Kαλύτερη Superhero ταινία του 2012
+2
BATNICK
Green Rider
6 απαντήσεις
Κυρ Ιαν 11, 2015 1:06 am
Ψηφίζω Avengers φυσικά. Η καλύτερη superhero movie ever απλά. Το Amazing Spiderman μου άρεσε αρκετά αν και όσο το έβλεπα σκεφτόμουν συνεχώς πως reboot δεν χρειάζονταν. Το Dark Knight Rises το οποίο το έχω δει ξανά από τότε, τη 2η φορά κατάλαβα καλύτερα τι παίχτηκε γιατί έπρεπε να έχεις φρέσκια και την πρώτη ταινία και πάλι το βρήκα μια μπούρδα και μισή για λόγους που έχω αναλύσει ξανά παλιότερα. Τον Dredd πάλι δεν τον έχω δει ακόμα
Απ: Kαλύτερη Superhero ταινία του 2012
Παρ Απρ 03, 2015 12:14 pm
Και οι τρεις πρώτες μου άρεσαν για διαφορετικό λόγο η καθεμία. Ωστόσο ψήφισα το "Dark Knight Rises" γιατί απλά ο Νόλαν και ο Μπέιλ πήγαν τη μυθολογία του Μπάτμαν σε άλλο επίπεδο!!!
Τώρα το "Dredd" δεν με ενθουσίασε, αν δεν έχεις τον Σταλόνε να λέει "I am the Law" τι να το κάνεις...
Τώρα το "Dredd" δεν με ενθουσίασε, αν δεν έχεις τον Σταλόνε να λέει "I am the Law" τι να το κάνεις...
- kotsidasPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 200
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2013
Κυρ Μάης 03, 2015 3:32 pm
The Avengers
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Κυρ Μάης 24, 2015 4:53 pm
Avengers με διαφορά
The Amazing Spiderman ψιλοξενέρωτο που ουσιαστικά ο παρκερ φτιάχνει τον ιστό του κ έτσι
Σκοτεινός Ιππότης τρομερή ταινία,αλλά τόση darkίλα πια δεν θεωρούνται superhero movies αυτές έλεος χΔ
Dredd επίσης δεν μ'άρεσε κ τόσο
The Amazing Spiderman ψιλοξενέρωτο που ουσιαστικά ο παρκερ φτιάχνει τον ιστό του κ έτσι
Σκοτεινός Ιππότης τρομερή ταινία,αλλά τόση darkίλα πια δεν θεωρούνται superhero movies αυτές έλεος χΔ
Dredd επίσης δεν μ'άρεσε κ τόσο
- The Red Mystic RangerPower Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 289
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2015
Παρ Σεπ 25, 2015 3:39 pm
Ε το Batman βέβαια!
- Magna DefenderPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 236
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2015
Δευ Νοε 30, 2015 4:01 pm
The Dark Knight Rises φυσικά! Το φινάλε της επικής τριλογίας του Christopher Nolan!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης