Review - Power Rangers Timeforce
+7
bond tail
plousmike
falconara90
antonito91
gogeta
XameR_GT
Green Rider
11 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
- MelesPowerPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 315
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2014
Απ: Review - Power Rangers Timeforce
Τρι Ιαν 02, 2018 7:48 pm
Εξαιρετική season και αυτή που είχε καταπληκτική ομάδα power rangers εξαιρετικούς κακούς ωραίο σενάριο τι άλλο να πω .
Από τους power rangers με εντυπωσίασε ο Time Force Red και η Time Force Pink . Επίσης μου άρεσε
Που στην αρχή η Time Force Pink ήταν η αρχηγός
Αυτοί η season έληξε με ένα ωραίο και εντυπωσιακό τέλος
Βαθμολογία 8/10
Από τους power rangers με εντυπωσίασε ο Time Force Red και η Time Force Pink . Επίσης μου άρεσε
Που στην αρχή η Time Force Pink ήταν η αρχηγός
Αυτοί η season έληξε με ένα ωραίο και εντυπωσιακό τέλος
Βαθμολογία 8/10
- Jim88Power Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 205
Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2020
Σαβ Οκτ 17, 2020 5:42 pm
Αυτή τη σεζόν την είδα φέτος κι ενώ είχα σταματήσει να ασχολούμαι με τους Power Rangers. Μέσα στις τοπ 3 καλύτερες σεζόν για εμένα και απόδειξη ότι μπορείς να φτιάξεις κάτι που να απευθύνεται σε παιδιά χωρίς να είναι γελοίο.
- GeodudePower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 251
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2020
Παρ Οκτ 23, 2020 11:27 pm
Σενάριο - πλοκή :9 Από την μετριότητα του LR, φεύγουμε μίλια μπροστά!
Κακοι : 9 Μεγάλε Ρανσικ! Από τους αγαπημένους μου κακούς ever, καταπληκτικός ο ηθοποιός, έπαιζε μπάλα ΜΟ ΝΟΣ του.
Theme :8 Ωραίο theme, ωραίο θέμα, από τα πιο ωραία.
Power rangers κλπ: 8 Συμπαθητικές στολές, καλά zords και εξοπλισμός, αλλά τον βαθμό τον παίρνουν Quantum Ranger καθώς και η βασική 5αδα. Έχεις ένα καλό σενάριο και πολύ καλούς ηθοποιούς, τι αλλο θες;
Κακοι : 9 Μεγάλε Ρανσικ! Από τους αγαπημένους μου κακούς ever, καταπληκτικός ο ηθοποιός, έπαιζε μπάλα ΜΟ ΝΟΣ του.
Theme :8 Ωραίο theme, ωραίο θέμα, από τα πιο ωραία.
Power rangers κλπ: 8 Συμπαθητικές στολές, καλά zords και εξοπλισμός, αλλά τον βαθμό τον παίρνουν Quantum Ranger καθώς και η βασική 5αδα. Έχεις ένα καλό σενάριο και πολύ καλούς ηθοποιούς, τι αλλο θες;
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης