Λάθος η σειρα των επεισοδίων στα μεταγλωτισμένα DVD
Παρ Σεπ 17, 2010 6:41 pm
Aυτό διαπίστωσα κατεβάζοντας μεταγλωτισμένα DVD από Lost Galaxy & SPD. Εκτός και αν τα έχουν ονομάσει λάθος αυτοί που τα ανέβασαν, μιλάμε για τραγικό λάθος. Δεν μου προκαλεί καθόλου εντύπωση αν χάνετε τη μπάλα βλέπωντας τα, αν είναι ανακατεμένα τα επεισόδια και όχι με τη σειρά, έλεος...
Απ: Λάθος η σειρα των επεισοδίων στα μεταγλωτισμένα DVD
Παρ Σεπ 17, 2010 8:38 pm
Μάλλον αυτοί που τα ανέβασαν έκαναν το λάθος.Απλά να ανεβάσουμε μια λίστα για το ποία επισόδεια είναι ποιά και αυτοί που τα κατέβασαν θα τα μετονομάσουν.
Σαβ Σεπ 18, 2010 12:48 am
Περιμένω να δω τι θα μου στείλει ο Αντώνης, που είπε ότι έχει βρει από αλλού. Διαφορετικά θα τα ανεβάσω εγώ με σωστά ονόματα και σωστή σειρά
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Σαβ Σεπ 18, 2010 6:25 pm
mipos 3erei kaneis se poia season einai ta dvd sta ellinika pou vgenoun..?? exw xasei tn seira stamatisa sto 1o dvd pou vgike me tous lost galaxy.
Κυρ Σεπ 19, 2010 3:16 am
Κοίτα έχω βρει και κατεβάσει όλα τα επεισόδια από dvd των SPD,Mystic Force,Operation Overdrive. Δεν γνωρίζω αν έχουν βγει άλλες σεζόν ολόκληρες ή αν θα βγουν άλλες
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Παρ Νοε 12, 2010 1:09 pm
Όχι, η σειρά των επεισοδίων στα dvd είναι κανονική, το ξέρω γιατι έχω πάρει μερικά και κάποια άλλα ο ξάδερφος μου.
- tsironickPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 222
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2011
Κυρ Μαρ 15, 2015 12:30 pm
πολλες φορες το κανουν αλλα δεν ξερω γιατι
- H σωστή σειρά των επεισοδίων κατευθείαν από Saban Brands
- Λάθος στο επεισόδιο "A Blue Streak"
- Μεταγλωτισμένα επεισόδια?
- Τι ωραία να δημιουργούνταν κάποτε μια νεα σειρα που να συνδύαζε όλα τα στοιχεία που αγαπήσαμε απο τους Power Rangers κ το Beverly Hills 90210 , κτλ, δηλαδη μια νέα, big budget κ επιτέλους κανονική σειρά ''Power Rangers'' !!!!!!!
- Μέγα λάθος στο πρώτο επεισόδιο του Green with Evil!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης