Πώς σας φάνηκε το 7 επεισόδιο;
+2
BnsGoldRanger
ninetales
6 απαντήσεις
- ninetalesΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 997
Ημερομηνία εγγραφής : 01/11/2010
Τόπος : αθηνα
Δευ Μαρ 23, 2015 11:07 pm
- Κώδικας:
When Sledge's newest monster stings the Ankylo Zord, Shelby must use her advanced dinosaur knowledge to tame the wild beast.
αυτο το επισοδειο για μενα ηταν εξαιρετικο
πειτε και την δικη σας γνωμη......
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Απ: Πώς σας φάνηκε το 7 επεισόδιο;
Τρι Μαρ 24, 2015 2:47 am
πολυ καλο ! πεταει η σεζον ωραιο το καινουριο ζορντ αν και νομιζα κατι θα παιχτει με την μοργκαν να γινει ρειντζερ αλλα τελικα δεν ξερει να μαχετε και ξενερωσα
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Τρι Μαρ 24, 2015 3:08 pm
Καλό επεισόδιο,καινούργιο ζορντ,ήρεμα κ καλά πράγματα
Και παιδιά κάτι που έγινε με το συγκεκριμένο επεισόδιο και νομίζω θα ήταν σωστό να μην επαναληφθεί(και το αναφέρω σαν mod)έκανα πρώτα εγώ θέμα για το πως σας φάνηκε το 7ο επεισόδιο,μετά έκανε ο zer0 και τώρα εσύ.Νομίζω φτάνει ένα topic για κάθε επεισόδιο,απλά να παρατηρείτε αν κάποιος έχει κάνει πρώτος τοπικ για το ένα επεισόδιο
Το λέω για να αποφεχθούν και οι παρεξηγήσεις,τα άλλα 2 τα διέγραψα και κράτησα αυτό επειδή έγραψε και ο Bns,απλά να μην κάνουμε τέτοιες παιδιάστικα λάθη,τίποτα άλλο
Και παιδιά κάτι που έγινε με το συγκεκριμένο επεισόδιο και νομίζω θα ήταν σωστό να μην επαναληφθεί(και το αναφέρω σαν mod)έκανα πρώτα εγώ θέμα για το πως σας φάνηκε το 7ο επεισόδιο,μετά έκανε ο zer0 και τώρα εσύ.Νομίζω φτάνει ένα topic για κάθε επεισόδιο,απλά να παρατηρείτε αν κάποιος έχει κάνει πρώτος τοπικ για το ένα επεισόδιο
Το λέω για να αποφεχθούν και οι παρεξηγήσεις,τα άλλα 2 τα διέγραψα και κράτησα αυτό επειδή έγραψε και ο Bns,απλά να μην κάνουμε τέτοιες παιδιάστικα λάθη,τίποτα άλλο
Τρι Μαρ 24, 2015 4:09 pm
πολύ ωραίο επεισόδιο και αυτό και άψογη ανάπτυξη χαρακτήρων για ακόμη μια φορά
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Παρ Μαρ 27, 2015 2:35 pm
ενα ακομα καλο επεισοδιο.παντως εχω μια απορια,ο aqua ranger θα ειναι αντρας ή γυναικα ?
Παρ Μαρ 27, 2015 3:10 pm
Πολύ καλό και για εμένα. Η Kendall έδειξε δείγματα του ταλέντου της μοιράζοντας κλοτσιές με το σοφιστικέ ντύσιμο της!!! O Aqua Ranger δεν ξέρουμε ακόμη αν θα είναι άντρας ή γυναίκα.
Σαβ Μαρ 28, 2015 12:06 am
είστε σίγουροι πως θα δούμε και τους άλλους rangers?
Σαβ Μαρ 28, 2015 4:22 am
Είναι επιβεβαιωμένο ότι θα υπάρχουν Gold, Purple και Graphite (αδερφός του Riley) Rangers.
Σαβ Μαρ 28, 2015 8:12 pm
Ωραία. Νόμιζα πως επειδή δεν είδαμε σε αυτό το επεισόδιο τον Aqua πως δεν θα βλέπαμε. Ευχάριστο νέο
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης