger είναι τέλειοι και οι go onger (meh) Το θέμα είναι ότι αν σκεφτούν κάτι θα βρουν, αρκεί να θέλουν, καθώς αυτό που λες στέκει αρκετά.
Δευ Απρ 20, 2015 12:21 am
δεν θα δυσκολευτούν να κάνουν νέους rpm. Οι Toqger είναι dark σειρά. Μην σας ξεγελά το περιτύλιγμα. Τα ίδια ήταν και οι Go-Busters. Aναρωτιέμαι αν θα ξαναδούμε νεκρό στους sentai τώρα που τους θυμήθηκα
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Δευ Απρ 20, 2015 1:51 am
σωστος !!!!Zer0 έγραψε:οι shuriken sentai θα ειναι οι power rangers γιατι οποιος το παρατηρηση ειναι πρωτα η σειρα με τους δεινοσαυρους και μετα η σειρα με θεμα νιντζα π.χ. mighty morphin-alien rangers (ενταξει ηταν στην ιδια σειρα μονο στο τελος 10 επεισοδια ηταν με αυτους), dino thunder-ninja storm, dino charge-(μαντεψτε)
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Απρ 20, 2015 1:43 pm
Το κόβω πάρα πολύ δύσκολο τη δεδομένη στιγμή. Όσο η saban μένει με το nickelodeon θα είμαστε αναγκασμένοι να βλέπουμε κάτι ποιο χαρούμενο, παιδικό, αστείο και σίγουρα μια super σεζον για κάθε σειρά. Μακάρι να σταματήσει η συνεργασία με το nick, να πάνε οι rangers ξανά στο abc, μπας και ξαναδούμε τις ένδοξες μέρες των rpm.Green Rider έγραψε:δεν θα δυσκολευτούν να κάνουν νέους rpm. Οι Toqger είναι dark σειρά. Μην σας ξεγελά το περιτύλιγμα. Τα ίδια ήταν και οι Go-Busters. Aναρωτιέμαι αν θα ξαναδούμε νεκρό στους sentai τώρα που τους θυμήθηκα
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Πεμ Απρ 23, 2015 12:05 am
χμμ,σωστα.Zer0 έγραψε:οι shuriken sentai θα ειναι οι power rangers γιατι οποιος το παρατηρηση ειναι πρωτα η σειρα με τους δεινοσαυρους και μετα η σειρα με θεμα νιντζα π.χ. mighty morphin-alien rangers (ενταξει ηταν στην ιδια σειρα μονο στο τελος 10 επεισοδια ηταν με αυτους), dino thunder-ninja storm, dino charge-(μαντεψτε)
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης