Πώς σας φάνηκε το 1ο επεισόδιο;
+6
Green Rider
Zer0
BnsGoldRanger
johnny_salonica
MCygo13
lapo
10 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Πώς σας φάνηκε το 1ο επεισόδιο;
Απ: Πώς σας φάνηκε το 1ο επεισόδιο;
Δευ Φεβ 02, 2015 1:54 pm
Εγώ προσωπικά βλέπω πρώτα την Αμερικάνικη έκδοση για να αποφεύγω τέτοιες συγκρίσεις και να απολαμβάνω τα επεισόδια χωρίς να "χαλιέμαι" από τυχόν ατέλειες.
Δευ Φεβ 02, 2015 3:23 pm
Από τα νεύρα μου που ήταν τόσο αίσχος οι Power Rangers Samurai παρέβησα τον κανόνα που λες Γιάννη και στα μισά αποφάσισα να δω shinkenger και να βλέπω πάντα ongoing τους sentai. Και γω έτσι έκανα πριν. Πλέον δεν με ενδιαφέρει. Ούτως ή άλλως μια σειρά γίνεται power rangers 1-2 χρόνια μετά. Ασε που η νέα saban είναι για τα μπάζα οπότε δεν με νοιάζει διπλά. Ξέρω και χωρίς να δω sentai πως θα είναι υποδυέστερη η σειρά. Κάτι που δεν συνέβαινε ούτε με τη παλιά saban αλλά ούτε με τη disney. Ητάν ισάξια καλές οι σειρές και πολλές φορές και καλύτερες. Μακάρι οι dino charge να μου αλλάξουν αυτή την αρνητική εικόνα που έχω πια για τους power rangers. Από τότε που τους ξαναπήρε η saban πραγματικά θα προτιμούσα να σταμάταγαν οριστικά έτσι που τους κατάντησαν...
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Δευ Φεβ 02, 2015 9:16 pm
οι νιντζα σενται αρχισαν? αυτους θα προσπαθησω να δω. οι μονοι σενται που ειδα ολο τον κυκλο ηταν goseiger , liveman , gokaiger
Τρι Φεβ 03, 2015 1:44 am
Σε 3 βδομάδες λογικά. Παίζει και σε 2 δεν είμαι σίγουρος. Εχουν μείνει 2 επεισόδια στους Toqger (επική σειρά έχω πάθε πλάκα με το σενάριο!!!!!!!). Αυτή τη βδομάδα δεν παίχτηκε επεισόδιο γιατί έγινε τρομοκρατική επίθεση στην ιαπωνία και σκοτώθηκαν κάποιοι δημοσιογράφοι. Παίζει την άλλη βδομάδα να βάλουν 2 επεισόδια μαζί και να τελειώσουν οι toqger.
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Πεμ Φεβ 05, 2015 12:37 am
εξαιρετικο επεισοδιο.
- ninetalesΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 997
Ημερομηνία εγγραφής : 01/11/2010
Τόπος : αθηνα
Σαβ Φεβ 07, 2015 8:49 pm
τι να πω μου αρεσει που ακνουν αλαγες μακαρι και στην συνεχια τα επισοδεια να πανε καλα .Γιατι αυτο το επισοδειο ηταν σουπερ σουπερ τελειο
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Κυρ Φεβ 22, 2015 1:02 pm
Αν η υπόλοιπη σεζόν είναι σαν το πρώτο επεισόδιο, τότε θα μιλάμε για χρόνια για τους Dino Charge. Το καστ μας διέψευσε σε πολλά, καθώς γράφουν πολύ καλά και φαίνεται να είναι καλύτεροι ηθοποιοί από τους Megaforce. Μένουμε συντονισμένοι.
- jimavrasΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 167
Ημερομηνία εγγραφής : 05/06/2014
Παρ Μαρ 20, 2015 12:39 pm
Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλή season
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης