One Direction
+2
Green Rider
theothunder
6 απαντήσεις
One Direction
Σαβ Αυγ 30, 2014 6:00 pm
Οι One Direction είναι Αγγλικό-Ιρλανδικό [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] με έδρα το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]. Το συγκρότημα αποτελείται από τα μέλη Νάιαλλ Χόραν (Niall Horan), Ζέιν Μάλικ (Zayn Malik), [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] (Liam Payne), Χάρι Στάιλς (Harry Styles) και Λούις Τόμλινσον (Louis Tomlinson). Υπέγραψαν με την δισκογραφική εταιρεία [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] του [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.], αφότου δημιουργήθηκαν και κατετάγησαν τρίτοι στην τελική βαθμολογία της [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] της διοργάνωσης τραγουδιού της Βρετανικής Τηλεόρασης, [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] το 2010. Γνωρίζοντας παγκόσμια επιτυχία χάρη στην δύναμη των [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.], οι τρεις τους δίσκοι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] (2011) και [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] (2012), [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] (2013) έσπασαν μεγάλο αριθμό ρεκόρ, έφτασαν στην κορυφή των charts στις περισσότερες μεγάλες αγορές, και δημιούργησαν μεγάλες μουσικές επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένων των "[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]" "[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]" "[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]" και "[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]" Πηγή βικιπαίδια
Πραγματικά, υπάρχει κάποιος στο forum που να του αρέσουν οι One Direction? Εμένα πάντως όχι!!
Πραγματικά, υπάρχει κάποιος στο forum που να του αρέσουν οι One Direction? Εμένα πάντως όχι!!
Απ: One Direction
Δευ Σεπ 01, 2014 4:58 pm
Εμένα πάντως όχι. Δεν πιάνουν μία μπροστά σε backstreet boys, n'sync, five. Πόσο άθλια έχει γίνει η ποπ πια ρε παιδάκι μου
Δευ Σεπ 01, 2014 5:51 pm
Πάντως Δημήτρη, ακόμα και αρκετά μεγάλος τους ξέρεις τους One Direction
Δευ Σεπ 01, 2014 5:59 pm
Nαι. Εχώ ακούσει μερικά τραγούδια τους. Μιμούνται τους Βackstreet Boys σε πιο ποπ/ροκ ύφος όμως το οποίο δεν μου αρέσει. Ξέχασα να αναφέρω Boyzone, Take That, New Kids on the Block, Westlife, Worlds Apart, Caught in the Act. Αξεπέραστα groups
Δευ Σεπ 01, 2014 6:09 pm
Εντάξει μην τα πείς και όλα!Υπάρχουν και οι Big Time Rush. Και οι Vamps.
Τετ Νοε 26, 2014 11:13 am
Green Rider έγραψε:Εμένα πάντως όχι. Δεν πιάνουν μία μπροστά σε backstreet boys, n'sync, five. Πόσο άθλια έχει γίνει η ποπ πια ρε παιδάκι μου
80s και 90s Τζιμ, όταν η ποπ είχε άκουσμα.
Τετ Νοε 26, 2014 1:49 pm
Αυτούς δεν τους ξέρωtheothunder έγραψε:Εντάξει μην τα πείς και όλα!Υπάρχουν και οι Big Time Rush. Και οι Vamps.
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Τετ Νοε 26, 2014 1:59 pm
4play for ever
Τετ Νοε 26, 2014 8:13 pm
Σαν τους Οne δεν είναι, αλλά ναι ωραίοι. Και οι Hi-5, Bang!, Kακά Κορίτσια, Mystique, VIPS ήταν συγκροτηματάρες παλιότερα από ελληνική ποπ
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Πεμ Νοε 27, 2014 9:15 pm
ώπα ώπα ώπα... οι VIPS ποπ;;;
μιλάμε πάντα γι' αυτούς τους VIPS. δε ξέρω αν το λες ποπ αυτό...
μιλάμε πάντα γι' αυτούς τους VIPS. δε ξέρω αν το λες ποπ αυτό...
Πεμ Νοε 27, 2014 10:22 pm
Ναι γι'αυτούς λέω. Εχώ και το δίσκο αυτό μάλιστα σε βινύλιο
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης