Review - Power Rangers Wildforce
+8
Zer0
chrys97
bond tail
plousmike
falconara90
gantonis
XameR_GT
Green Rider
12 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Review - Power Rangers Wildforce
Κυρ Οκτ 13, 2013 3:04 pm
Oχι. Αυτοί συνεχώς καλούν dukes. Μέσα σε 2-3 μέρες είδα και τα 50 επεισόδια. Αυτό λέει πολλά νομίζω
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Δευ Μαρ 31, 2014 5:30 pm
Σενάριο 9- Πραγματικά λες κι ήταν παραμύθι,όπως η κατάρα του Merrick,τα ζώα που κοιμούνται,ο Animus που ζούσε σ ένα παιδί,πολύ καλό!
Ήρωες 7- Θα μπορούσαν και καλύτεροι,μόνο Cole,Taylor και Merrick άξιζαν,οι υπόλοιποι 3 ψιλοαδιάφοροι(κι επειδή έχω δει και καμιά 10αρια επεισόδια gaoranger τους χαρακτηρίζεις και κακές απομιμήσεις)
Κακοί 8- Κάθε τρεις και λίγο αλλάζουν,αρκετοί και μάλιστα δυνατοί,σε κρατούν σε εγρήγορση
Zords 10- Τι πιο γαμάτοοοο,απ τα καλύτερα που υπήρχαν,με πάμπολλους συνδυασμούς,πολλές δυνάμεις,γενικά απ τα καλύτερα!
Όπλα 9- Σε ποιον δεν άρεσαν οι τελικές επιθέσεις του καθενός?(άσχετα αν δεν τις έδειξαν και τόσο)Τα crystal sabers αν ήταν μεγάλα θα ήταν πολύ πιο ωραία.Και το μπιλιάρδο στάιλ finisher του Merrick γαμάτο.9 μόνο και μόνο επειδή δεν έδειχναν finishers και για τα crystal sabers.
Στολές 10- Ναι,σίγουρα απ τις καλύτερες που έχουν βγει,ίσως οι αγαπημένες μου!Αν υπήρχαν κι άλλες λόγω zords,θα ήταν επικό...
Εισαγωγή 8- Μόνο και μόνο για τον Cole η εισαγωγή τόσο καλή,απ τους καλύτερους κόκκινους!
Τέλος σεζόν 9- Δραματικό σίγουρα,οι σκηνές μάχης κι έτσι στην βροχή,πραγματικός χαμός!Αλλά θα θελα άλλο ένα επεισόδιο ακόμα τουλάχιστον για το τέλος,θα περίμενα πολλά περισσότερα,αλλά και πάλι πολύ καλό
Γενική βαθμολογία 8,7- Απ τις πιο ωραίες σεζόν,με σωστή δομή σεναρίου,φοβερά zords κι εξαιρετικές μάχες.Αν ήταν πιο δυνατοί οι υπόλοιποι χαρακτήρες,θα ήταν αξεπέραστη!
Ήρωες 7- Θα μπορούσαν και καλύτεροι,μόνο Cole,Taylor και Merrick άξιζαν,οι υπόλοιποι 3 ψιλοαδιάφοροι(κι επειδή έχω δει και καμιά 10αρια επεισόδια gaoranger τους χαρακτηρίζεις και κακές απομιμήσεις)
Κακοί 8- Κάθε τρεις και λίγο αλλάζουν,αρκετοί και μάλιστα δυνατοί,σε κρατούν σε εγρήγορση
Zords 10- Τι πιο γαμάτοοοο,απ τα καλύτερα που υπήρχαν,με πάμπολλους συνδυασμούς,πολλές δυνάμεις,γενικά απ τα καλύτερα!
Όπλα 9- Σε ποιον δεν άρεσαν οι τελικές επιθέσεις του καθενός?(άσχετα αν δεν τις έδειξαν και τόσο)Τα crystal sabers αν ήταν μεγάλα θα ήταν πολύ πιο ωραία.Και το μπιλιάρδο στάιλ finisher του Merrick γαμάτο.9 μόνο και μόνο επειδή δεν έδειχναν finishers και για τα crystal sabers.
Στολές 10- Ναι,σίγουρα απ τις καλύτερες που έχουν βγει,ίσως οι αγαπημένες μου!Αν υπήρχαν κι άλλες λόγω zords,θα ήταν επικό...
Εισαγωγή 8- Μόνο και μόνο για τον Cole η εισαγωγή τόσο καλή,απ τους καλύτερους κόκκινους!
Τέλος σεζόν 9- Δραματικό σίγουρα,οι σκηνές μάχης κι έτσι στην βροχή,πραγματικός χαμός!Αλλά θα θελα άλλο ένα επεισόδιο ακόμα τουλάχιστον για το τέλος,θα περίμενα πολλά περισσότερα,αλλά και πάλι πολύ καλό
Γενική βαθμολογία 8,7- Απ τις πιο ωραίες σεζόν,με σωστή δομή σεναρίου,φοβερά zords κι εξαιρετικές μάχες.Αν ήταν πιο δυνατοί οι υπόλοιποι χαρακτήρες,θα ήταν αξεπέραστη!
Δευ Μαρ 31, 2014 8:59 pm
λίγο περισσότερη πρωτοτυπία σε αυτή τη σειρά δεν θα έβλαπτε. Πέρα του forever red, του κίτρινου που ήταν κίτρινη εδώ και κάποιες διαφορές με τον Μέρικ, έπεσε πολύ αντιγραφή
- MCygo13Συντονιστής
Δευ Μαρ 31, 2014 9:03 pm
Τουλάχιστον βγήκε σε καλό η αντιγραφή,δεν ήταν καθόλου άσχημη...
Τρι Απρ 01, 2014 12:19 am
κάνανε φλώρους τον μπλε και τον μαύρο ranger όμως...
- MCygo13Συντονιστής
Τρι Απρ 01, 2014 3:46 pm
ουυυυ καλά άνετα,ντάξει και στους gao ήτανε λίγο αλλά σ'αυτούς παραγίνανε,έπιασαν κυριολεκτικά το νόημα του ανόητου χΔ
- Xrysovalantis 2@@Super Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 585
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2014
Τρι Δεκ 16, 2014 1:15 pm
Το σενάριο ήταν πολύ καλό και μου άρεσε που το αρχηγείο τους ήταν ένα νησί στον αέρα.Οι ηθοποιοί δεν μου άρεσαν και τόσο πολύ.Οι κακοί ήταν πολύ λίγοι και το αρχηγείο τους δεν μου άρεσε αφού ήταν πολύ σκοτεινό.Οι στολές μόνο άξιζαν από αυτή τη σεζόν και τίποτα άλλο.
Τρι Δεκ 16, 2014 2:13 pm
Απλά κοιτάξτε διαφορά ηθοποιών. Από το πρόσωπο και μόνο κάνει μπαμ πόσο πιο σοβαρή ήταν η σειρά των Gaoranger. Δείτε τους και θα με θυμηθείτε. Χαλαρά τους ξανάβλεπα. Wildforce πάλι με τίποτα...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- MelesPowerPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 315
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2014
Τόπος : KΥΠΡΟΣ
Τετ Ιαν 10, 2018 7:18 pm
Οι power rangers Wild Force μου άρεσαν πάρα πολύ, ήταν εξαιρετικό το σενάριο ιδικά το τελος . Ιχαν εκπληκτικά zord και απίστευτα όπλα . Οι κακοί ήταν πολύ κάλοι που ξεχώρισαν ο Master Org και ο Zen-Aku. Οι στολές τον Power Rangers Wild Force ήταν καταπληκτικές μου αρασέ που η στολή τις White Wild Force Ranger είχε ροζ αποχρώσεις . Οι εισαγωγή ήταν εξαιρετική το τέλος ακόμα πιο εξαιρετικό.
Γενική βαθμολογία 9/10
Γενική βαθμολογία 9/10
- GeodudePower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 251
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2020
Πεμ Νοε 12, 2020 3:07 am
Σενάριο :7 Πολύ απότομη μετάβαση, αλλά όχι για 2η χρονιά σερί ρε παιδιά. Οκ, να υπάρχει και φρεσκάδα με την σχεδόν έτοιμη ομάδα ranger που της λείπει αρχηγός, μια σκληρή ranger και έναν μοναχικό 6ο.μιας και τκ ανέφερα, πολύ ωραίο το story του Merrick.
Rangers κλπ:8 Από τις αγαπημένες μου στολές, θεωρώ εξαιρετικές τις λεπτομερείς των ζώων, ειδικά στα κράνη που αποτυπώνονται αδιάφορα zords
Κακοι :6 και ενα μεγάλο meh
Τίτλος :Ωραιο κομματάκι, φουλ ρεφρέν και φωνητικά, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο πέραν του πιασάρικου τρόπου δρομης.
Rangers κλπ:8 Από τις αγαπημένες μου στολές, θεωρώ εξαιρετικές τις λεπτομερείς των ζώων, ειδικά στα κράνη που αποτυπώνονται αδιάφορα zords
Κακοι :6 και ενα μεγάλο meh
Τίτλος :Ωραιο κομματάκι, φουλ ρεφρέν και φωνητικά, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο πέραν του πιασάρικου τρόπου δρομης.
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης