Πως σας φάνηκε το 7ο επεισόδιο;
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Πως σας φάνηκε το 7ο επεισόδιο του Another;
Δευ Σεπ 22, 2014 9:50 pm
Έβδομο επεισόδιο:
"Sphere joint"
Σε αυτό το επεισόδιο θύματα της κατάρας της τάξης 3-3 πέφτει ένας καθηγητής και η μητέρα του.
Οι μαθητές μετά από αυτό το σοκαριστικό συμβάν κατάλαβαν ότι η κατάρα είναι ακόμα ενεργή αποφάσισαν ότι δεν υπάρχει πλέων λόγος να μην υπάρχει ο Κοΐτσι και η Μέη και έτσι έγιναν πάλι ορατοί. Ενώ ο Κοΐτσι ανησυχεί ότι είναι αυτός ο επιπλέον μαθητής αυτήν την χρονιά (δηλαδή είναι νεκρός χωρίς να το ξέρει). Αργότερα ο Κοΐτσι και η παρέα του μαθαίνουν για έναν άντρα, πρώην μαθητή της τάξης 3-3 του 1983, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είχε σταματήσει την κατάρα το 83.
Εξαιρετικό. Αυτό που έγινε στην αρχή με τον δάσκαλο ήταν σοκαριστικό. Ειδικά εμένα μου ξύπνησε μνήμες από την πρώτη δημοτικού που έκανε το ίδιο η δασκάλα μας μπροστά στα μάτια μας. Δεν το θυμάμαι καλά το περιστατικό (μόνο κομματάκια από το τι έγινε) αλλά η μάνα μου λέει ότι όλοι οι μαθητές ήμασταν σε σοκ για μήνες.
"Sphere joint"
Σε αυτό το επεισόδιο θύματα της κατάρας της τάξης 3-3 πέφτει ένας καθηγητής και η μητέρα του.
Οι μαθητές μετά από αυτό το σοκαριστικό συμβάν κατάλαβαν ότι η κατάρα είναι ακόμα ενεργή αποφάσισαν ότι δεν υπάρχει πλέων λόγος να μην υπάρχει ο Κοΐτσι και η Μέη και έτσι έγιναν πάλι ορατοί. Ενώ ο Κοΐτσι ανησυχεί ότι είναι αυτός ο επιπλέον μαθητής αυτήν την χρονιά (δηλαδή είναι νεκρός χωρίς να το ξέρει). Αργότερα ο Κοΐτσι και η παρέα του μαθαίνουν για έναν άντρα, πρώην μαθητή της τάξης 3-3 του 1983, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είχε σταματήσει την κατάρα το 83.
Εξαιρετικό. Αυτό που έγινε στην αρχή με τον δάσκαλο ήταν σοκαριστικό. Ειδικά εμένα μου ξύπνησε μνήμες από την πρώτη δημοτικού που έκανε το ίδιο η δασκάλα μας μπροστά στα μάτια μας. Δεν το θυμάμαι καλά το περιστατικό (μόνο κομματάκια από το τι έγινε) αλλά η μάνα μου λέει ότι όλοι οι μαθητές ήμασταν σε σοκ για μήνες.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Πως σας φάνηκε το 7ο επεισόδιο του Another;
Δευ Σεπ 29, 2014 1:52 pm
^ Σοβαρά, έχεις πάθει το ίδιο? μα καλά ποιος πάει και αυτοκτονεί μπροστά σε μια τάξη πρώτης δημοτικού ?
Εξαιρετικο θα πω και εγω, μεγάλη αυτοθυσία του δάσκαλου για να τους σώσει αλλά δυστυχώς πήγε χαμένη
Εξαιρετικο θα πω και εγω, μεγάλη αυτοθυσία του δάσκαλου για να τους σώσει αλλά δυστυχώς πήγε χαμένη
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Δευ Σεπ 29, 2014 2:26 pm
Ήταν τρελή, όπως και αυτός ο καθηγητής.redlegend έγραψε:^ Σοβαρά, έχεις πάθει το ίδιο? μα καλά ποιος πάει και αυτοκτονεί μπροστά σε μια τάξη πρώτης δημοτικού ?
Τώρα θυμήθηκα ότι για να ξεχάσουμε το περιστατικό μας άλλαξαν τάξη και μας έκαναν πλύση εγκεφάλου λέγοντας μας κάθε μέρα ότι δεν ήταν τίποτα και πρέπει να το ξεχάσουμε (και αν κρίνω από τον εαυτό μου το κατάφεραν).
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Αυγ 17, 2017 3:58 pm
Κυλίσαμε, πάλι εξαιρετικό
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης