Πως σας φάνηκε το 2ο επεισόδιο~Broken Spell II?
+2
Green Rider
Mahad7
6 απαντήσεις
Πως σας φάνηκε το 1ο επεισδόδιο~Broken Spell p. 2?
- Mahad7Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 805
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2014
Τόπος : Κυπρος
Σαβ Σεπ 20, 2014 11:05 am
Περίληψη:
Η Udonna βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Koragg τον Ιππότη Λύκο. Χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις του σκοταδιού ενώνεται με τον Κατάστρος και γίνετε Κένταυρος-Λύκος. Ο Koragg νικάει την Ουντόνα και ο παίρνει τo ραβδί χιονιού της. Με την Ουντόνα να μην μπορεί πλέον να πολεμήσει αναλαμβάνει την εκπαίδευση των Rangers. Οι τέσσερεις Ranger ξεκινούν την αποστολή τους καθώς η Ουντόνα προσπαθεί να κάνει τον Νικ να δεχτεί το πεπρωμένο του και να οδηγήσει τους Rangers όμως χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Οι 4 rangers τα βρίσκουν δύσκολα αφού πρέπει να αντιμετωπίσουν τον Korrag και ο Νικ οραματίζοντας αυτή την σκηνή πηγαίνει βοηθά τους Rangers, πιστεύει στην μαγεία και γίνεται αρχηγός τους.
Περίληψη:
Η Udonna βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Koragg τον Ιππότη Λύκο. Χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις του σκοταδιού ενώνεται με τον Κατάστρος και γίνετε Κένταυρος-Λύκος. Ο Koragg νικάει την Ουντόνα και ο παίρνει τo ραβδί χιονιού της. Με την Ουντόνα να μην μπορεί πλέον να πολεμήσει αναλαμβάνει την εκπαίδευση των Rangers. Οι τέσσερεις Ranger ξεκινούν την αποστολή τους καθώς η Ουντόνα προσπαθεί να κάνει τον Νικ να δεχτεί το πεπρωμένο του και να οδηγήσει τους Rangers όμως χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Οι 4 rangers τα βρίσκουν δύσκολα αφού πρέπει να αντιμετωπίσουν τον Korrag και ο Νικ οραματίζοντας αυτή την σκηνή πηγαίνει βοηθά τους Rangers, πιστεύει στην μαγεία και γίνεται αρχηγός τους.
Απ: Πως σας φάνηκε το 2ο επεισόδιο~Broken Spell II?
Σαβ Σεπ 20, 2014 11:21 am
Μου άρεσε πολύ. Μου θύμισε Χάρι Πότερ. Γενικώς πως δεν βλέπω power rangers
- The Red Mystic RangerPower Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 289
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2015
Πεμ Σεπ 24, 2015 2:48 pm
Ε εντάξει καλό ήτανε, αλλά είναι το επεισόδιο που έχω δει τις περισσότερες φορες απο τους mystic force και το έχω βαρεθεί.
- MsterXgeoPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 273
Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2016
Τόπος : ΞΑΝΘΗ
Παρ Μάης 13, 2016 6:59 pm
Την πρώτη φορά που το είδα και εγώ να πω την αλήθεια μου φάνηκε ότι δεν έβλεπα rangers . Η αλήθεια είναι ότι άλλα επεισόδια είναι πιο ενδιαφέρον αλλά πάντα η αρχή είναι λίγο κάπως.
- Mahad7Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 805
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2014
Τόπος : Κυπρος
Παρ Μάης 13, 2016 7:38 pm
Εγω οταν εβλεπα το επεισοδιο για πρωτη φορα δεν ειχα ιδέα για της αλλες σεζον power ranger... Μου αρεσε παρα πολυ αφου ειμαι φαν αφου του genre(μαγείας)
- SOTIRIS2000New Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 26/06/2017
Τόπος : ATHENS
Δευ Ιουν 26, 2017 7:10 pm
ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΊΑ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΙΝΌ ΝΑ ΤΟ ΤΟ ΔΕΊΤΕ
- geopao1995Power Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 129
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2017
Παρ Μαρ 23, 2018 4:55 pm
καλο ητανε φοβερη εισοδος του νικ
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης