Πως σας φάνηκε το πρώτο επεισόδιο ?
4 απαντήσεις
πως σας φάνηκε το πρώτο επεισόδιο
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πως σας φάνηκε το πρώτο επεισόδιο ?
Δευ Ιουν 23, 2014 8:37 pm
A virtual reality gaming system known as the "Nerve Gear" is finally released to the public alongside the world's first [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] called "Sword Art Online" (SAO). [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.], one of the game's [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.], [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] to Aincrad, the world of SAO and quickly befriends novice player [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.], to whom he teaches the basics of the game. After a few hours, Kirito and Klein discover that they cannot log-out. Akihiko Kayaba, the game's creator, announces to the players that he intentionally removed the log-out option. He also added that the only way to escape is to beat and clear all 100 floors of Aincrad. If they die in the game, their real bodies will perish, as well.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Πως σας φάνηκε το πρώτο επεισόδιο ?
Δευ Ιουν 23, 2014 8:38 pm
θα πω πολύ καλό για πρώτο επεισόδιο
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Τρι Ιουν 24, 2014 5:52 pm
Εγω θα πω εξαιρετικη αρχη
Πεμ Σεπ 11, 2014 4:50 pm
Επικό απλά. Πωρώθηκα πολύ άσχημα με την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα. Από τα καλύτερα πρώτα επεισόδια που έχω δει σε anime.
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Παρ Σεπ 11, 2015 9:05 pm
Μέτριο.
Δεν μου φάνηκε και πολύ ενδιαφέρον αρχή.
Δεν μου φάνηκε και πολύ ενδιαφέρον αρχή.
- ShazamPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 102
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2015
Τετ Μαρ 23, 2016 11:56 pm
οπως σου εξηγει το τι γινεται μεσα σε εκεινο τον κοσμο και πως θα επιβιωσουν απλα οτι καλυτερο !!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης