Sailor Moon vs Mermaid Melody
4 απαντήσεις
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Απ: Sailor Moon vs Mermaid Melody
Κυρ Ιαν 04, 2015 6:24 am
Τωρα εγω θα ερθω και θα πω κανενα και να παει ο κοσμος να δει Madka magica και nanoha που ειναι καλα magical girl anime
Κυρ Ιαν 04, 2015 2:07 pm
Προσωπικά τη Sailor Moon τη λατρεύω γιατί το έβλεπα μικρός ίδια περίοδο με Dragonball, VR Troopers, MMPR σε ηλικία 10 ετών. Βλέποντας τώρα την Sailor Moon Crystal διαπιστώνω πως παραμένει επίκαιρο σαν anime και πως δικαίως το λάτρευα τόσο μικρός. Για το Mermaid Melody δεν μπορώ να έχω αντικειμενική άποψη. Εχω δει 2-3 επεισόδια όλα και όλα. Μου φάνηκε πολύ πιο παιδικό ωστόσο σε σχέση με τη Sailor Moon που είναι φουλ στην Darkila αν και όλοι νομίζουν πως είναι χιουμοριστικό ή κοριτσίστικο anime. Καμία σχέση. Από τα καλύτερα anime ever και όποιος δεν το έχει δει χάνει πραγματικά. Ειδικά αν είναι λάτρης των dragonball, one piece, bleach, naruto κτλπ.
Α και το είναι και επηρεασμένο από το manga του Jojo's adventure που κάνει πάταγο σαν anime τώρα σε πολλά πράγματα
Α και το είναι και επηρεασμένο από το manga του Jojo's adventure που κάνει πάταγο σαν anime τώρα σε πολλά πράγματα
Σαβ Απρ 04, 2015 3:49 pm
Δε χωράει συζήτηση Sailor Moon με τα χίλια!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
To Mermaid Melody το 'χω δει ελάχιστα όταν παιζόταν στο STAR, για την ακρίβεια ούτε ένα επεισόδιο δεν έχω δει ολόκληρο και μάλλον δεν προβλέπεται.
To Mermaid Melody το 'χω δει ελάχιστα όταν παιζόταν στο STAR, για την ακρίβεια ούτε ένα επεισόδιο δεν έχω δει ολόκληρο και μάλλον δεν προβλέπεται.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Αυγ 18, 2017 3:45 pm
Εγώ λέω sailor moon με τα 1000! (ακόμα κι αν έχουν σβήσει το βίντεο )
Κυρ Δεκ 03, 2017 5:16 am
Εννοείται πως διαλέγουμε τον αρχηγό μαςteliosmetonma έγραψε:Εγώ λέω sailor moon με τα 1000! (ακόμα κι αν έχουν σβήσει το βίντεο )
Κυρ Δεκ 03, 2017 1:40 pm
Αντικατέστησα το βίντεο με κάτι ωραίο που βρήκα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης