Oneechambara "Special"
4 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Oneechambara "Special"
Δευ Απρ 23, 2012 1:28 pm
Φταίει το ότι το CG έχει γίνει πολύ μανία τώρα τελευταία.Αν θες,η Touhou[Godzila] και Tsubaraya Pro[Ultraman] ακόμα χρησιμοποιούν τα παλιά εφέ.
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Δευ Απρ 23, 2012 9:27 pm
Όχι, ένταξη, απλά μου κάνει εντύπωση που τους αρέσει...
Ας πούμε τώρα καλά εφέ έχουν οι αμερικανοι και τώρα τελευταία ανέβηκαν οι γερμανοί.
Άλλο ένα παράδειγμα, πήγα να δω το Yattar man (αν δεν κάνω λάθος το όνομα) για να θυμηθώ τα παλιά που έβλεπα το anime, και ξενέρωσα από την αρχή.
Ας πούμε τώρα καλά εφέ έχουν οι αμερικανοι και τώρα τελευταία ανέβηκαν οι γερμανοί.
Άλλο ένα παράδειγμα, πήγα να δω το Yattar man (αν δεν κάνω λάθος το όνομα) για να θυμηθώ τα παλιά που έβλεπα το anime, και ξενέρωσα από την αρχή.
Δευ Απρ 23, 2012 9:33 pm
πάντως το παιχνίδι στο psp πολύ παλούκι ρε παιδάκι μου. Εβγαλά τις 3 πρώτες πίστες και αυτό ήταν...
Δευ Απρ 23, 2012 9:41 pm
Costascss έγραψε:Όχι, ένταξη, απλά μου κάνει εντύπωση που τους αρέσει...
Ε,αμά δεν είναι της Omnibus δεν λένε τα CG στην ιαπωνία,αυτή είναι η αλήθεια.Κοστίζουν υπερβολικά πολλά από ότι φαίνεται.Τώρα αμερικάνοι,το έχουν το λέφτο,την ξέρουν την διαδικασία εδώ και κάτι χρόνια,οπότε κυλάει χαλαρά και ωραία το πράμα.Πρωτοπόροι οι Ιάπωνες μεν,αλλά έχουν το κακό συνήθειο να μένουν πίσω...
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης