Birds of Prey
Τρι Σεπ 14, 2010 5:18 am
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Birds of Prey είναι μια σειρά που προβλήθηκε το 2002. Η σειρά αναπτύχθηκε από τη Warner Bros και βασίζεται χαλαρά στο Birds of Prey της DC Comics . Παρά την εβδομαδιαία ακροαματικότητα των 7,6 εκατομμυρίων τηλεθεατών και τομεγαλύτερο ακροατήριο του δικτύου στα 18-34 δημογραφικών τη στιγμή, η σειρά ακυρώθηκε. Δεκατρία επεισόδια παρήχθησαν συνολικά.
Το έχει δει κανείς ποτέ? Λέτε να λέει?
Birds of Prey είναι μια σειρά που προβλήθηκε το 2002. Η σειρά αναπτύχθηκε από τη Warner Bros και βασίζεται χαλαρά στο Birds of Prey της DC Comics . Παρά την εβδομαδιαία ακροαματικότητα των 7,6 εκατομμυρίων τηλεθεατών και τομεγαλύτερο ακροατήριο του δικτύου στα 18-34 δημογραφικών τη στιγμή, η σειρά ακυρώθηκε. Δεκατρία επεισόδια παρήχθησαν συνολικά.
Το έχει δει κανείς ποτέ? Λέτε να λέει?
Απ: Birds of Prey
Τρι Σεπ 14, 2010 8:15 am
Άξιζε.Κρίμα που δεν έφτασε να βάλει περισσότερα επισόδεια,τουλάχιστον να ολοκληρώσει έναν ή και δύο κύκλους.
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Τρι Σεπ 14, 2010 1:36 pm
Ναι, κρίμα. Έχω δει το unaired pilot και μου άρεσε πάρα πολύ. Κρίμα πάντως. Θα τα έβλεπα όλα αλλά όταν άρχισα να τα κατεβάζω με τόρρεντ σταμάτησαν να υπάρχουν τροφοδότες και στο megauload βρήκα πολύ λίγα, ούτε τα μισά.
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Τρι Σεπ 14, 2010 1:36 pm
Είναι με την Έλενα, την κόρη του Μπάτμαν και της Κατγούμαν!
Παρ Απρ 03, 2015 5:14 pm
Ωραία σειρά, την έβλεπα όταν παίχτηκε, νομίζω στο STAR. Δυστυχώς κόπηκε νωρίς...
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης