Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
+8
Mahad7
XameR_GT
teo1323
MCygo13
Costascss
bond tail
Red Forever
GEOHERO
12 απαντήσεις
Σελίδα 37 από 38 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
Σαβ Μαρ 31, 2018 12:14 am
Πολύ καλό όντως. Να δω πότε θα αξιωθώ να παίξω αυτή τη σειρά τα παιχνιδιών. Ελάχιστα το 1 είχα παίξει πριν λίγους μήνες όπου με είχε εκνευρίσει το ΑΙ. Βάλε πως δεν έπαιζα fps για χρόνια κιόλας. Αλλά το τελευταίο καιρό έχω πωρωθεί με το Borderlands 2 που παίζω με ένα φίλο και πλέον βλέπω πως υπάρχουν παιχνιδάρες σε κάθε είδος
Σαβ Μαρ 31, 2018 12:59 am
Αν υπάρχει κάποιο Far Cry που πρέπει να παίξει κανείς, είναι το Blood Dragon που είναι αυτόνομο και όντως καλό. Για το 5 δεν ξέρω αρκετά πέραν του ότι αυτό το κομμάτι γαργάλησε τα αυτιά μου στα ξαφνικά και άρχισα να ψάχνω το υπόλοιπο soundtrack. Δυστυχώς δεν είναι τόσο καλό, απλά το συγκεκριμένο κομμάτι παίζει όταν ο πρωταγωνιστής κάθεται σε ένα μπάρ και παίζει βιντεοπαιχνίδια.
Θα σου έλεγα να πιάσει το Resi7 για να ξαναμπείς στα FPS μιας και αν θυμάμαι σου άρεσαν τα Resi και Silent Hill, έτσι δεν είναι;
Θα σου έλεγα να πιάσει το Resi7 για να ξαναμπείς στα FPS μιας και αν θυμάμαι σου άρεσαν τα Resi και Silent Hill, έτσι δεν είναι;
Σαβ Μαρ 31, 2018 11:36 am
Το έχω ξεκινήσει το Resi 7 & το Alien Isolation. Aπλά τα πάω με αργούς ρυθμούς γιατί είχα πωρωθεί με το The Surge και τώρα με το Witcher 3
Σαβ Μαρ 31, 2018 3:42 pm
Σωστός! Το άκουσες ότι θα βγεί και Surge 2 και θα έχει δημιουργία χαρακτήρα αυτή τη φορά;
Κυρ Αυγ 05, 2018 12:31 pm
Μα να μην βγαίνει με τίποτε ο στρατός ρε φίλε...
Κυρ Αυγ 05, 2018 11:43 pm
Xαχαχα. Πίστεψε με φίλε κάποτε θα λες τι ξένοιαστα που ήταν στο στρατό που δεν μας ένοιαζε τίποτα άλλο από το ποια σκοπιά θα κάνουμε ή ποτέ θα κοιμηθούμε ή ποτε θα πάρουμε άδεια. Χαμένος χρόνος σίγουρα φαίνεται αλλά εν τέλει δεν είναι. Αυτο διαπιστώνεις εκ των υστέρων
- mckon12Power Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 374
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2016
Τόπος : Αθήνα
Παρ Αυγ 10, 2018 11:25 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] δίκιο έχεις, πολλές φορές το έλεγα κ εγώ ότι δεν περνάει με τίποτα ο στρατός αλλά είναι ένας χρόνος που έχω απολυθεί κ κάποιες φορές σκέφτομαι "τι ωραία που ήταν στον στρατό"
Παρ Οκτ 12, 2018 8:20 pm
Επιτέλους, απολύθηκα! Ανάστηση και επιστροφή στην Ελλαδίτσα μας για συνέχεια της ζήως μετά από αυτό.
Και πάνω στην ώρα για το καινούργιο Gridman!
Και πάνω στην ώρα για το καινούργιο Gridman!
- mckon12Power Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 374
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2016
Τόπος : Αθήνα
Σαβ Οκτ 13, 2018 11:39 pm
άντε καλός πολίτης
- Brent RamboPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 105
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2018
Πεμ Μαρ 28, 2019 11:22 am
Ενδιαφέρεται κανείς για έναν οδηγό για το πως να χακαρετε το ps3 σας ανεξάρτητα από το μοντέλο του;
Μετά παίζετε τζάμπα παιχνίδια από ps1-2-3 και psp!
Μπορώ να φτιάξω ένα εάν υπάρχει ζήτηση
Μετά παίζετε τζάμπα παιχνίδια από ps1-2-3 και psp!
Μπορώ να φτιάξω ένα εάν υπάρχει ζήτηση
Πεμ Μαρ 28, 2019 6:41 pm
Μπορείς να το κάνεις εδώ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Παρ Μαρ 29, 2019 1:37 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Green Rider έγραψε:Μπορείς να το κάνεις εδώ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Έτοιμο! (περίπου ) μένει να προσθέσω το πως να βάζουμε παιχνίδια, αλλα το πώς γίνεται το hack είναι έτοιμο,
Παρ Μαρ 29, 2019 3:33 pm
Σωραιος. Ισως καποτε το κανω. Για την ωρα εχω πολλλλλυ πραγμα να παιξω, αγορασα μπολικα παιχνιδια αυτα τα 2 χρονια που εχω τη κονσολα. Αν κανεις ξερει για ps vita και 3ds τι παιζει θα με ενδιεφερε μηπως επαιρνα καποια στιγμη
Παρ Μαρ 29, 2019 5:03 pm
Ναι υπάρχουν και για τα δυο. Το vita μέχρι στιγμής πρέπει να είναι στην version 3.65 για να χακαριστει (σχεδόν απίθανο να είναι πιο πάνω αν το πάρεις καινούριο) αν και λογικά μεχρι το καλοκαίρι θα έχει κυκλοφορήσει χακ και για την 3.69 που είναι η τελευταία ως τώρα.Green Rider έγραψε:Σωραιος. Ισως καποτε το κανω. Για την ωρα εχω πολλλλλυ πραγμα να παιξω, αγορασα μπολικα παιχνιδια αυτα τα 2 χρονια που εχω τη κονσολα. Αν κανεις ξερει για ps vita και 3ds τι παιζει θα με ενδιεφερε μηπως επαιρνα καποια στιγμη
Το 3ds εχει κανονικά χακ για την τελευταία version.
Ωστόσο και για τα δυο χρειάζεται να αγοράσεις ενα παιχνίδι ds και psp ανάλογα απο το καταστημα τους για να κάνεις το exploit, γύρω στα 5 ευρω για το καθένα υπολόγιζε.
Αποψη μου, μεταξύ των δυο παρε το vita, καλύτερα emulators, πιο mature παιχνίδια με μεγαλύτερη ποικιλία κλπ, λιγο πολύ όπως ήταν ενα χακαρισμένο psp, σκέψου 10 φορες καλύτερο.
Στο 3ds πέρα απο 10 διαφορετικά ποκεμον και 100 διαφορετικα μαριο δε νομίζω να έχεις και πολλά να παίξεις.
Παρ Μαρ 29, 2019 11:54 pm
Koίτα εχοντας και DS & PSP, το πρώτο 8 χρόνια, το δεύτερο 11 και τα δύο θα ήθελα. Σίγουρα το Vita αμα παιζει τα ps2 games και σηκώνει emulators σε κονσόλες που δεν τη πάλευε το psp θα είναι όνειρο. 3DS ναι μονο για pokemon θα με ενδιέφερε. Για τον ίδιο λόγο είχα πάρει DS. Iσως τις τσιμπήσω αν πάω κανα ταξίδι Αγγλία και τις δύο στο μέλλον, είδωμεν.
Σελίδα 37 από 38 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (3)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
- Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης