Νεα σειρά transformers το 2015
+4
kotsidas
ninetales
Red Forever
Green Rider
8 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
- kotsidasPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 200
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2013
Απ: Νεα σειρά transformers το 2015
Κυρ Μάης 03, 2015 3:44 am
ελπιζω να ειναι καλο
Τρι Μάης 19, 2015 4:34 pm
Κατά κανόνα δεν ενθουσιάζομαι με τις 3D σειρές καρτούν, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ρημέικ κλασικών χαρακτήρων με τους οποίες μεγάλωσα. Γενικότερα πιστεύω ότι το 3D προσφέρει πολλές δυνατότητες και έχουν βγει πραγματικά αριστουργήματα, αλλά κυρίως σε κινηματογραφικό επίπεδο. Μια τηλεοπτική σειρά προϋποθέτει χαμηλότερο προϋπολογισμό και συνεπώς χρήση κατώτερης ή αν θέλετε φτωχότερης 3D τεχνολογίας. Το "Transformers Prime" ήταν για μένα η φωτεινή εξαίρεση με πολύ καλό σχεδιασμό ακόμα και στους ανθρώπινους χαρακτήρες. Βλέποντας το trailer του σίκουελ μου δίνεται η αίσθηση ότι τους τέλειωσε το χρήμα και έκαναν αρπαχτή σε 2D. Ακόμα και στο original G1 το σχέδιο ήταν πιο λεπτομερές πιστεύω. Αυτό έχει πολύ χρώμα και ελάχιστες διακριτές γραμμές.
Τρι Μάης 19, 2015 7:05 pm
Εμένα μου φαίνεται σαν fan-made flash βίντεο.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Μάης 19, 2015 8:06 pm
Και εμένα δε με ενθουσιάζει για τους λόγους που είπατε και εσείς παραπάνω, επίσης μου φαίνεται ότι σαν σειρά θα έχει ένα πολύ χαζοχαρούμενο ύφος και θα ξενερώσω, τουλάχιστον σε σχέσει με την prime, η οποία ήταν αρκετά σοβαρή σειρά και για αυτό, ενώ η συγκεκριμένη σειρά έχει προχωρήσει αρκετά επεισόδια, δεν έχω κάτσει να τη δω. Ίσως αν κάποτε το star την μεταγλωττίσει και αυτή ή γενικά κάποια στιγμή στο μέλλον, της δώσω μια ευκαιρία.
Παρ Μάης 29, 2015 11:54 am
Από 6/6 και κάθε Σάββατο στις 12.30 ξεκινά στο STAR η σειρά "Transformers: Robots in Disguise".
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Το STAR αργά, αλλά σταθερά συνεχίζει να φέρνει νέο παιδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα. Να 'βαζε και τίποτα σειρές από 80s/90s για μας τους retro-lovers τι καλά που θα 'ταν...
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Παρ Μάης 29, 2015 12:23 pm
Με παραξενεύει το γεγονός ότι θα παίξει στην Ελλάδα όταν η σειρά στην Αμερική έχει βγάλει μόλις 13 επεισόδια...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μάης 29, 2015 12:37 pm
^Νομίζω οτι στην Αυστραλία είναι ποιο μπροστά απο την Αμερική, αλλά και πάλι μου φαίνεται πάρα πολυ νωρίς, για ελληνικό κανάλι κιόλας, ιδικά σε μια τέτοια εποχή.
- GravekeeperPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 200
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2014
Δευ Αυγ 24, 2015 2:08 am
Σαν τις παλιες Transformers σειρες δεν ειναι
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
- Transformers armada
- Τι ωραία να δημιουργούνταν κάποτε μια νεα σειρα που να συνδύαζε όλα τα στοιχεία που αγαπήσαμε απο τους Power Rangers κ το Beverly Hills 90210 , κτλ, δηλαδη μια νέα, big budget κ επιτέλους κανονική σειρά ''Power Rangers'' !!!!!!!
- Transformers
- transformers
- [Αφιέρωμα] The Origin Story of the Transformers
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης