Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πήγαινε κάτω
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 30133
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Mirror World
http://maagr.forumgreek.com/

Προτεινόμενα JRPG στο PSP? Empty Προτεινόμενα JRPG στο PSP?

Κυρ Ιουν 08, 2014 10:47 pm
Turn Based ή Action RPG με ενδιαφέρουν. Να είναι με fansubs στη χειρότερη

Εχώ παίξει στο PSP

Βlack Rock Shooter (το έχω τερματίσει 100%)
Digimon Redigitized (δεν ήταν μεταφρασμένο 100% και μου την έσπασε)
Fate Extra (το λιωσα!) 
Final Fantasy I (κόλλησα σε ένα dungeon με πολλούς ορόφους και άπειρα encounteres και το παράτησα)
Final Fantasy Crisis Core (Τερμάτισμα δύο φορές, σκότωσα και minerva)
Final Fantasy Dissidia (Κάψιμο για 6 μήνες!)
Final Fantasy Dissidia 012 (Το έχω τερματίσει)
Final Fantasy IV (Τερματισμός και τα 3 παιχνίδια)
Final Fantasy Type-0 (Με τη μετάφραση χαλαρά το καλύτερο παιχνίδι του PSP!)
Ηeroes Vs (Αδυνατώ να ασχοληθώ φουλ χωρίς μετάφραση. Κρίμα και είναι dissidia φάση)
God Eater (Στην αρχή μου άρεσε κάπου βαρέθηκα)
God Eater 2 (Λίγο δοκίμασα δεν με ενθουσίασε να συνεχίσω. Ειδικά λόγω μη μετάφρασης)
Justice League Heroes (Πολύ ωραίο το πήγα μακρυά, κάπου το βαρέθηκα)
Key Of Heaven (Το καψα, παιχνιδάρα!)
Kingdom Hearts Birth By Sleep (Το τερμάτισα μόνο με τον μικρό, ούτε όνομα δεν θυμάμαι πια lol)
Lost Heroes (Το βρήκα λίγο επαλαμβανόμενο)
Marvel Ultimate Alliance (To έπαιξα αρκετό καιρό αλλά κάπου βαρέθηκα)
Persona 3 (Το καλύτερο rpg του psp για μένα. Το τερμάτισα 2 σερί φορές!)
Phantasy Star Portable (Αρκετό καλό, αλλά κάπου το βαρέθηκα)
Phantasy Star Portable 2 (Δεν είδα κάτι παραπάνω από το 1 και το παράτησα γρήγορα)
Untold Legends Brotherhood Of The Blade (Φοβερός κλώνος του Diablo, το τερμάτισα ευχάριστα)
Untold Legends 2 The Warriors Code (Δεν ξέρω, το 1 μου άρεσε περισσότερο. Αυτό το βαρέθηκα και δεν το τελείωσα)
Valkyria Chronicles 2 (Πολύ πρωτότυπο παιχνίδι με ωραία ιστορία. Με κούρασε το lv. farming που ήθελε και το παράτησα όμως)
Ys VII (ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ. Το έκαψα και αυτό!)
ZHP Unlosing Ranger vs Darkdeath Evilman (Μου χάλασε το save ενώ το είχα προχωρήσει πολύ και ξενέρωσα μετά)

Τι άλλο αξίζει να ασχοληθώ και πως είναι πάνω κάτω αυτό που μου προτείνετε βάση των όσων είπα? Αν έχετε να προτείνετε και τίποτα από ps1 ευσπρόδεκτο.
Tactics πέρα από το Valkyria Chronicles το οποίο λάτρεψα και το FF Tactics το οποία δεν μου άρεσε δεν έχω παίξει άλλα. Αν κακώς το αδικώ αυτό το είδος πείτε και από τέτοια τι να πω

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Green Rider στις Σαβ Ιουν 21, 2014 11:30 pm, 1 φορά
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Προτεινόμενα JRPG στο PSP? 3_zps4d69e2b4
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα

Προτεινόμενα JRPG στο PSP? Empty Απ: Προτεινόμενα JRPG στο PSP?

Παρ Ιουν 20, 2014 10:50 pm
Το Key Of Heaven είναι σάπιο, πιο βαρετό πεθαίνεις.

Το Valkyrie Profile είναι κορυφή του ps1 με πολύ καλή επανέκδοση από την Square Enix με το όνομα: "Valkyrie Profile: Lenneth".
Φαντάζομαι ότι το Valkyria Chronicles III είναι πολύ καλό αν κρίνω από τα προηγούμενα, δεν το έχω παίξει ακομα.

Gr ξέχασες να γράψεις το "2" δίπλα από το "Valkyria Chronicles".  Razz
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Σαβ Ιουν 21, 2014 11:31 pm
το διόρθωσα το 2. Δεν ξέρω γιατί δεν σου άρεσε το key of heaven πάντως. Το πέθανα το συγκεκριμένο. Πάρα πολύ πρωτότυπο το βρήκα. Τρελές φάπες και φοβερές δυνάμεις!
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Κυρ Ιουν 22, 2014 5:59 pm
^Μου φάνηκε αργό και επαναλαμβανόμενο, ωστόσο μου άρεσε η ιστορία του, οι κινήσεις δεν με τρέλαναν.

Πολλοί προτείνουν το Jeanne D'Arc στο internet γίαυτό το άρχισα πριν 1-2 βδομάδες αλλά παρόλο που μου αρέσει αρκετά θα το έβαζα στη λίστα των προτεινομενων με ερωτηματικό (δεν το έχω τερματίσει ακόμα όμως).
Άλλα που ακούω ότι προτείνονται πολύ στο internet αλλά δεν έχω προλάβει να τα δοκιμάσω είναι:
- Fate/Extra CCC
- Ys I & II / Seven Set
- Valhalla Knights
- Star Ocean First Departure
- Star Ocean Second Evoloution
- Monster Kingdom: Jewel Summoner
- Sword Art Online: Infinity Moment κα.
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δευ Ιουν 23, 2014 1:01 am
Καθόλου βαρετό δεν ήταν το key of heaven καθώς σε κάθε περιοχή έπρεπε να ξέρεις διαφορετικές κινήσεις για να αντιμετωπίσεις τους εχθρούς. Σαν μια τρελή εξέλιξη των beatemups το είδα με στοιχεία rpg. Σταματησα να παίζω το οτιδήποτε άλλο όταν το είχα πιάσει αυτό.
Οσό για το Jeanner D'Arc που λες δεν μου άρεσει καθόλου το είδος των strategy rpg. Bασικά εξακολουθεί να είναι ένα "ξένο" είδος για μένα. Δεν έτυχε να παίξω τέτοια παιχνίδια ποτέ. Μόνο λίγο το ff tactics είχα δοκιμάσει και το παράτησα σε χρόνο μηδέν γιατί το έβρισκα βαρετό το πως πολεμάς. Δεν ξέρω δεν μου κάθεται καλά αυτό το στυλ παιχνιδιών.

Για να πω για τα άλλα που λες τι πιστεύω

- Fate/Extra CCC -> Περιμένω να το μεταφράσουν πως και πως Crying or Very sad 
- Ys I & II / Seven Set-> Mε χαλάει που με εξαίρεση το Ys 7 έχεις μόνο τον Adol. Αλλά ΟΚ είναι καλά παιχνίδια τα Ys.
- Valhalla Knights-> Πρέπει να το δοκιμάσω αυτό επιτέλους
- Star Ocean First Departure-> Το δοκίμασα αλλά με χάλασε το σύστημα μάχης του
- Star Ocean Second Evoloution-> Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί είπα να τελειώσω το πρώτο πρώτα κάποτε
- Monster Kingdom: Jewel Summoner-> Κακή αντιγραφή του Persona 3 για μένα. Το βαρέθηκα και το παράτησα. Πολύ κατώτερο
- Sword Art Online: Infinity Moment-> αποφεύγω τα παιχνίδια από anime που δεν έχω δει. Δεν νιώθεις τον ίδιο ενθουσιασμό. Αξίζουν τα παιχνίδια των one piece, naruto? Καλά Bleach έχει πει ο Σόλωνας αλλά εκεί είναι fighting άλλη φάση.

Πολύ καλό παιχνίδι είναι το .hack//LINK μιας και λέμε anime rpg games, αλλά δεν είναι μεταφρασμένο ούτε αυτό. Tales και Legend of Heroes δεν έχω τερματίσει ακόμα κανένα και να δω πότε.
Με το Type-0 που έχω μπλέξει όμως καληνύχτα και έφεξε. Ολά τα υπόλοιπα είναι πολύ φτωχά μπροστά του!
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Δευ Ιουν 23, 2014 2:19 pm
Ένιωθα το ίδιο για τα FF Tactics αλλά το Jeanne D'Arc το συνήθισα εύκολα (δεν λέω ότι είναι καλύτερο από τα FF, απλά ίσως είναι πιο απλό(?)).

Δεν ξέρω για το game αλλά το anime SAO πρέπει να το δεις, είναι η κορυφή από τα πιο καινούρια anime για εμένα. Έμαθα ότι θα το κάνουν και Online game σε στυλ lineage. Θα είναι ωραίο.

Νομίζω ότι υπάρχει FF tactics το psp ή μεταφορά του από το psx γιατί και αυτό προτείνουν πολλοί.
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δευ Ιουν 23, 2014 4:54 pm
ναι υπάρχει και στο ds επίσης. Θα σε ακούσω για τα άλλα  Wink
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δευ Ιουν 23, 2014 8:18 pm
Costascss έγραψε:Ένιωθα το ίδιο για τα FF Tactics αλλά το Jeanne D'Arc το συνήθισα εύκολα (δεν λέω ότι είναι καλύτερο από τα FF, απλά ίσως είναι πιο απλό(?)).

Δεν ξέρω για το game αλλά το anime SAO πρέπει να το δεις, είναι η κορυφή από τα πιο καινούρια anime για εμένα. Έμαθα ότι θα το κάνουν και Online game σε στυλ lineage. Θα είναι ωραίο.

Νομίζω ότι υπάρχει FF tactics το psp ή μεταφορά του από το psx γιατί και αυτό προτείνουν πολλοί.
Βλέπω αυτό το καιρό το anime και θα συμφωνήσω είναι πολύ ωραίο παίζω ταυτόχρονα και το game  και ειναι καλούτσικο βεβαια το στόρι δεν ακολουθεί το anime καθώς στην πρώτη πίστα παλεύεις με τον akihico kayaba (δημιουργό του sao)(συμβαίνει στο επ 14 end of world) 
και τον νικάς με τον kirito που κανονικά τον σκοτώνει o Kayaba.Η Asuna μπαίνει στην μέση αλλά δεν πεθαίνει όπως στο anime και το ίδιο και ο kirito και αποκεί συνεχίζουν κανονικά την ζωη στο sao τουλάχιστον μεχρι εκεί που είμαι

Κωστα έχω αρχίσει καινούργιο θέμα για reviews στο sao αν θες άσκησε το εκλογικό σου δικαίωμα και ρίξε μια ψήφο
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Τρι Ιουν 24, 2014 7:53 pm
^Lol ok
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης