Μολις τερματησετε την pokemon x y τι αλλο μπορειτε να κανετε!
Τρι Ιουν 24, 2014 1:27 am
Η γενια αυτη σαν post game εχει λιγα πραγματα εκτος απο ενα που του δινει βαθος εν μερη.
Το να συλλεξετε ολα τα ποκεμον!!
Πραγματικα μην την παρετε καν αν δεν σας νοιαζουν οι ανταλλαγες δεν εχει νοημα.
Μου αρεσει παρα πολυ που καποια θρυλικα εχουν και αλλες μορφες πχ
shaymin land/sky form
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
και μπορειτε να εχετε προσβαση σε αυτες τις μορφες εχοντας καταρχην το θρυλικο εκαστοτε ποκεμον, στη συνεχεια μιλατε με συγκεκριμενους χαρακτηρες στον κοσμο του παιχνιδιου και σας δινουν τα key items που απαιτουνται.
Πραγματικα σκεφτειτε ποσο ψωμι εχουν οι κασετες και αν δεν φερεις τα παλια ποκεμον η παικτικη του αξια περιοριζεται παρα πολυ.
Εγω κανω το τρικ να μεταφερω απο τα roms της r4 black 1,white 2 ποκεμον που εχω στην αυθεντικη white 1 μου και απο αυτη τα μεταφερω στην pokemon x.
Το να συλλεξετε ολα τα ποκεμον!!
Πραγματικα μην την παρετε καν αν δεν σας νοιαζουν οι ανταλλαγες δεν εχει νοημα.
Μου αρεσει παρα πολυ που καποια θρυλικα εχουν και αλλες μορφες πχ
shaymin land/sky form
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
και μπορειτε να εχετε προσβαση σε αυτες τις μορφες εχοντας καταρχην το θρυλικο εκαστοτε ποκεμον, στη συνεχεια μιλατε με συγκεκριμενους χαρακτηρες στον κοσμο του παιχνιδιου και σας δινουν τα key items που απαιτουνται.
Πραγματικα σκεφτειτε ποσο ψωμι εχουν οι κασετες και αν δεν φερεις τα παλια ποκεμον η παικτικη του αξια περιοριζεται παρα πολυ.
Εγω κανω το τρικ να μεταφερω απο τα roms της r4 black 1,white 2 ποκεμον που εχω στην αυθεντικη white 1 μου και απο αυτη τα μεταφερω στην pokemon x.
Απ: Μολις τερματησετε την pokemon x y τι αλλο μπορειτε να κανετε!
Τρι Νοε 17, 2015 1:04 am
Με το Ζ που θα βγει τι παίζει? Εχει νόημα να πάρεις X/Y αν βγει αυτό?
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης