Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πήγαινε κάτω
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Boku no Pico - Σελίδα 3 Empty Απ: Boku no Pico

Πεμ Απρ 16, 2015 9:43 pm
Costascss έγραψε:
bond tail έγραψε:Δεν στα προτινα ειπα απλα οτι ειναι χειροτερα  παντοσ εμενα με εβαλε να το δω κοπελα και δεν μπορουσα να της κανω κατι  lol!
Τον τελευταίο καιρό ακούω όλο και πιο συχνά κοπέλες να λένε ότι βλέπουν yaoi και yaoi σαν το Boku no Pico (ψιλό-lolicon).
Είναι όπως οι άνδρες βλέπουν λεσβιακά. Είναι και τα δύο περίεργα "φαινόμενα"...
Η πλάκα είναι οτι αν πας να πεις σε αυτές τις γυναίκες οτι βλέπεις κανονικό ή έστω με λεσβίες, αλλά όχι σε hentai θα σε πάρει με τις κλοτσιές.  Razz ( Δεν το έχω δοκιμάσει btw, απλά συμπέρασμα είναι Razz  )
bond tail
bond tail
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey

Πεμ Απρ 16, 2015 10:58 pm
Δεν ξερω εγω εχω μια φιλη μου που οχι μονο το παραδεχετε οτι ειναι fujioshy(αφτες που βλεπουν yaoi η yuri) αλλα δεν της φενετε περιεργο οταν την ρωτανε(then again εχω διαβασει περιπου 20 yuri manga οποτε δεν εχω δικαιομα να μιλισω)
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Πεμ Απρ 16, 2015 11:04 pm
^αφού την βρίσκεται εσείς γιατί να το κρίνουν οι άλλοι; Προσωπικά δεν μου αρέσει να βλέπω hentai και όλα τα παρακλάδια, αλλά δεν με πειράζει αν βλέπουν άλλοι, δικαίωμα σας!
bond tail
bond tail
Συντονιστής
Συντονιστής

Πεμ Απρ 16, 2015 11:07 pm
τα hentai εχουν ορα λογικη πολλες φορες του τυπου:η αδερφη μου ειναι  χαριτομενη θα την βιασω η εχω δθο οορεες κορουλες θα της κανω να γηνουν σκλαβες μου.

Btw το πος yuri+yaoi=hentai δεν εχω ιδεα
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Πεμ Απρ 16, 2015 11:13 pm
^αυτές οι αιμομιξίες + το σχέδιο και καμία φορά η υπόθεση είναι που με πειράζει (πλοκάμια κλπ)  και δε βλέπω, μου φαίνεται πολύ παράξενο, ιδικά σε σχέση με τα κανονικά (οχι hentai)Razz

Υ/Γ δε νομιζω να ξερει κακανείς πως βγηκε lol!
bond tail
bond tail
Συντονιστής
Συντονιστής

Πεμ Απρ 16, 2015 11:17 pm
Να ηταν οι αιμομιξιες το μνο θεμα αμα δεν ξερεις ψαξε να δεις τη σημαινει lolicon,shotacon και todlercon τα πλοκαμια και οι αιμομιξιες δεν ειανι τιποτα μπορστα τους
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Boku no Pico - Σελίδα 3 3_zps4d69e2b4
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα

Πεμ Απρ 16, 2015 11:54 pm
Αλήθεια αυτό το shotacon και todlercon τι είναι? Έτυχε σήμερα το πρωί να το ακούσω σε μια συζήτηση αλλά δεν ρώτησα τι είναι.
bond tail
bond tail
Συντονιστής
Συντονιστής

Παρ Απρ 17, 2015 12:01 am
shotacon οτι ειναι το lolicon απλα για αγορια todlercon απο την αλλη ειναι οτι ειναι αφτα αλλα για παιδια απο 1 εως 3
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Παρ Απρ 17, 2015 12:59 am
Shocked Shocked Shocked
Η αλήθεια είναι ότι έχω συναντήσει 1-2 εικόνες στο net αλλά δεν περίμενα ότι υπάρχει ολόκληρη κατηγορία από αυτά τα πράγματα.
Το έχω πει αμέτρητες φορές σε αυτό το forum: Όλοι οι ιάπωνες είναι ανώμαλοι. Είναι λες και έχει κάτι ο αέρας που τους κάνει όλο και πιο ανώμαλους με τα χρόνια. Εξάγουν ανωμαλία στην ουσία.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι όταν πρωτοξεκίνησα τα ανιμε ξεκίνησα και τα hentai και είδα κάποια lolicons τότε, αλλά δεν ήταν τόσο χάλια τα πράγματα τότε. Τα κορίτσια είχαν τεράστια μπαλκόνια και πλήρως αναπτυγμένα σώματα, μονο από τις σχολικές στολές ή επειδή έμεναν με τους γονείς τους καταλάβαινες ότι πρόκειται για lolis. Incests όμως υπήρχαν.
bond tail
bond tail
Συντονιστής
Συντονιστής

Παρ Απρ 17, 2015 1:07 am
Αμα δεν ηταν κατο απο 12 και ειχαν ανεπτιγμενα σωμαρα δεν τα θεορουν Lolies παντος υπαρχει ενα σκουπιδι μια ξεφτιλα τον anime που λεγετε Kodomo no jikan και μιλαει για lolicon και ειναι πιο ανομαλο απο το boku no pico επισης ΕΥΤΙΧΟΣ δεν ειναι ολοι οι ιαπονες ετσι και για αφτο η παιδοφιλια επιτρεπετε μονο σε anime και πουθενα αλου στην ιαπονια
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Σαβ Απρ 18, 2015 1:08 am
Δεν ξέρω για τι τα πιάνουν απλά έτσι τα χαραχτήριζαν στα δυτικά sites (πχ "μυανιμελιστ").

Για να πω την αλήθεια, πριν να τα δω κοίταζα μερικές εικόνες, μην κάνω το λάθος και τα δω και πάθω κανένα σοκ. Αλλά πέρα από το σοκ, επειδή τότε τα κατέβαζα για να τα δω (δεν τα έβρισκες εύκολα αλλιώς) και ξέρω ότι σε πολλές χώρες ισχύει ποινή φυλάκισης αν σε βρούν με αυτές τις αηδίες στον σκληρό σου. Δεν ξέρω αν ισχύει στην Ελλάδα αλλά φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Σαβ Απρ 18, 2015 9:00 pm
^μπαίνεις φυλακή για hentai??!!Shocked δε το καταλαβαινω αυτο, να πω οτι ηταν βιασμοι κανονικων ανθρωπων ως ενα σημειο το καταλαβαινω, αλλα για hentai?
bond tail
bond tail
Συντονιστής
Συντονιστής

Σαβ Απρ 18, 2015 10:44 pm
Δεν μπαινεις για  hentai στη ελλαδα και δεν μπαινεις για ολλα τα hentai μονο οσ εχουν σχεση με lolies που μιαζουν με ανηλικα
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Σαβ Απρ 18, 2015 11:00 pm
^Και πάλι το βρίσκω τραβηγμένο, όπως είπα και ποιο πάνω, το καταλαβαινω ως ενα σημείο αν πρόκειται για αληθινούς βιασμούς αληθινών ανθρώπων, αλλά για ένα σχέδιο; Πολύ τραβηγμένο μου μοιάζει, τέλος πάντων, για κάποιο λόγο θα είναι έτσι.
bond tail
bond tail
Συντονιστής
Συντονιστής

Σαβ Απρ 18, 2015 11:02 pm
Η μονη περιπτοση που ξερω ειναι καπιον στην αγγλια που τον επιασαν με φωτογραφιες απο lolis *cough cough δεν πρεπει να ψαξουν στο pc ενος φιλου μου cough cough * Για αλλες χωρες δεν ξερω
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης