Backloggery
Παρ Σεπ 19, 2014 1:04 am
Μιλάω για αυτό το σάιτ :
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Είναι σαν έναν ηλεκτρονικό κατάλογο βιντεοπαιχνιδιών και της πρόοδου μας σε αυτά ανά τους καιρούς. Εγώ έχω ήδη ένα :
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Δεν φτιάχνεται και έσεις από ένα να βλέπουμε τι έχουμε κάνει στα βιντεοπαιχνίδια μας;
Είναι σαν έναν ηλεκτρονικό κατάλογο βιντεοπαιχνιδιών και της πρόοδου μας σε αυτά ανά τους καιρούς. Εγώ έχω ήδη ένα :
Δεν φτιάχνεται και έσεις από ένα να βλέπουμε τι έχουμε κάνει στα βιντεοπαιχνίδια μας;
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Απ: Backloggery
Παρ Σεπ 19, 2014 1:47 am
γινεται να κανουμε για το league of legends?
Παρ Σεπ 19, 2014 2:10 am
είχα κάνει κάτι τέτοιο εδώ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] πριν 3 χρόνια περίπου. Περιττό να πω πως από τότε έχω +300 games σε steam, xbox 360, ps2, ds, psp
Nαι πρέπει να προσθέσω και κονσόλες από τότε και να σκεφτείτε πως σε αυτή τη λίστα δεν είχα βάλει ούτε ένα πειρατικό. Αμά βάλω και τέτοια το χιλιάρικο το έχω στο τσεπάκι
Nαι πρέπει να προσθέσω και κονσόλες από τότε και να σκεφτείτε πως σε αυτή τη λίστα δεν είχα βάλει ούτε ένα πειρατικό. Αμά βάλω και τέτοια το χιλιάρικο το έχω στο τσεπάκι
Παρ Σεπ 19, 2014 2:14 am
BnsGoldRanger έγραψε:γινεται να κανουμε για το league of legends?
Για τα πάντα μπορείς.
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Παρ Σεπ 19, 2014 2:17 am
δεν ξερω το πως ομως ...Red Forever έγραψε:BnsGoldRanger έγραψε:γινεται να κανουμε για το league of legends?
Για τα πάντα μπορείς.
Παρ Σεπ 19, 2014 2:18 am
BnsGoldRanger έγραψε:δεν ξερω το πως ομως ...Red Forever έγραψε:BnsGoldRanger έγραψε:γινεται να κανουμε για το league of legends?
Για τα πάντα μπορείς.
? Τι εννοείς;
Παρ Σεπ 19, 2014 2:21 am
και γω δεν κατάλαβα. Πως κρατάει το progress μας αυτό? Γιατί να καθόμαστε εμείς να το κάνουμε θα θέλουμε να μας πληρώνουν και μισθό με ένσημα με τόση δουλειά που θα χουμε
Παρ Σεπ 19, 2014 2:29 am
Το σημειώνεις την ώρα που καταχωρείς ένα παιχνίδι. Και αν θές να του αλλάξεις το status του το κάνεις ένα γρήγορο edit και τέλειωσες. Έχει διάφορα επίπεδα, όπως εξηγεί και εδώ :
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Σαβ Μάης 14, 2016 1:24 am
Δεν έχω προσθέσει τις κονσόλες ακόμα.
Δεν έχω προσθέσει τις κονσόλες ακόμα.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης