Πως σας φάνηκε το 11ο επεισόδιο;
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Πως σας φάνηκε το 11ο επεισόδιο του Another;
Δευ Σεπ 29, 2014 4:32 am
Εντέκατο επεισόδιο:
"Makeup"
Ο πανικός ξεκινάει. Από εκεί που έμεινε το προηγούμενο επεισόδιο ο Ναόια εξηγεί πως προσπάθησε να σκοτώσει τον Καζάμη πιστεύοντας ότι είναι ο επιπλέον μαθητής και αποφάσισαν να πάνε να ελέξουν αν ζει όμως έχει εξαφανιστεί. Γυρίζοντας είδαν έναν μαχαιρωμένο μαθητή στις σκάλες, η κουζίνα είχε πάρει φωτιά και η κασέτα είχε χαθεί. Το χειρότερο είναι ότι μια μαθήτρια που άκουσε την κασέτα είπε από το μεγάφωνο ότι η Μέη είναι ο επιπλέον μαθητής και πρέπει να την σκοτώσουν για να λήξει η κατάρα. Γενικά επικρατεί πανικός σε αυτή την σχολική εκδρομή.
Ο πανικός ξεκινάει. Από εκεί που έμεινε το προηγούμενο επεισόδιο ο Ναόια εξηγεί πως προσπάθησε να σκοτώσει τον Καζάμη πιστεύοντας ότι είναι ο επιπλέον μαθητής και αποφάσισαν να πάνε να ελέξουν αν ζει όμως έχει εξαφανιστεί. Γυρίζοντας είδαν έναν μαχαιρωμένο μαθητή στις σκάλες, η κουζίνα είχε πάρει φωτιά και η κασέτα είχε χαθεί. Το χειρότερο είναι ότι μια μαθήτρια που άκουσε την κασέτα είπε από το μεγάφωνο ότι η Μέη είναι ο επιπλέον μαθητής και πρέπει να την σκοτώσουν για να λήξει η κατάρα. Γενικά επικρατεί πανικός σε αυτή την σχολική εκδρομή.
Δευ Σεπ 29, 2014 2:10 pm
Εξαιρετικό θα πω εγώ μπορεί να έγιναν όλα πολύ γρήγορα αλλά είχε πολύ δράση και αγονία που με έκανε να θέλω να δω το επόμενο με μανία
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Πως σας φάνηκε το 11ο επεισόδιο του Another;
Πεμ Αυγ 17, 2017 4:00 pm
ΦΟΒΕΡΟ! Μου αρεσε πολύ
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης