Η ταινία μου φάνηκε...
Space Sheriff Shaider: THE NEXT GENERATION
Τετ Φεβ 04, 2015 10:03 pm
This new Space Sheriff project is a V-Cinema project that takes place after the events of Space Sheriff Gavan the Movie. Space Sheriff Shaider: THE NEXT GENERATION will be released on November 7th. It's expected that Hiroaki Iwanaga will reprise his role as Shu Karasuma/Shaider for the film.
Δεν με ενθουσίασε τόσο όσο οι ταινίες των gavan και sharrivan αλλά κακή δεν ήταν. Θα πω πολύ καλη μόνο και μόνο για απίστευτα μωρά που είχε και τον gekiviolet
Απ: Space Sheriff Shaider: THE NEXT GENERATION
Τετ Φεβ 04, 2015 11:20 pm
Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερη από αυτό που είναι, αλλά σίγουρα καλύτερη από του Gavan. Ευτυχώς ο τυπάς που κάνει τον Geki έχει φτιάξει πολύ.
Μου αρέσει το πως χρησιμοποιήσαν τον Hiroaki Iwanaga που απλά δίνει ερμηνεία Hiroshi Miyauchi(κοινώς παίζει τον εαυτό του αλλά σε σκηνοθεσία Metal heroes) και ευτυχώς αυτό περιλάμβανε και κωμωδία και σκηνές κάτς.
Αυτό που την σκωτώνει λίγο σαν ταινία είναι ότι το φινάλε θα μπορούσε άνετα να είναι μόνο του αντί να είναι χωμένο στο τέλος αυτής της ταινίας, θα είχε φάση μετά από αυτήν να κάναν μια ταινία βασισμένη πάνω στο φινάλε με περισσότερη ντετεκτιβική φάση, σκηνές με τους τρείς μαζί κλπ
Μου αρέσει το πως χρησιμοποιήσαν τον Hiroaki Iwanaga που απλά δίνει ερμηνεία Hiroshi Miyauchi(κοινώς παίζει τον εαυτό του αλλά σε σκηνοθεσία Metal heroes) και ευτυχώς αυτό περιλάμβανε και κωμωδία και σκηνές κάτς.
Αυτό που την σκωτώνει λίγο σαν ταινία είναι ότι το φινάλε θα μπορούσε άνετα να είναι μόνο του αντί να είναι χωμένο στο τέλος αυτής της ταινίας, θα είχε φάση μετά από αυτήν να κάναν μια ταινία βασισμένη πάνω στο φινάλε με περισσότερη ντετεκτιβική φάση, σκηνές με τους τρείς μαζί κλπ
Πεμ Φεβ 05, 2015 3:38 pm
το φινάλε ομολογώ πως δεν το κατάλαβα. Μπήκαν σε εκείνη τη δινή και μετά τι παίχτηκε? Εχασα τη μπάλα σε αυτό το σημείο
Πεμ Φεβ 05, 2015 4:52 pm
Τα κλασσικά που κάνουν όταν μπαίνουν στα "..." Space, βρίσκουν το κέντρο της ενόχλησης που είναι σχεδόν πάντα ο κακός και τον σκοτώνουν / συλλαμβάνουν.
Τώρα τι παίχτηκε με τα γκομενικά του Shaider, ούτε εγώ το καταλάβα, μάλλον μαζόχας είναι ο τύπος.
Τώρα τι παίχτηκε με τα γκομενικά του Shaider, ούτε εγώ το καταλάβα, μάλλον μαζόχας είναι ο τύπος.
- The Space Sheriff Spirits (ps2/review)
- Space Sheriff Gavan: The Movie
- Kaizoku Sentai Gokaiger vs. Space Sheriff Gavan: The Movie
- Το θυμάται κανείς αυτό? ''Space Sheriff Gavan''. Ξεκίνησε τη σειρά tokusatsu ''Metal Heroes'' στη Japan.
- Ο Τομμυ αντιμετωπίζει τις παλιές μορφές του σαν Ranger (Dino Thunder) vs Τα χελωνονιντζάκια εμφανίζονται στους Power Rangers in Space (Space)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης